- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Otvrat ;((
Е, сега поне си сигурен, че използва тоалетна хартия![]()
хахахаха тва ме шутира направо OWNED!!Първоначално написано от aLakaZam
![]()
Ами... ако не искаш да й кажеш, то това е варианта.Първоначално написано от hforce
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
Хубу де като не иска да се къпе, да не се къпе, ама поне не се ли мие?...
И тва с тоалетната хартия е наистина потресаващо...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Просто си и кажи да се поизкъпе. Така ще я вкараш в правия път или го правете докато се къпете и ще си сигурен![]()
Боже колко неприятно!![]()
![]()
верно - говори с нея .
2 т. от правилника. Бан на профил
Шефе,следнащия пък-с противогаз и противопаразитен препарат обработваш мацкътъ,после сваляш предпазното облекло,говориш с нея,разкарваш я,после пак с противопаразинеп разтвор.абе,човек,тая да не е някоя циганка ве,аз по два пъти на ден се къпя,тая-по една седмица... =D> =D> =D> браво на нея.
Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!
AXXAXAXAXAXAXAAXAX
Е браво пич посмях се от сърце...
За мацката![]()
![]()
![]()
Ами може и ти да не се къпеш една седмица и така да си миришете заедно![]()
![]()
Тоя фарум като го чета винаги се спуквам от смях , продължавайте в същия дух АХАХАХАХ
u bahti az se kupq vseki den tq da ne e hvanla plesen otdolu ahahahaahahahahhauuuuuuuuuuuuuu ne bih q dokosnala daje 4e ne q li du6na predi da ti se priiska da se ebete maleeeeeeeeee 4i ot kosata i olio kape li?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahahahahahaah tova me ubima to i az poznavam edna takava... maliii kfa ovca taq se grimira vseki den i ne si mie liceto
... nemoga da q gledammmm
ama aide tarpi se kato stoi na nekolko metra ot mene i ne priblijava dobre e ..ama ti pi4 da stigne6 do krevata s taq i da ne q oseti6 =D> na tvoe mqsto ne bih q poglednala pove4e no ako darji6 na neq...nau4i q da se kupe
![]()
или най добре я убии![]()
Eeee taq e strahotna ......Ne ti li e SMRADESHE we ? Basi 1 sedmica......Kvo nema se pritesnqva![]()
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
ehe.........basi ujasa :]] tas e mega zle be...sledwashtia put (ako ima takuw !!) kato si legnete i ia popitash ot koga ne se e kupala kato nishto da ti kaje : ami otkakto ti kazah prednia put !!!! ! ! !
![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Де да беше само дупето...самата кожа мирише, подмишниците и половите органи да не говорим...Първоначално написано от dest
ami togava da se podmiq cqlata i pod mishnicite ta da ne merishe
абе само на мен ли ми става лошо- само като си помисля,камо ли да го видя ,усетя ......на живоПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
yy maikooo boje opazi [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от KoKiTo_
Блазе на тез, които знаят,
че двама ще са през нощта!
Те "лека нощ" не си желаят,
но винаги е лека тя!
lelel ma tva e ujasno,samo kato si go predstavq i mi se povryshta,kak moje?tva momiche za higiena ne e li chuvala.az se kupq na dva tri dena,a vs nosht se podmivam,mislq,che tva neinoto e nenormalno![]()
Ehhh, vsi4ki kolko impulsivno reagirahte i po4nahte s obidite, da, vqrno e, 4e slu4kata e ujasnaoba4e ne mi se vqrva, 4e momi4eto e tolkova prosto, 4e da si ostavi toaletna hartiq, i to "to4no na anusa"
...vij sega, otgovori mi na tozi vupros: "Bqhte li planirali sexut da e to4no tozi den i tq znae6e li?" i "Sigoren li si, 4e ne e bilo ejednevna prevruzka?"
Mislq, 4e vsi4ko e stanalo spontanno i edva li tazi toaletna hartiq e bila to4no na anusa, moje puk da e imala bqlo te4enie ili de da znam, i da si e slojila toalenta hartiq
i posle da e zabravila da q mahne
![]()
(prosto se zamislih i se setih za tozi variqnt, ne 4e az si slagam taka toaletna hartiq, ama ne vqrvam momi4eto da e tolkoz glupavo, 4e da go napravi naro4no kato znae, 4e 6te pravite sex)...da, znam, 4e tova, koeto se e slu4ilo, e otvratitelno, ama se zamisli za gorkoto momi4e.Moje bi naistina ne se poddurja mnogo dobre i nqma prekrasna higiena
,no se zamisli kakvo i e na neq sega i kak li se 4uvstva, 6tom izvednuj si q prenebregnal
Samo se zamisli kolko zle i e stanalo, kato si q vidql otdolu i si se odrupnal (ne 4e q za6titavam, znam 4e ti e bilo super kofti i gnusno
), i ako ne i obesni6 za6to si go napravil, tazislu4ka moje da i suzdade traini kompleksi! Seriozno ti govorq
![]()
Ako pone malko q uvajava6 i q sujeli6 - nedei da kusa6 s neq zatova! Prosto zapo4ni leko da i namekva6 po-4esto da se kupi...i vsi4ko 6te e ok....![]()
Първоначално написано от sineoka_kukla
е ето и едно по истинско и човешко мнение,браво
Аз имах една комшика,която също рядко се къпеше,щото бойлера не им беше хубав ,винаги с липса на топла вода,и когатоо имаше важна среща-срам,не срам ме молеше у нас да го прави(къпането)и си оставаше само с подмването у тях,тъй че причините са неизвестни за това,което е станало ..виж обясни и по мило,или изкъпете се заедно ,и ако и вторият път е така,значи момичето не е на себе си ..![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
ooooo opredeleno ste mn pravi momicheta,moje da e imala i nqkkava prichina,mai vsichki predi tva reagirahme dosta impulsivno
,no vse pak ako stava duma za sex tr dosta higiena,nito na men,nito na priqtelq mi bi ni bilo priqtno ili az ili toi da ne sme se kypali i t.n
.zatva,che se e otdrypnal mislq,che vseki na negovo mqsto bi go napravil,stresiral se e,nadali go e ochakval
a pak ako tq e znaela,che shte se stigne do tam opredeleno ponadleji na kritika
,ako pak e stanalo sluchaino mislq,che na vseki moje da se sluchi,vse pak ima beli techeniq,gluposti i t.n.
taka che....aide ii za sledvashtiq pyt q porazsyblechi i vlezte zaedno v banqta :P
Мисля че има достатачно коментари по темата и я считам за ненужна Any mods araound?![]()