.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Тема: pari4ki

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от Депутатска Щерка
    Бе една вечер в Червило и други заведения ми излиза само към 200 лв., вие....
    Ела коте, да ти размажа главицата и на всичките ти чалгарски приятелчета.

Относно Син Сити - майка им деба чалгарите
    Chervilo = House
    Sin City = поп-фолк

Бих те посъветвала да правиш разлика между метросексуални и такива, които слушат чалга.

А и защо реагираш като 10-годишно с емоционални изблици и псувни?

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

виж Резил е да харчиш чужди пари с лека ръка и да наричаш това стил...
    Не ме познаваш, че да правиш констатации. Не знаеш дали сама не си изкарвам парите.

Едно от нещата е, че работя в TBI Kredit.
    Забравих да добавя и, че не съм неосъзнато тийнейджърче на 16. Както виждам, и ти не си, тъй че да си имаме уважението.

Задоволяващ ли е отговорът?

Ако говориш сериозно - може да се поговори на тази тема. Ако не - може да приключваме с разговора.

айде, че обърнахме финансовата тема на девойчето в чат...

Зависи. Занимавам се със солидна доза неща, изкарвам достатъчно. Нощния живот е много относително нещо. Как да ти кажа,ако не го практикуваш, може да ти е трудно да повярваш много неща.
    Както на мен ми е трудно да асимилирам твоите навици, така и на теб може би ще ти се стори странно да правя шоу с травестит в Ялта и други...

Супер фен
    Град
    VCHC
    Депутатска Щерка ХА ХА ХА!

esploitedteen... Абсулютно съгласен.

Зависи. Занимавам се със солидна доза неща, изкарвам достатъчно. Нощния живот е много относително нещо. Как да ти кажа,ако не го практикуваш, може да ти е трудно да повярваш много неща.
    Както на мен ми е трудно да асимилирам твоите навици, така и на теб може би ще ти се стори странно да правя шоу с травестит в Ялта и други...
    Тая тема не е ли за джобните - за хора, които не си изкарват парите сами. Кво се фукаш пред тях?!

А и къв купон ще си направя с гейове в Ялта си нямаш и идеят. Само да имам и половин цол водопроводна тръба. Глей кво става.

Аз за 200лв на море ще отида с приятели и ще си напраим по голям купон. На палатка и ще ядем ориз, ама пак ще е по-яко отколкото да дърпам магистралки по софийски "елитни" клубове.

По колкото си поискам
    Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти

Guest
    Депутатска Щерка, изкарвай си парите в евтините дискотеки лапайики на някой сиренясал чичко и не се обаждай. Писна ми от такива 'дами' като теб. Дама означава не жена, която харчи ужасно много пари за една вечер, държейики се като надменна курва, а практична и разумна, не- лека жена, каквато ти явно не си, няма и да бъдеш. Лай сега...курва смотана. Каквото и да кажеш по мой адрес Ходи си по скъпите дискотеки и се разкрачвай на всеки срещнат...всеки си има път в живота. Приятно битуване на боклука

Еми на мене ми дават пари когато си поискам и когато ми потрябват. даржа си определена сума в себе си да си имам за всеки случай дали ще ги изхарча е др. вапрос
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    awe nqkoi kazvat 4e 1-2 lv sa im dostatu4ni .. na men ne sa az ne moga da se naqm za svqt s 2 lv ne 4e qm mnogo no vse pak... davat mi po 3-4 lv kolkoto si iskam de no az vinagi si imam pari4ki ot baba i dqdo

Guest
    Зависи. Занимавам се със солидна доза неща, изкарвам достатъчно. НощнияT живот е много относително нещо. Как да ти кажа,ако не го практикуваш, може да ти е трудно да повярваш много неща.
    Научи се да пишеш ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Бе една вечер в Червило и други заведения ми излиза само към 200 лв., вие....
    Ела коте, да ти размажа главицата и на всичките ти чалгарски приятелчета.

