- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko 4esto pravite sex?
Kolko 4esto pravite sex?Po koe vreme vi dostavq nai-golqmo udovolstvie? :P Po kolko pati?
![]()
Obi4am jivota,interesnite ne6ta i adrenalina!
нямам строго определен графиккогато се случи,тогава
няма значение по кое време,важното е да е с любимия човек
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
iba se na lqgane i stavane xxaax
Е, па, такива хора.. тъпички са си, какво да ги направим.
А по темата - два-три пъти седмично, покрай ученето за кандидатстване и това ми е много. Кофтито е, че приятелката ми иска да се виждаме по-често, да прекарваме нощите заедно и т.н. Просто няма начин.
обикновено 3:42 минути след миене на зъбите сутрин, ако това трае 00:36 минути.Старая се не повече от 16:24 минути след вечеря също. Ако не олуча график със време: от 00:01 до 00:0235 минути се отказвам от процеса
Първоначално написано от krisi111
Колкото повече,толкова повече \/
тааа да си дойдем сега на думата :P
ако с пр ми сме заедно цял ден-по три пъти,ако не сме заедно цял ден-по два пъти(сутрин преди даскало към 11 и нещо ,и вечер към 19-20 някъде),ако няма начин да се видим през деня,то като се видим си наваксваме![]()
Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...
И аз съм по съ6тия начин пич...малко кофти,ама няма много времеПървоначално написано от shizzle
Пo 1-2-3 пъти на седмица.
Всеки ден по три пъти.Това ми е напълно достатъчно.Когато съм в цикъл само пропускам ( понякога ).
При мен не е, когато искаме. Има фактор мама и фактор тати, фактор училище и университет. Правим го обикновено по 2 пъти.
Тя жена ми е писала 2 поста по-горе...всеки ден по 2-3 пъти мисля че ми е добре...угаждаме си и когато е в цикъл понякога, но не винаги ;>
Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I'm just living to die
ХАахаха Добре бе еба4и....По 3-4 пъти на ден....хахах по 100 пъти на ден ,за да не ви омразне!!!Ебачите
Така за темата.....колкото искам толкова...когато искам тва си е най-добре според мен![]()
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
101 пъти на ден но започват да не ми стигат
Когато има време: 1-3 пъти в седмицата. Покрай университет/работа/дипломиране не остава много време.
Всеки ден по 2-3 пъти?! Вие какви сте, зайци? В смисъл, свършвате за 10 минути? Иначе не виждам как намирате време за толкова много. Трябва да прекарвате цял ден заедно и да не правите нищо друго освен да стоите в леглото!
Виждам, че някои форумци приеха леко с ирония постовете...и имам какво да кажа по въпроса...Алеко /Константинов имам предвид/ беше казал: "Разни хора, разни идеали"...аз бих добавил след него "разни нужди"...това че някой нямал възможност, желание или имал непоносимост към честото правене на секс си е абсолютно негов проблем..и това че някой друг не прави по два, три, или колкото там пъти на ден прави секс, не значи че и аз не правя или не мога
Мисля че е излишен коментара..
![]()
Не претендирам в никакъв случай че съм ебач...просто така съм свикнал и нуждите са ми такива...и shizzle не свършвам за 10 мин и не съм заекдо около 30 мин средко карам..понякога по-малко, понякога повече..но мисля че 30 е добро постижение като за млад здрав човек
![]()
iWannaFeelYou, иронията ми не беше в издръжливостта ти или в потентността. А във времето, което прекарвате заедно. Защото, чакай, сега ще сметна.. една хубава любов е поне час-час и половина, с играта и всичко друго. Дори да го кажем час (любовна игра+секс+коткане), това са 3 часа на ден, ВСЕКИ ДЕН! Вие така, нямате ли училище, уроци, лекции, приятели, не излизате ли на разходка? А и, ако го вземете по-подробно, може да мине и 6-7 часа на ден.
Та затова ми беше смешно, как успявате да прекарвате толкова време заедно, при това -сами-! (не вярвам родителите да са в съседната стая, някак си прекалено домошарско се получава и става като миенето на чинии)
Учене - понеделник и вторник - за по 3 часа...
Работа - не...
Приятели - не...
Родители - на работа целодневно, ежедневно- следователно => празен апартамент целодневно, ежедневно
Да прекарвам време с любимото си момиче - безценно
И по 24 часа в денонощието да прекарвам с нея, пак няма да ми омръзнеа бе нещата са леко сложни общо взето...
Уредили сте се, значи. Завиждам ^^
И яжте повечко шоколад, хем като афродизиак, хем за сили, че много движение при вас![]()
Няма какво да завиждаш...действай и ти по въпроса...за доусъвършенстването
Айде стига лични белешки че да не вземат да ни трият накрая :Р
Какво да се уреждам, аз си казах - нито е удобно в нас, нито имам време покрай учене. Тази година за университет се борим някои хора, софийския по възможност.
А за постовете - какво да правим като сме единствените малоумници будни в 5 сутринта.
Ами не съм правила секс от 5 месецаПросто вече ми липсва желание,незнайно защо искам да го правя с бившият си...инак преди го правих на две седмиси 1 път,се нямах време.Ся толкова ми се иска да го правя секи ден с бившият ама той не иска връзка,а само секс...да вари да се ебе с курвите си дето са за един път!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ами, котенце, намери си някой друг бе, пиле
Какво ша му са молиш на тоя олигофрен :> аа ма ха .. то и аз да бях .. и аз тей щтях да говоря![]()
И при мен е така.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Няма значение кога - важно е желанието!
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!