.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 94

Тема: pari4ki

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    mi jedu 10-15 lv na den i pak mi se vidiat malko .... az har4a mnogo i 4estno kazano se draznq ama tva e polojenieto..... dobre 4e e mama 4e ina4e nz kvo 6te praa

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мачок, не всяка жена иска да я "извеждат" по ресторанти. Някои не са претенциозни. А едно наяждане в пицария е 6-7 лева, като пицата е огромна.
    Не знам за коя пицария говориш, но в повечето в които съм бил голямата пица ти е поне 9 лева.
    Ами вино, ами салатката преди това, ами сосове, десерт и някакви подобни.

Демек .. за 7 лева трудно ще се наям поне аз, независимо къде съм, просто защото ям по много../освен ако не си купя 2 кила пържени, мазни фъстъци/

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мачок, не всяка жена иска да я "извеждат" по ресторанти. Някои не са претенциозни. А едно наяждане в пицария е 6-7 лева, като пицата е огромна.
    Не знам за коя пицария говориш, но в повечето в които съм бил голямата пица ти е поне 9 лева.
    Ами вино, ами салатката преди това, ами сосове, десерт и някакви подобни.

Демек .. за 7 лева трудно ще се наям поне аз, независимо къде съм, просто защото ям по много../освен ако не си купя 2 кила пържени, мазни фъстъци/
    котка, ти ядеш много, тва ни е ясно. Но пък и момичетата трябва да са наясно с финансиите на момчето и да не го изцокват
    МНОО СТЕ ГАДНИ - ЗА ТВА ТЪРЧИТЕ ПО БАТКОВЦИ!

Мега фен
    Аз лично предлагам да отидем /не да ме заведе!/ на заведение само ако имам пари да си платя.

Guest
    Ебаси,от 3страници с юзери няма кой да издиря и ограбя...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    60 70 лева на месец някъде
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Ами по 5 кинта се събират някъде на ден понякога и повече

"Виж,хлапе,лошите неща се случват и
    ти не можеш да направиш нищо..."(Цар Лъв,1994)

Супер фен
    Град
    VCHC
    При мен е много относително .. от 15 до 30 на седмица. Цигарите ги спрях и сега имам чувството, че парите ми са два пъти повече, а и се ограничавам, че YAMAHA TDR 125 зове.

Еми по 1 лв на ден ми е хапсолютно предостатъчен..те ми дават и по повечко понякога, ама аз им обяснявам, че 1лв. си ми стига...Не съм по харченето.
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    вие го изкарахте, че винаги момчетата плащат сметката...е не е така и задължително ли е всеки път да ходите на заведение?!
    "Целувка за лека нощ"

аз вече не искам пари от мама (поне не толкова често)

иначе преди ми даваше по около 1 или 2 лева дневно.

и мразя като излезна някъде момчето да плаща сметката. като се замисля... дори не обичам да ходя с тях по заведения за хранене. бля.

нямам проблеми по този въпрос.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Фен
    Град
    Там някъде!
    Еми мнооого зависи....понякога баща ми ми дава по 10 лева за 2-3 дни,понякога ми дава повече....друг път по малко...абе зависи,но на ден под 3 лева не падат джобните ми
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Повече от фен
    Град
    (:
    emi sutrin kato trugvam za u4ili6te 5 (-3lv cigari) ostavat dva
    i ve4er kato izlizam pak mejdu 5 i 10
    The pain is temporary!

Мега фен
    Лелел...майка ми получава по-малка заплата от джобните ти!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    s na6te taka sme re6ili-vsqka nedelq mi davat 10lv...az opredelqm kak da gi razpredelq. Stigat mi i ne se oplakvam. Daje mi ostavat dosta-gledam an den da har4a za hrana po lev4e nqkyde, a v kraq na sedmicata razpuskam i taka......

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

80 na mesec...i mi idvat leko malko
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

Голям фен
    Град
    дианабад
    В началото на всяка седмица ми дават 20 лева. Ако няма някакъв празник биха ми стигнали и останали, но парите в този живот единсвено за подаръци не ми стигат. Всъщност никога няма да ми откажат да ми дадат допълнително, но мен ме е срам да си поискам.

аз харча ужасно много направо ви завиждам че се вмествате в такива граници. поне към 200 на месец ми дават наще, отделно са работая и зимам 350 на месец, и все мърморя накрая на месеца........

Голям фен
    Джобни не получавам, но месечните доходи, с които се оправям са 150-200. и въпреки , че за глупости като дрънкулки и дрешки рядко давам пари пак последните 3 дни съм на червено.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

мали ае ваще какви заплати зимат майка ми е на 600 баща ми на 700 и не ми дават повече от 85-95 лева на месец

Бе една вечер в Червило и други заведения ми излиза само към 200 лв., вие....

exploitedpiqnineregnat
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Депутатска Щерка
    а пък синия Пешеходец във ВИП в Син сити е 1200 лв...

зат'фа пия бира по пейките...

Цитирай Първоначално написано от exploitedpiqnineregnat
    а пък синия Пешеходец във ВИП в Син сити е 1200 лв...

зат'фа пия бира по пейките...
    Личи си, че не си стъпвал в Син Сити. Не се излагай с изказвания.

Пиеш бира по пейките... И се гордееш с това? Резил.

Ако отидеш поне веднъж на качествено място с качествени хора със стил, поведение и т.н. като в Червило или Ялта, ще видим дали ще ти се иска да се върнеш към смехорията и детинщината.

Guest
    Що, бе аз лично бих отишъл в СИН СИТИ... с базука/Ц4/АК47/М16/Дезърт Ийгъл и к'вото още се сетиш...

Ела коте, да ти размажа главицата и на всичките ти чалгарски приятелчета.

Относно Син Сити - майка им деба чалгарите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си