.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Otvrat ;((

KoKiTo_
    Guest

Otvrat ;((

naci snoshti legnahme s moita priatelka da praim seks,vse pa sme ot 4 meseca i 2 sedmici zaedno ,tq e devstvenichka,no reshih da byde nejen i vnimatelen,kakto se polaga nali ?do sa otdolu ne sym q vijdal gola ,vse q e sram ,che ima nqkoe kosymche..ta nakraq reshi se razsybleche se iiiiii kakvo da vidq deto i e anusa toaletna hartiq tova be vyrha ,drypnah se i tq me pita"kakvo" s izplashen pogled i az q pitam otkoga ne si se kypala ,a tq mi ot edna sedmica nekyde..e povqrvaite mi ne mi se doiska da si progyljim..prosto hvana me gnus,izmislih nqkwa typa prichina i sprqhme,ottogava ne iskam da q gledam,tq me pita za kvo ,no az nemam smelostta da i kaja ,glupavo shte prozvuchi"ti kypesh li se be mila ,miesh li se otdolu" ?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Простак си, момчето ми, щом не можеш да й кажеш това. Ако наистина ти е близка, трябва да й обясниш. Ако толкова те е срам лице в лице, прати й sms, e-mail или се разберете по IRC/ICQ/MSN...

И на мен би ми било неприятно и не бих го правил с нея, все пак тя е длъжна да пази лична хигиена. Но щом сама не се сеща, тук си вече -ти- да я светнеш, нали?

Фен
    Град
    Iowa
    диеееееееее тва ме изкефи хахахахах тва беше върхЪ !! кофти ман наистина шит ситуация, добрече си се отарвал хаххаха

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kin
    диеееееееее тва ме изкефи хахахахах тва беше върхЪ !! кофти ман наистина шит ситуация, добрече си се отарвал хаххаха
    Дам

Guest
    аа гадус а казват че момичетата спазвали по голяма хигиена аз се капя секи ден мах през 1 иначе става кофти

Супер фен
    Ужас!

brat na kofti momi4e si popadnal ne e normalno cela sedmica da ne se kupe, az zimata se kupa na 2 dena (studeno e ne za drugo) lqtoto seki den, i pove4eto mi priqteli i priqtelki se kupat na 1-2 dena
    po temata: se6tam se nekolko varianta:
    1. ti i go kazva6 nekak si po zaobikolen put s nameci i sekvi takiva (kolkoto se moje po-leko da prozvu4i)
    2. smenq6 momi4eto
    3. predi sex se kupete zaedno, taka 6e svikne i da se kupe i na tebe 6ti e gotino kato se e iskupala toku 6to (bah mamu, kuv sum bil hitur) btw toq variant e edin ot nai-dobrite
    tva e koeto moga da izmisla za sega

пич с какво момиче си се хванал

Мега фен
    Сериозно? Не се е къпала една седмица? Даже задника не си е мила?

Абе да не ти е запушен носа?Тя трябва да смърди или поне не забелязваш ли...най-малкото косата и ще е мазна.Бахти гнусните момичета.Следващия път преди да си хванеш приятелка ги виж отдолу.Бати,аз съм момиче и си взимам душ всеки ден,иначе се чувствам ужасно мръсна.А тая като знае,че ще се работи в/у нея поне да се беше измила.Смрад,смрад!!!Немам думи.

П.С. Малко ще е кофти да й кажеш,че е смрад,ама по-добре тей

yyy ab pogovori s neq kak taka shte se kape 1 pyt na sedmica ne i li e nekomfortno nekak si

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    yyy ab pogovori s neq kak taka shte se kape 1 pyt na sedmica ne i li e nekomfortno nekak si
    Да и е некомфортно с хартията в гъза ли ?То е убийствено,не некомфортно.Е на тва му се вика убиец на любов хора!

Цитирай Първоначално написано от Зелена
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Да и е некомфортно с хартията в гъза ли ?То е убийствено,не некомфортно.Е на тва му се вика убиец на любов хора!
    to qsno e 4e e nenormalno no gledah da go kaja po nai-lekia na4in

Голям фен
    tq luda li e....
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

миша
    Guest
    Леле пич...само мога да те съжалявам на кофти маце си попаднал...аз се къпя пред зимата на 2-3 дни а лятото-всеки ден ама тва остави...тая като знае че ще прайте секс да се беше измила поне бе...за 5 мин работа! Мн странни хора има, лош късмет!

.

Ами ако се къпе само лятото....на реката...че зимата много студено!!!ХАахахАХХАхАХхАХ ХхАХХАХАхахАХАхахХА
    К'во щеше да прайш тогава!?!
    Кажи й бе!!!По-добре да го чуе от тебе
    Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!

Guest
    abe hora kak 6e se kupete na 2-3 dni vednuj...az ako ne si zema edin du6 predi da izleza i eventualno predi da si legna ne se 4uvstvam normalen 4ovek1!!!sled 2riq den po4va da vi surbi si4ko nali?

xaxaxaXAxaAaxXCxaXAXAAxAxAXXAxxaxaXAXaaxa
    верно ги имало сякакви де
    Well a son's gonna rise in a mile
    In a mile
    In a mile
    You'll be feeling fine
    In a mile you will see
    After me
    You'll be out of the dark, yeah
    You'll get your shot

Фен
    Град
    Iowa
    що бе я се къпем на коледа и на велигден па си одим каф е проблема

не се е къпала цяла седмица? ;|
    о мъ фъ гъ...
    If I ever... if I never...
    Make me understand the thought whatever

Make me see... make me be...
    Make me understand you're there for me

Фен
    Град
    Iowa
    АЪХУЬАХЪУьхъуАЬХУЪАхуъаьх уауъхьахъуьахуъаьХУЪа има тоалетна р'тия на гъзъ хахахахаха ебати галоша

Супер фен
    suglasen s kin

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

getdafacout
    Guest
    ami wsushtnost ne znam momichetata li momchetata spazwat po golqma higiena az lichno sum momiche ne poznawam mnoogo nehigienichni momcheta i mnogo ne higienichni momicheta kakto i mnogo higienichni nqma znachenie kakuf e pola ama tas putka opedeleo e poprekalila trqbwa da i kajesh po nakakuf nachin ako naistina durjish na neq \/

nqkoi si
    Guest

hahaaha

aaaaaaaaaaaaa kopele otvratitelno i ne se kupala ot sedmica maleeeee 6e povurna

lele - a be hora minete prez banqta pyrvo pyk togava - zaedno pootdelno ili s prodyljenie - nqma zna4enie , ama da ste minali . Prav si si - tuka si trqbva higiena , ina4e si e e*alo maikata ot vsekyde. NIto e polezno nito e priqtno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си