.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

za grima i kosata....

zdraveite! iskam da popitam ako oficialniq toalet mi e 4eren grima v kakvi cvetove trqbva da bude smisal senkite i 4erviloto... i o6te 1 vupros4e nqkoi znae li nqkakuv gel s koito moga da si napravq kosata na kle4ki?

Супер фен
    Ами нека сенките да са в по-тъмни нюанси за да се връзват на тоалета ти.За гела си нямам представа,най-добре попитай в някоя парфюмерия,там ще ти кажат...и по-добре гланц отколото червило според мен..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ami spored men grima trqbva da si go napravi6 spored cveta na toaleta,a ina4e izpolzvay pqnano predi tova si naviyt kosata s rolki,za da ima osnova i posle ma4ka6 s pqna i malko gel i trqbva da stane

Супер фен
    tamnosini senki,leko 4ervilo a za gela i az nz

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    ami spored men grima trqbva da si go napravi6 spored cveta na toaleta,a ina4e izpolzvay pqnano predi tova si naviyt kosata s rolki,za da ima osnova i posle ma4ka6 s pqna i malko gel i trqbva da stane

ei tova e moita tatoirovka

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Death`Whore
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    tamnosini senki,leko 4ervilo a za gela i az nz
    Ne se izlagaj. Sini senki, bledo rozowo cherwilo, cherna roklq, obuwki w nqkakyw drug cwqt - CIGANIQ!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    начи направи като мене .. понеже мене почти всички дрешки са ми черни и грима ми и той си съвпада ... Бъди с черна основа по клепача,и отгоре си сложи от тези леко сребристите моливи ... лека спирала .. Малко черен молив и всичко е супер мене поне си ми харесва как става

Голям фен
    Град
    sofia
    ako roklqta ti e 4erna sloji si kafqvi senki preliva6ti,4eren moliv,spiralka i mlko glanc i 6te si perfect \/
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

ами според мен грима може да е всякакъв. например ако си със сребърно колие с някъв зелен камък или нюанс ,сенките също може да са зелени.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Щом тоалета ти е черен цвят-тоест непретенциозен към цветови комбинации,може да използваш вякакав грим.Но за по-добър резултат,кажи какъв цвят ти е тена,косата и очите,за да ти дам по-точен съвет.
    Също избягвай черен грим и тъмни червила,защото в комбинация с черни дрехи,би изглеждала доста мрачна,освен ако не искаш да заприличаш на някоя готик принцеса
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

истината, миличка, е в тежкия черен грим! аз поне такъв обичам!
    Rock'n'roll saved my soul!
    Който пие бира не умира!

Супер фен
    След като тоалета е официален,защо не си вземеш някакво аксесоарче (нещо за коса или от тея панделки дето по врата си ги слагат...) и не съчетаеш грима с него?!Аз бих си взела нещо златисто...няма да е мн фрапиращо,нещо дребно и симпатично и златисти сенк със такова червило Но,ако не ти отива този цвят може някакво друго...съобрази се със цвета сенки,с който най-много се харесваш и си вземи аксесоар в същия цвят...ще се върже добре
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си