axa zdr pak na vsichki!taka pored na nomerata,pyrvo ne mislq,che temata iziskvashe kritikata vi,ideqta mi pri syzdavaneto i,beshe da se obyrna kym vsichki momicheta,koito syshto kato men sled sex se pritesnqvat dali na sledvashtiq mes shte im doide.Vsichki komentari ot roda na,che sam "kurva" i t.n.,shte se naparvq,che ne sam gi chula,zashtoto men tva ne me obijda,tva che nqkoi se kompleksira za gluposti,sorry ama nqma da si izbiva kompleksite na moi gryb,samo istinata moje da boli,a az ne sam kurva,i dvete momcheta,s koito sam spala sam gi poznavala dobre i znam,shto za hora sa.edinstvenoto,za koeto mi e typo,che vie precakvate mn koravo toq forum,ideqta mu opredeleno e bila qka,no vs glupavi hora kato nqkoi ot tezi,koito sa pisali po taq tema,deto samo mogat da kritikuvat i nqmat sobstveno mnenie,a tqhnoto mnenie e kontra na mnenieto na drugite,gi syvetvam da si mylchat.ako nz kakvo da kajat ne e nujno da govorqt gluposti i da obijdat.i vse pak ako sam obidila nqkoi s dumite mi,izvinqvaite,celta mi ne e bila tva.i vtoro iskam da blagodarq na nqkolkoto sladurani,koito mi otgovoriha po temata,qvno ne sam edinstvenata deto treperi s kalendarcheto.aide chao za sq .a i hora....obichaite se