Glancovete na AVON sa stra6ni!!!!!!!!!!
AZ SUM SI AZ I NIKOI DRUG ROGAT BOKLUK!!!
hmm 40lv nikoga ne bih dala za glanc. az polzvam na maybelline,8lv e,miri6a na qgodka i po4ti nqma cvqt.haresva mi
![]()
moq nevinnost i greh.....
Един на AVON безцветен и някакъв,който си взех преди няколко месеца и мирише много яко.Отиди в някоя козметика все ще си харесаш нещо![]()
имала съм на плодови на Lancome..но са твърде скъпи..но пък за това на Yves Rocher ..има черешка,ванилия..yummy и са такива течни в малко стъклено шишенце,в края на което има малко топче,което се върти когато размазваш върху устните си..какво някои ролкови дездоранти..
Аз имам един на Brooklin(2.20 лв),някакъв на Mincer(2 лв някъде) май беше,един на Avon(3-4 лвІ и най-новия ми е на Golden Rose-хубав е и не е скъп-2.30.
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
И той е горе-долу колкото Juicy Tubes. Цената е височка, но си струва! Трайно е, но лепка.Първоначално написано от klaudiq
Labello lipcare "Pearl & Shine"
Аз използвам на Avon Extreme Gloss има няколко цвята ама те са мн леки...Има също един гланц,който си променя цвета също е мн хубав (лек розов цвят)
a stiga beПървоначално написано от dan dan dan
v Qmbol "Brooklin" vavqt po 1.90, "Golden Rose" i te nqkade tam...nz...a ina4e az parvo slagam "Nivea Hydro Care" i posle glanc-obiknoveno Brooklin i toq na Leocrema sa6to e mn qk.az polzvah edin cveten ot sreiqta ama smqtam sega da si kupq prozra4niq i be tva toq na Brooklin mi svar6va...
![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
mayballine sa super iaki glancovete,loreal sa6to i lumene sa hubavi
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Имам 2-3 на ейвън, един на орифлейм, а вчера си взех на мейбълин един. Много ме радват тея гланцове
Преди обожавах гланцовете, а напоследък започнаха много да ме дразнят...правят устните доста изкуствени.
Момичета,моля ви се казавайте цените.Благодаря!
![]()
Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...
ДА и аз го имам хубав е само че съм си го купила от друга страна..Първоначално написано от Jenninka
На Nivea много ми харесват.Хем прави устните мекички и гладички,хем придава съвсем незабележим блясък.Иначе на Revlon са много хубави.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
az imam na Essence- glossy lipbalm, v edna tubi4ka, mn sladursko adskoto e i pak na essence to e v kutiika prozra4no e i kato se sloji na ustnite i prai nqkuv qk cvqt ( magic liptint) ... adskte saaaaaaaaaaaa
Q kajete nqki qki glancove v tubi4ki s qki vkusove i cvetove 10ks![]()
и аз такаПървоначално написано от ^^kotenceto^^