- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tova slu4valo li vi se e ili poludqvam?!....
Не,не съм очаквала нищо.Изобщо не съм мислила тогава честно казано или поне не трезво.Мислила съм,докато не го видя...После всичко отиваше по дяволите и не можех да му откажа,да се дръпна от него,когато сърцето ми толкова много го желаеше.Ако бях мислила нямаше сега да съм така..
mili4ka edinstvenoto hubavo ne6to e 4e toi ti dava stimul da progresira6,no i az izvesno vreme bqh s jenen muj,no se otkazah,za6ototo jivota e pred men, a toi be6e ve4e re6il da suzdade semeistvo.zamislih se samo "bili mi bilo priqtno ako az sam jenata na tozi muj?"i se otkazah moqt savet e:nameri si drug stimul v jivota i zapomni edno :vsi4ko se vru6ta ili po to4no koleloto se vurti!!!6tom te e naranil vqrvai mi 6te ti ti4a po "guza"sled vreme ! mn puti e deistvalo 6te podeistva i pri teb!s teb sam!!!
![]()
Po tozi na4in ti si natrupala opit.I sega pone,ako nqkoi drug se opitva da te luje taka, ti nai-veroqtno 6te se useti6 i 6te moje6 da se predpazi6.U4i se ot gre6kite si!Tova sa uroci na sudbata...a urocite koga sa bili lesni?! Prosto ne misli za tozi tip.I ako moje6 predpazi drugite momi4eta ot nego.Govori s tqh.Kaji im kakvo e stanalo s teb, ako iska6.A te kakvoto iskat da pravqt.Vajnoto e da se opita6 da im pomogne6!A s vremeto tazi ti maniq po nego 6te ot6umi...nameri si drug,po koito da ludva6.No toi da go zaslujava!![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Az su6to sum bila s obvurzan muj.No toi prosto si ima6e dulgogodi6na priqtelka,ne bqha 4ak jeneni.Ala vse pak sled kato prekratihme intimnite si otno6eniq nie ostanahme poznati.Toi e dobur 4ovek.No e podlo,4e taka luje6e priqtlkata si.6toto az ne bqh edinstvenata...predi men i sled men ima6e drugi.I az taka ima6e momenti, v koito mi stava6e kofti zaradi neq...Ama kvo da se pravi.![]()
![]()
No toi ima kusmet,4e si ostanahme priqteli,6toto ina4e kolko mu be6e da se pogrija priqtelkata mu da razbere za negovite "geroistva" s drugi momi4eta.![]()
Vupreki,4e ne vqrvam tq da ne se e ose6tala.No ne sum gadnqrka kum horata,koito se durjat dobre s men.Ala ti,mili4ka,moje6 da go napravi6 tva.Neka jena mu razbere...po dobre kusno, otkolkoto nikoga! Aide, ti re6ava6 kakvo da pravi6!
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Искрено благодаря на всички за подкрепата =D> Наистина ти става много по-леко след няколко такива думички.Що се отнася до идеята да направя така,че жена му да разбере,не бих го направила..първо защото не искам повече да се бъркам повече по какъвто и да било начин в живота му,иначе няма да го забравя и второ защото няма нужда да провалям брака му-той сам ще го направи и тогава ще му бъде още по-кофти..Пък и той не е случаен човек и е малко..незнам как да кажа...просто ме е страх от него честно казано.Незнам какво ще му скимне да ми направи ако си отворя устата.
тази думичка автоматично означава да не се занимаваш с него ама абсолютно автоматично!Първоначално написано от hung_UP
друг е въпросът до къде стига женската мания..
"Целувка за лека нощ"
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw you face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.
А това като си го написал,не ти ли се е случвало да изпадащ в подобна ситуация и да се чувстваш така?Или с други думи казано да се влюбиш и наистина да "незнаеш какво да правиш"?Е,така беше при мен,просто незнаех какво да правя и често не можех да подтисна това,което наистина исках,което ми диктуваше сърцето ми-да съм снего,дори замалко,даже и за миг..
А що се отнася до т.нар."женска мания",не мисля,че това е типично женско качество,защото неведнъж съм била и от "другата страна" и съм изпитвала "мъжката мания",която повярвай ми стига и до крайности..ЛЕка НоЩ![]()
ам..това бях аз,но забравих да напиша,понеже нещо ми се доспа вече![]()
6tom 4oveka si e jenen nai dobre da go zabravq6...
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
Първоначално написано от hung_UP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> \/ [-o< [-o< Ot opit znam,`e trupkata e po-qka,tova dobre...
ma posle ako si bila naistinakakto si bila vsu6tnost te o4akva mnogo
![]()
![]()
dokato na nego mu e lesno da kaje
za6toto e bokluk
![]()
Ако на тоя човек му се провали брака, никой няма да е по-виновен от самия него, защото, ако не е с нея, той ще флиртува с други и ще си прави неговото...един ден жена му ще разбере...и ако има някакво достойнство ще го зареже...но...НиКоЙ НяМа дА е По-ВиНоВеН От СаМиЯ нЕгО!!!Първоначално написано от aLakaZam
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
а ти на колко си ?12? 14?![]()
![]()
![]()
мерси,че ме подмладяваш,но съм на 17 почти..."Трябва да те черпя нещо",както казва майка ми...
a kakvo zna4enie ima nakolko e,pitam az.Za vseki si ima maistora i ako si misli6,4e ti dori da si na dvaiset ako ti se qvne nqkoq stra6na putka s qki cici,izkusitelen pogled,koqto mnogo qko se 4uka i sedi pri teb samo zaradi parite,a ina4e dobre se e zamaskirala,nqma da i vurj6....hiihih...luje6 se mili............PROBLEMA NA DOSTA OT FORUMCITE TUK E ,4E GLEDAT POVURHNOSTNO NA NE6TATA I PRIKAZVAT NQKVI OB6TI PRIKAZKI.NE OTKRIVAITE ISTINI,DETO VE4E SA OTKRITI,A AKO ISKATE DA POMAGATE IZOB6TO ILI DA IZKAZVATE MNENIQ SE PORAZMISLETE MALKO PREDI DA IZRUSITE POSLEDNATA TUPOTIQ.Kazvam go za6toto predi vreme pusnha edna tema,koqto su6to be6e mnogo problemati4na kato taq i sre6tnah su6tite tupi izkazvaniq spo tri dumi.Malko sa horata deto naistina kazvat ne6to![]()
Yyyyxxxx taq pysta lubov beee!!Mnogo xybavo 4e si vlubena oba4e 1)e jenen-tva lesno moje da se yredi ako toi te obi4a se razvejda i gotovo 2)tva sa celi 11 godini razlika xi4 ne e malko moje da e prosto yvele4enie
Mai naistina e nai-dobre da se opita6 da go pozabravi6 ako ne moje6 togava stava mnogo lo6o.Nz pogovori s nego taka e nai-dobre!!!
Ponqkoga nie mujete haresvame edna jena samo seksualno,toest ima momi4eta,koito kato go vidq i ..ne6to mi stava.Moje bi za nego ti si prosto edno ot tiq momi4eta.Grozno no fakt .Taka sme si mujletata![]()
Oooo mila zabravi go ,a kak?Ami nameri si nqkoe drugo zanimanie ,s koeto da zapulni6 vremeto i to 6te mine i 6te zabravi6 vsi4ko![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ne mi se e e slu4valo i mislq 4e nikAK NQMA DA E 4ESTNO sprqmo drugata jena toest negovata jena zatova go ostavi na mira i si prodyljavai da si jivee6 jivota s tvoeto gadje
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]