.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    .........................
    Guest

Moderated: Как да действам, какво да му кажа, за да не стане

ot 10 meseca obicham edno momche purvo postoqno se vijdahme a posle sprqhme toi se otdelechi mn.ot men !skoro se vidqhme za purvi put ot 7 meseca mnogo mi se izradva !postoqno mu obesnqvah kolkko go obi4am vuzmojno li e zaradi tva da se odele4i ot men!pomognete mi!kajete sega kak da deistvam i kakvo da gmu kaja za da ne stane pak taka mnogo iskam da sum s nego no ne znam dali toi iska!kak da mu gokaja za da ne mu se natrapvam taka4eda sme zaedno!help me

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    до тебе...
    pogovori s nego popitai go za6to tuka se e otdale4il ot tebe i ne dopuskai pak su6titte gre6ki
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ami toi ako iska da ste zaedno sam 6te te potursi..no ti ne mu se natrapvai mn ami stoi taka na razstoqnie Moje bi toi se 4uvstva mnogo pritisnat a mom4etata ne obi4at tova i bqgat.Dai mu malko svobodno i kakto kazah ako toi re6i-6te ti se obadi uspex
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    ami toi ako iska da ste zaedno sam 6te te potursi..no ti ne mu se natrapvai mn ami stoi taka na razstoqnie Moje bi toi se 4uvstva mnogo pritisnat a mom4etata ne obi4at tova i bqgat.Dai mu malko svobodno i kakto kazah ako toi re6i-6te ti se obadi uspex
    Mom4e sum i moga da ti kaja 4e priti_kiti e MNOGO prava 4e nie (pone az za drugite ne moga da garantiram 4e e taka) ne obi4ame da budem pritiskani Az li4no mn se nujdaq ot svoboda i ponqkoga dori iskam da si stoq sam da si obmislqm ne6tata slu4ili se v posledno vreme i t.n. taka 4e go ostavi malko da pomisli dali iska da e s teb i ako iska 6te se vurne.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си