.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    плам
    Guest

МОМЧЕТА, ОТ КАКВО СЕ ВЪЗБУЖДАТЕ?

Обръщам се към момчетата, за да разбера точно какво мислят и какво искат!
    Момчета, какво ви възбужда точно? НЕ говоря по време на секс, за свирки и такива неща а за действията на гаджето ви по улицата или като сте сами например- ТОЕСТ ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИТЕ ПРЕДИ СЕКС ИЛИ ВЕСКИ ДЕН КАТО СЕ ВИДИТЕ КОЕТО Е РАЗЛИЧНО ОТ СЕКС И ФРЕНСКА!
    Как обичате да ви обръща внимание жената?

am 4e az moga da se vyzbudq i ot pregrydka ili kato gledam nqkoe momi4e daje pyk ako se dokosva da ne govorim be ot mnogo raboti ponqkoga i v reisa ot drusaneto pyk ako ima i macka bojeee hahaha \/
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Според мен това е строго индивидуално,но мога да помогна като дам себе си за пример.

1.Няма по сексапилно и възбуждащо от погледа на заинтересовано от теб момиче;
    2.Интересно,но например големите "цицки" не ме възбуждат толкова колкото красивото лице;
    3.Ако и двете са налице и има "щипка" сиво вещество зад погледа комбинацията е идеална.

Използвай интуицията си , вие момичетата обикновено добре знаете как да се държите.

RkN
    Guest
    Em i az Se vusbujdam gore dolu ot takiva raboti ..
    -krasivoto lice
    -golemite "cicki" :P :P :P
    -dokosvaneto po nqkoi mesta
    -qko dupe
    i t.n. :P :P :P :P :P :P :P :P :P

плам
    Guest
    мерси за искрените отговори...а възбужда ли ви момичето да ви опипва по члена през дрехите или да ви целува по ушите?

Град
    Сливен
    Зависи от етапа на взаимоотношенията(първото да), но това с ушите е малко перверзно.

Град
    Сливен
    Пускам тема относно "от какво се възбуйдат момичетата" ако няма вече такава!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Galene, celuwane bliznane po врата и ушлето. Ръчички по бедрата. Драскане по гърба

az dare4em adski mn se vuzbujdam ot leki i nejni dokosvaniq po bedrata i po zadnika prosto nz dali ima ne6to dr koeto me vuzbujda i poburkva pove4e ot tova(dano priqtelq mi pro4ete toz forum)
    SEX is like NOKIA- connecting people like NIKE -just do it like PePSI ask for more like SAMSUNG everyone is invited and like me- too good to be true{P}

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от akademika
    Зависи от етапа на взаимоотношенията(първото да), но това с ушите е малко перверзно.
    Надявам се да си го казал иронично.

плам
    Guest
    akademika написа:

Че какво му е перверзното на това с целувките по ушите? много момчета ги възбужда нали така?

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Da te pipa za 4lena prez dulkite i sled tva na golo Sled tva da go hvane s ustata
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Мега фен
    Целувки по ушите били перверзни...ако чуеш за ебането на козичка по Пълнолуние, сигурно ще умреш самия ти от срам.

плам
    Guest
    Абе КОКО или там както си ти само за свирки ли мислиш? аз питах за неща от ежедневието иначе мн добре знам че свирката е върхът за мъжът!!!

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Цитирай Първоначално написано от плам
    Абе КОКО или там както си ти само за свирки ли мислиш? аз питах за неща от ежедневието иначе мн добре знам че свирката е върхът за мъжът!!!
    Xxaaxaxaxa SORRY Ma verno sam prevartel na tema smirki Ako mojeshe postoqnno 6tqh da go butam na nqkoq v ustata
    Ta po temata ..... Me vuzbujda pogleda na nqkoq mrusnica \/ ili nqkoq kak se e oblekla.....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от akademika
    Добре бе човек искаш да ми кажеш, че за теб е по-малко первезно докосването на члена през дрехите от колкото пускането на език и лекото захапване на ушите ли? Баси много странно ми звучи!
    Колкото по темата от личен опит ще кажа, че момчетата обожават да ги целуваш и засмукваш по вратът, както ние така и те настръхват и се възбуждат, ако го правиш добре. Също така лекото драскане с нокти по гърба е много секси и възбуждащо! А и въпросното целуване и пускане на език по ушите, както и нашепването на някой спешъл думички е екстра!

плам
    Guest
    коко, Ако някоя се е облякла супер разголена- с мн къса пола високи токчета и касо потниче дето циците й изскачат и се е нагримирала няма ли да ти заприлича на курва и да ти напрай лошо впечетление отколкото да те възбуди?

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    коко, Ако някоя се е облякла супер разголена- с мн къса пола високи токчета и касо потниче дето циците й изскачат и се е нагримирала няма ли да ти заприлича на курва и да ти напрай лошо впечетление отколкото да те възбуди?
    Ne sam kazal 4e trea da e kusa pola visoki tok4eta i kaso potni4e i da i se vijdat cicite ....Moje da si e s dunki i pak da si me vujbujda .....Ti neshto se zaqjdash mai

vuzbujda me pogleda pi4etata s kusite poli4ki i golemite dekulteta
    ei ko staaaa ko praim

плам
    Guest
    Неее изобщо не се заяждам с теб...та аз не те познавам, просто ти зададох въпрос и ти ми отговори, няма кво да се впрягаш, ОК?

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Неее изобщо не се заяждам с теб...та аз не те познавам, просто ти зададох въпрос и ти ми отговори, няма кво да се впрягаш, ОК?
    Ok are uspeh da razberesh kvo ni vuzbujda

плам
    Guest
    Вече разбрах...и знам от доста време, но искам повече мнения защото 1-2 пъти ми се случиха странни неща!
    1. бях с едно гадже и го опипвах по задника и той внезапно ми каза да спра щот тва го прайли само мъжете на жените!
    2.бях с друго гадже и му пусках езиче по ухото и той се дръпна рязко и каза че имал няква алергия към шоколад или нещо такоз и като съм го мокрила с език и го сърбяло повече...хаха мн странно ми стана!
    И затова рекох да питам щот на всеки е различно!

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Вече разбрах...и знам от доста време, но искам повече мнения защото 1-2 пъти ми се случиха странни неща!
    1. бях с едно гадже и го опипвах по задника и той внезапно ми каза да спра щот тва го прайли само мъжете на жените!
    2.бях с друго гадже и му пусках езиче по ухото и той се дръпна рязко и каза че имал няква алергия към шоколад или нещо такоз и като съм го мокрила с език и го сърбяло повече...хаха мн странно ми стана!
    И затова рекох да питам щот на всеки е различно!
    Za 1-voto gadje mene si me kefi da me pipa za zadnika Ama da ne prekalqva
    Za 2-roto ....Sigurno ne se e bilo kupalo i za tva ti e kazalo taka

плам
    Guest
    Ха-ха...тва за къпането беше яко
    вече ще питам дали се е къпало гаджета хаха
    аз не прекалявам с опипването ами сменям няколко техники...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Galene, celuwane bliznane po врата и ушлето. Ръчички по бедрата. Драскане по гърба
    Или просто ако едно момиче може да направи така че момчето да се почувства желано и красиво също е възбуждащо ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си