molq vi kajete mi kakvi glancove za ustni izpolzvate iskam ne6to samo blqsak bez cvqt ili sas savsem lek cvqt ta kajete vie kakvo izpolzvate i na koq marka
az polzvam na avon jeleto za ustni nanasqm tynyk sloi koito blesti mn qko i cveta koito pridava e pochti nezabelejim a sashto mirishe mn qkoПървоначално написано от lady_sexy
![]()
az izpolzvam na Avon purvo balsam i posle glanc i e mn qko![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ами мила те почти вс гланцове-тези които са със четка са безцветни-тъй че купи си такъв-има ги с всякакви отенъци и всякакви марки-евтини скупи-всякакви.но ти препоръчвам на brooklin-те ми се струват наи-безцветни и в същото време са сладки.
важното е да те кефи и да ти е комфортно\
/
Препоръчвам ти Juicy Tubes на Lacome. Страхотни са!
ми то не е точно гланц ама както е червилото което на цвят почти не се забелязва и втре в него има нещо като балсам ли е блясък ли е ..като го погледнеш отгоре изглежда като кора на дърво-в смисъл едно бяло кръгче и отстрани е червилото..уфф егати обяснението..както и да е ..много е якооу![]()
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
lancome-jiucy tubes sas strahoten cviat i vkus-struvat si parite!
Ами препоръчаха ми леокрема за обемни устни и наистина е мн готин!безцветен и наистина не знам как обаче визуално устните изглеждат по-обемни.Намира се в аптеките![]()
иначе на макс фактор към дълготрайните червила на мама има допълнително 'блясък' ,който аз си присвоявам и тва ползвам![]()
Иначе на мейбълин диамантите ги ползвах мноого време ама вече ми омръзнаха,иначе и тях ги бива!
az si slagam parvo balasam za ustni na Golden Rose po mazni4ko e i mi haresva..sled nego slagam glanc na Constance Carroll i dvete struvat nqkade po okolo 2lv i sym dovolna![]()
И аз ползвам желето за устни наистина съм много доволна от него аромата му е адски якПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
![]()
![]()
![]()
ммм аз използвам само гланца за устни на авон
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
отиваш в козметиче магазин и си харесваш гланц- по-лесно ще ти е
тука и да изброяваме и да не изброяваме няма да ти помогнем много
"Целувка за лека нощ"
a kakva e cenata na toxi glancПървоначално написано от Taina{}
mayballine
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Temptation lip gloss на Орифлейм- подарък ми е, не съм си го избирала аз, ама много добре ми стои и съм доволна, не е много сух, нито много мазен, нанасям го с четка и всичко е ок![]()
na Maybelline Water Shine
Malko po skup e no si zaslujava
Първоначално написано от bilka
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
da i z go polzvam i sum mnogo dovolnaПървоначално написано от jenny_e
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Цената на Juicy Tubes не е малка. На някои хора им се струва ненормална дори. Варира в зависимост от мястото от където си го купуваш, но е около 40 лв. Аз харесвам също и Pure Pops на Еstee Lauder. И те са супер. Sheer Lip Glide от Revlon също ми харесва.
Az li4no si izbiram kakvoto mi xaresa nqma zna4enie ot markata![]()
abe te na broklin verno sa qki ama az kato si sloja i kato go izpiq ili izqm s hranata ili pitieto si zapo4va da mi draznqt na gyrloto i adski mn ka6lqm.az ti prepora4vam na manhattan ot novata seriq high shine perleno beliq cvqt mn dobro pokritie,aromat i se zadarja dalgo.![]()
na estee lauder kakva e cenataПървоначално написано от Mystery
Vsi4ki balsami sa takiva-ili pone tezi s cviat