.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Kolko 4esto pravite sex?

Kolko 4esto pravite sex? Po koe vreme vi dostavq nai-golqmo udovolstvie? :P Po kolko pati?
    Obi4am jivota,interesnite ne6ta i adrenalina!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    нямам строго определен график когато се случи,тогава няма значение по кое време,важното е да е с любимия човек
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

tvoita_lelq
    Guest
    iba se na lqgane i stavane xxaax

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Е, па, такива хора.. тъпички са си, какво да ги направим.

А по темата - два-три пъти седмично, покрай ученето за кандидатстване и това ми е много. Кофтито е, че приятелката ми иска да се виждаме по-често, да прекарваме нощите заедно и т.н. Просто няма начин.

Фен
    Град
    Iowa
    обикновено 3:42 минути след миене на зъбите сутрин, ако това трае 00:36 минути.Старая се не повече от 16:24 минути след вечеря също. Ако не олуча график със време: от 00:01 до 00:0235 минути се отказвам от процеса

Re: Kolko 4esto pravite sex?

Цитирай Първоначално написано от krisi111
    Kolko 4esto pravite sex? Po koe vreme vi dostavq nai-golqmo udovolstvie? :P Po kolko pati?

Колкото повече,толкова повече \/
    тааа да си дойдем сега на думата :P
    ако с пр ми сме заедно цял ден-по три пъти,ако не сме заедно цял ден-по два пъти(сутрин преди даскало към 11 и нещо ,и вечер към 19-20 някъде),ако няма начин да се видим през деня,то като се видим си наваксваме
    Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Е, па, такива хора.. тъпички са си, какво да ги направим.

А по темата - два-три пъти седмично, покрай ученето за кандидатстване и това ми е много. Кофтито е, че приятелката ми иска да се виждаме по-често, да прекарваме нощите заедно и т.н. Просто няма начин.
    И аз съм по съ6тия начин пич...малко кофти,ама няма много време

Мега фен
    Пo 1-2-3 пъти на седмица.

Голям фен
    kogato iskame...imalo e momenti v koito e bilo vseki den...prez den dva .....razli4no....mi predpo4itam ve4er...imalo e i pove4e pai na den 2,3
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

--

Всеки ден по три пъти.Това ми е напълно достатъчно.Когато съм в цикъл само пропускам ( понякога ).

Мега фен
    При мен не е, когато искаме. Има фактор мама и фактор тати, фактор училище и университет. Правим го обикновено по 2 пъти.

-

Тя жена ми е писала 2 поста по-горе...всеки ден по 2-3 пъти мисля че ми е добре...угаждаме си и когато е в цикъл понякога, но не винаги ;>
    Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
    Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
    Why am I trying to give, when no one gives me a try
    Why am I dying to live, if I'm just living to die

.

ХАахаха Добре бе еба4и....По 3-4 пъти на ден....хахах по 100 пъти на ден ,за да не ви омразне!!!Ебачите
    Така за темата.....колкото искам толкова...когато искам тва си е най-добре според мен
    Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!

Фен
    Град
    Iowa
    101 пъти на ден но започват да не ми стигат

Повече от фен
    Когато има време: 1-3 пъти в седмицата. Покрай университет/работа/дипломиране не остава много време.

Супер фен
    Град
    Всеки ден по 2-3 пъти?! Вие какви сте, зайци? В смисъл, свършвате за 10 минути? Иначе не виждам как намирате време за толкова много. Трябва да прекарвате цял ден заедно и да не правите нищо друго освен да стоите в леглото!

-

Виждам, че някои форумци приеха леко с ирония постовете... и имам какво да кажа по въпроса...Алеко /Константинов имам предвид/ беше казал: "Разни хора, разни идеали"...аз бих добавил след него "разни нужди"...това че някой нямал възможност, желание или имал непоносимост към честото правене на секс си е абсолютно негов проблем..и това че някой друг не прави по два, три, или колкото там пъти на ден прави секс, не значи че и аз не правя или не мога Мисля че е излишен коментара..
    Не претендирам в никакъв случай че съм ебач...просто така съм свикнал и нуждите са ми такива...и shizzle не свършвам за 10 мин и не съм заек до около 30 мин средко карам..понякога по-малко, понякога повече..но мисля че 30 е добро постижение като за млад здрав човек

Супер фен
    Град
    iWannaFeelYou, иронията ми не беше в издръжливостта ти или в потентността. А във времето, което прекарвате заедно. Защото, чакай, сега ще сметна.. една хубава любов е поне час-час и половина, с играта и всичко друго. Дори да го кажем час (любовна игра+секс+коткане), това са 3 часа на ден, ВСЕКИ ДЕН! Вие така, нямате ли училище, уроци, лекции, приятели, не излизате ли на разходка? А и, ако го вземете по-подробно, може да мине и 6-7 часа на ден.

Та затова ми беше смешно, как успявате да прекарвате толкова време заедно, при това -сами-! (не вярвам родителите да са в съседната стая, някак си прекалено домошарско се получава и става като миенето на чинии)

-

Учене - понеделник и вторник - за по 3 часа...
    Работа - не...
    Приятели - не...
    Родители - на работа целодневно, ежедневно - следователно => празен апартамент целодневно, ежедневно
    Да прекарвам време с любимото си момиче - безценно
    И по 24 часа в денонощието да прекарвам с нея, пак няма да ми омръзне а бе нещата са леко сложни общо взето...

Супер фен
    Град
    Уредили сте се, значи. Завиждам ^^

И яжте повечко шоколад, хем като афродизиак, хем за сили, че много движение при вас

Няма какво да завиждаш...действай и ти по въпроса...за доусъвършенстването
    Айде стига лични белешки че да не вземат да ни трият накрая :Р

Супер фен
    Град
    Какво да се уреждам, аз си казах - нито е удобно в нас, нито имам време покрай учене. Тази година за университет се борим някои хора, софийския по възможност.

А за постовете - какво да правим като сме единствените малоумници будни в 5 сутринта.

Ами не съм правила секс от 5 месеца Просто вече ми липсва желание,незнайно защо искам да го правя с бившият си...инак преди го правих на две седмиси 1 път,се нямах време.Ся толкова ми се иска да го правя секи ден с бившият ама той не иска връзка,а само секс...да вари да се ебе с курвите си дето са за един път!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

-

Ами, котенце, намери си някой друг бе, пиле
    Какво ша му са молиш на тоя олигофрен :> аа ма ха .. то и аз да бях .. и аз тей щтях да говоря

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    нямам строго определен график когато се случи, тогава няма значение по кое време, важното е да е с любимия човек
    И при мен е така.
    Няма значение кога - важно е желанието!
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си