shizzle,
sujalqvam 4e trqbva da go nay4i6 ot nqkoi napulno nepoznat no v sveta v koito jiveem horata sa adski razli4ni edni ot drygi i tova me dovejda do drygata mi misul i tq e slednata....
Ti kaza 4e ima6 gryga ot hora(tvoi mnogo dobri priqteli, v koqto vseki e gotov da napravi vsi4ko za drygiq) s koito predpolagam izlizate navsqkude, govorite za vsi4ko i t.n.! i eto tuk se poqvqva gadnata 4ast ot istoriqta koqto q ima po cql svqt i az li4no q oprilichavam za po lesno po sledniq na4in - vzemi na primer horata ot tvoq klas(ako si zavur6il zna4i biv6iq ti klas)i si pomisli dali vsi4ki ste bili priqtelski nastroeni edni kum drygi, dali ne ste se karali, dali ne si se skarval s nqkoi/q do takava stepen 4e da ne si govorite dori...imam predvit 4e mejdy horata v golemi grypi iznikvat sporove koito vodqt i do lo6 krai! eto za6to gledai da nameri6 pone 1 na koito da raz4ita6 v kakva da e bila sityaciq...nqkoi hora si mislqt 4e kato ima6 priqtelka ne6tata se opravqt za6toto moje6 da spodelq6 s neq, da q vodi6 na mesta s drygite ti priqteli i taka edin vid da bude6 ot horata s perfecten jivot tozi termin za sujalenie su6to e absurdno sme6en!!
No stiga sum si bluskal glavata da pi6a ne6ta za koito navqrno nikoi ne my pyka
Nadqvam se da ste me razbrali pravilno... budete optimisti jivota e kratuk napravete go vuzmojno nai zabaven