- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- брьснене ?
абе как се брьснете топките беаз се брьсна отгоре мустак мишници обаче топките кфато е мека кожата имам чуство че ще ги клацна
с ножица ли с кфо тряя проам кола маска да ми останат топките на нея настрани базика с ножица ли ?
Първоначално написано от Анонимко
тва пък бръснене на топките за пръв път го чувам![]()
п.с. сигурно се използва ножица ,за да не е болезнено![]()
Listen closely and you should be able to hear a door is faintly calling you.Deep in the darkest part ot the forest,in this world someone is screaming loud to pry open the night...close your eyes and fly away,to a world you cannot see...
ми те топките ми наи барзо са спарватако не се капя 2-3 дена яко са потят
![]()
Аз не знам как точно би станало това.но в една друга тема,където се дискутираше същия проблем,един младеш беше казал,че трябва да се напръскат преди това със студена вода,за да се стегнат.
може да пробваш,пък дано помогне
![]()
te daje sa nai-lesni nqma da se poreje6 , a i nai-dobre e kato sa meki 6toto e po-malak 6ansa da se poreje6 ina4e e i po-kofti
az pone 100 pati sam gi brasnal i do sega gafove ne sa stavali
аз никога не сьм се порязвал при брьсненеама топките ми са свидят ще пробвам и ще виим \
/
аз писах темата вече се регнах![]()
хахахахахха
а ве пичове споко карайте наред нищо няма да им стане.супер лесно се бръснат пък те, няма ко да ви е страх.
а сега си представям някаква избръсната патка и някакажа гора отдоло![]()
![]()
![]()
ПП:мен пък ме е страх кат си бръсна патката да не ми остане в рацете![]()
Well a son's gonna rise in a mile
In a mile
In a mile
You'll be feeling fine
In a mile you will see
After me
You'll be out of the dark, yeah
You'll get your shot
hxahxhahxaxahxahxahxahxahxha Te даже се бръснат най лесно бе... под душа щрак щрак 2-3 пъти и готово НЕ Е СТРАШНО няма да си отрежеш нищо![]()
от опит знам ьаьа само първия път леко ги клацнах ама боли де... но от тогава внимавам и проблеми няма
![]()
изскуби ги няма друг начин
няма да се порежеш брепробваи
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Не бива да се натиска и трябва да са меки, топни ги във топла вода или по време на душ. И нали знаеш,че топките трябва да ги бръснеш с отделна самобръзначка. Не после тази да си я забиеш в гадния face...
za pyrvi pyt 4uvam za brysnene na topki , emi de da znam - leko i vnimatelno , opyvai tam i gledai da ne se hakne6
Е, па, да не си бръснете топките. Че все едно слагате забрана на половината френска любов. Момичето да си играе с език с топките ви.. това е wow! И за целта трябва да сте гладички, че иначе не е приятно.. на момичето.
да бе...ти пат правиш френска на приятелката си и ще ти е по хубаво да не се е бръснала!?Първоначално написано от shizzle
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ае даваи смело и не му мисли ного зимш самобрасначката и както се браснеш на други места така и там нисхто особеноо мойе би трябва сам повечко да внимаваш да не стане някои фал от бързотия \/
Моля, ползвайте търсачката. Теми за бръснене има един бол, еднакви.
Приятен ден желая.