.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: lips

Glancovete na AVON sa stra6ni!!!!!!!!!!
    AZ SUM SI AZ I NIKOI DRUG ROGAT BOKLUK!!!

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    hmm 40lv nikoga ne bih dala za glanc . az polzvam na maybelline,8lv e,miri6a na qgodka i po4ti nqma cvqt.haresva mi
    moq nevinnost i greh.....

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не ме кефи да ми блести нещо на устните. Харесвам балсам за устни .. на Нивеа примерно са много яки

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Един на AVON безцветен и някакъв,който си взех преди няколко месеца и мирише много яко.Отиди в някоя козметика все ще си харесаш нещо

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    имала съм на плодови на Lancome..но са твърде скъпи..но пък за това на Yves Rocher ..има черешка,ванилия..yummy и са такива течни в малко стъклено шишенце,в края на което има малко топче,което се върти когато размазваш върху устните си..какво някои ролкови дездоранти..

Аз имам един на Brooklin(2.20 лв),някакъв на Mincer(2 лв някъде) май беше,един на Avon(3-4 лвІ и най-новия ми е на Golden Rose-хубав е и не е скъп-2.30.
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

Цитирай Първоначално написано от klaudiq
    Цитирай Първоначално написано от Mystery
    Цената на Juicy Tubes не е малка. На някои хора им се струва ненормална дори. Варира в зависимост от мястото от където си го купуваш, но е около 40 лв. Аз харесвам също и Pure Pops на Еstee Lauder. И те са супер. Sheer Lip Glide от Revlon също ми харесва.
    na estee lauder kakva e cenata
    И той е горе-долу колкото Juicy Tubes. Цената е височка, но си струва! Трайно е, но лепка.

Голям фен
    Град
    София
    Labello lipcare "Pearl & Shine"

Супер фен
    Аз използвам на Avon Extreme Gloss има няколко цвята ама те са мн леки...Има също един гланц,който си променя цвета също е мн хубав (лек розов цвят)

Голям фен
    Az polzvam glanc za ustni "chocolate drop" na avon

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Аз имам един на Brooklin(2.20 лв),някакъв на Mincer(2 лв някъде) май беше,един на Avon(3-4 лвІ и най-новия ми е на Golden Rose-хубав е и не е скъп-2.30.
    a stiga be v Qmbol "Brooklin" vavqt po 1.90, "Golden Rose" i te nqkade tam...nz...a ina4e az parvo slagam "Nivea Hydro Care" i posle glanc-obiknoveno Brooklin i toq na Leocrema sa6to e mn qk.az polzvah edin cveten ot sreiqta ama smqtam sega da si kupq prozra4niq i be tva toq na Brooklin mi svar6va...
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    mayballine sa super iaki glancovete,loreal sa6to i lumene sa hubavi
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

Мега фен
    Град
    София
    Имам 2-3 на ейвън, един на орифлейм, а вчера си взех на мейбълин един. Много ме радват тея гланцове

Мега фен
    Преди обожавах гланцовете, а напоследък започнаха много да ме дразнят...правят устните доста изкуствени.

Момичета,моля ви се казавайте цените.Благодаря!
    Когато искам-УСПЯВАМ,когато мога-ПРОЩАВАМ,когато обичам-НАРАНЯВАМ и никога не СЪЖАЛЯВАМ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    Labello lipcare "Pearl & Shine"
    ДА и аз го имам хубав е само че съм си го купила от друга страна..

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    На Nivea много ми харесват.Хем прави устните мекички и гладички,хем придава съвсем незабележим блясък.Иначе на Revlon са много хубави.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Tedituuuuuuuuuu
    Guest
    az imam na Essence- glossy lipbalm, v edna tubi4ka, mn sladursko adskoto e i pak na essence to e v kutiika prozra4no e i kato se sloji na ustnite i prai nqkuv qk cvqt ( magic liptint) ... adskte saaaaaaaaaaaa

Q kajete nqki qki glancove v tubi4ki s qki vkusove i cvetove 10ks

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    ммм аз използвам само гланца за устни на AVON
    и аз така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си