.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: пьпки

Hybrid View

Guest

пьпки

абе имам пьпки само по брадата не са много ама ме дразнят кажете некфо мазило дето бачка от тез на сестрата не ми се махат праят ми брадата некфа червена да изглежда иначе по лицето нямам

Re: пьпки

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе имам пьпки само по брадата не са много ама ме дразнят кажете некфо мазило дето бачка от тез на сестрата не ми се махат праят ми брадата некфа червена да изглежда иначе по лицето нямам
    vnimatelno istiskai pypkite bez da si pravish rani i gi namaji s nqkoi losion . primer ot avon losion
    na spirtna osnova za chuvstvitelna koja

az_lili
    Guest

ne

ne e xubavo papkite da se iztiskavat moje da ostane beleg ili petno ili o6te po-zle...infekcia.
    az polzvam teenclean i mi pomaga.

Guest
    това teenclean каде мога да го намеря \/

Re: ne

Цитирай Първоначално написано от az_lili
    ne e xubavo papkite da se iztiskavat moje da ostane beleg ili petno ili o6te po-zle...infekcia.
    az polzvam teenclean i mi pomaga.
    ako tfa za pypkite beshe vqrno do sea cqlata treeshe da sam v belezi a si mi e 4isto liceto . ostavat belezi kogato se stiskat s nqkfa zverska sila a si4ko deto tree da se naprai e da se povdine leko kojata i leko da se natisne nishto poveche

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    това teenclean каде мога да го намеря \/
    кажи речи,навсякъде
    аммм също така и Dalacin е многоооо добро
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си