naistina tva koeto prejivqva6 mn me zaintriguva do golqma stepen te razbiram 6toto i men me pecakaha mn jestoko trqbva da se gorda 4e osaznava6 gre6kite si za6toto ako naistina gi osaznava6 nqma da gi povtori6 kolkoto i da ti kopa ot vatre ne trqbva da mu go pokazva6 draj se na nivo ti se pak si jena a nie sme mn nad "majete" a kolkoto do tova da govori6 s tezi na koito mnogouvajavaniq gospodin sega im vart glavite se zanisli dali ima smisal te kamo li 6te te poslu6at ako sa mu se varzali ve4e a i na teb nqkoi proqsni li ti glavata!!!kolkoto do jena mu naistina q sajelqvam za6toto tq milata si misli 4e ima maj vqrno e 4e majete izneverqvat na osnovata na platski instinkti v 90 % ot slu4aite no za da go napravi zna4i tq ne moje da go zadovoli dostata4no a i mi se struva 4e toi mlad nali zna4i braka im ne sa6testvuva ot mn vreme a bi trqbvalo parvite 4-5 godini da sa naj - hubavite a kakvo da ti govorq kato si omraznat okon4atelno!imam edin mn dobar poznat koito po ni6to ne se razli4ava ot tvoq pi4 a j izglejda INTELIGENTEN MAJ!saveta mi e vapreki 4e se povtarqm ne mu pokazvai kak se 4uvstva6 6toto samo 6te mu povi6i6 samo4uvstvito!!!aide uspeh dano iskreno se nadqvam skoro da ti mine ako iska6 mi pi6i na gabsi@abv.bg