Относно Син Сити - майка им деба чалгарите
    Chervilo = House
    Sin City = поп-фолк

Бих те посъветвала да правиш разлика между метросексуални и такива, които слушат чалга.

А и защо реагираш като 10-годишно с емоционални изблици и псувни?
    Mnogo moderno vze da stava 4algarski mrysni kurveta da se pravqt, 4e slu6at 'house' ili 'retro'. Dano nqkoi istinski house fan te dokopa i ti skysa kurvenskiq svinkter ot ebane. Takiva kato teb vinagi si namirat maistora...dano stane skoro

Депутатска щeркa
    Guest
    да да копеле говори ми mръсотии

Guest
    Харесва ти, нали. Защо ли подходът към евтините курви е един и същ... толкова сте скучни, евтини и предсказуеми Бягай по дискотеките да заработваш

Супер фен Аватара на sometimes_
    Нашите ми дават по колкото поискам, но аз работя и почти не им искам, само в крайни случаи.
    П.С:Депутатска Щерка, какво те кара да мислиш,че едно ъммм как го каза "неосъзнато 16 годишно тийнче" не може да изкарва пари? Извинявай, ама работя от 2 години(на 16 съм(почти 17)) и изкарвам достатъчно, за да си позволя каквото искам. И беше много глупава постъпка от твоя страна да се хвалиш по колко пари харчиш за "нощен живот". Ако беше толкова "улегнала и стъпила на краката си ЖЕНА" нямаше да пръскаш пари на вятъра, а да ги харчиш разумно. Май аз, неосъзнатата 16-годишна, разпределям парите си много по добре от теб, жената, работеща на майната си...Пък ако ще президентска щерка да си, пак си оставаш НЕОСЪЗНАТА шматка...
    I`m trying to make your dreams come true...

basi tuka 4ovek komplexi moje si iskara...
    na6te mi davat po 1-2 lv na den i ako ve4e 6et si kupuvam n6 mi davat doplanitelno,ama rqdko
    pak i imam i sestra i na neq trebva
    ama gledam da ne im iskam mnoo 6ot mi e nqkak neudobno....
    ama ko da napraq ne sme bogata6ko semsistvo...

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

от 0 до 100лв някъде от наще... иначе си и заработвам...
    Gott wei

Фен
    Град
    sofia
    ako vaob6te se setat da mi dadst mi ostavqt po 5

Ми баба ми е сложила една кутийка с пари4ки... аз си минавам зимам си по 2 по 3 по 4 по 5... преценям си.. ама някой ден кутийката я няма... или е празна.. и тогава като и поискам ми дава само 2лв
    ..о0биЧам тЕе..какТо В пЪрвИя деН..нА цЕлиЯ свЯт щЕ раЗКаЖа..о0биЧам тЕе..ЗакЛеВам се...о0биЧам тЕе...щЕ тИ д0каЖа..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Нашите ми дават по колкото поискам, но аз работя и почти не им искам, само в крайни случаи.
    П.С:Депутатска Щерка, какво те кара да мислиш,че едно ъммм как го каза "неосъзнато 16 годишно тийнче" не може да изкарва пари? Извинявай, ама работя от 2 години(на 16 съм(почти 17)) и изкарвам достатъчно, за да си позволя каквото искам. И беше много глупава постъпка от твоя страна да се хвалиш по колко пари харчиш за "нощен живот". Ако беше толкова "улегнала и стъпила на краката си ЖЕНА" нямаше да пръскаш пари на вятъра, а да ги харчиш разумно. Май аз, неосъзнатата 16-годишна, разпределям парите си много по добре от теб, жената, работеща на майната си...Пък ако ще президентска щерка да си, пак си оставаш НЕОСЪЗНАТА шматка...
    =D> =D> =D>

20лв. на месец. Почти никога не искам пари.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    20лв. на месец. Почти никога не искам пари.
    to tfa izliza po malko ot lev4e na den be

Мега фен
    Не всички родители са богати, какво е това отношение?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си