- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pari4ki
Chervilo = HouseПървоначално написано от WILD__BOY
Sin City = поп-фолк
Бих те посъветвала да правиш разлика между метросексуални и такива, които слушат чалга.
А и защо реагираш като 10-годишно с емоционални изблици и псувни?
Не ме познаваш, че да правиш констатации. Не знаеш дали сама не си изкарвам парите.Първоначално написано от exploitedteen
Едно от нещата е, че работя в TBI Kredit.
Забравих да добавя и, че не съм неосъзнато тийнейджърче на 16. Както виждам, и ти не си, тъй че да си имаме уважението.
Задоволяващ ли е отговорът?
Ако говориш сериозно - може да се поговори на тази тема. Ако не - може да приключваме с разговора.
айде, че обърнахме финансовата тема на девойчето в чат...
Зависи. Занимавам се със солидна доза неща, изкарвам достатъчно. Нощния живот е много относително нещо. Как да ти кажа,ако не го практикуваш, може да ти е трудно да повярваш много неща.
Както на мен ми е трудно да асимилирам твоите навици, така и на теб може би ще ти се стори странно да правя шоу с травестит в Ялта и други...
Депутатска Щерка ХА ХА ХА!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
esploitedteen... Абсулютно съгласен.![]()
Тая тема не е ли за джобните - за хора, които не си изкарват парите сами. Кво се фукаш пред тях?!Първоначално написано от Депутатска Щерка
А и къв купон ще си направя с гейове в Ялта си нямаш и идеят. Само да имам и половин цол водопроводна тръба. Глей кво става.
Аз за 200лв на море ще отида с приятели и ще си напраим по голям купон. На палатка и ще ядем ориз, ама пак ще е по-яко отколкото да дърпам магистралки по софийски "елитни" клубове.
По колкото си поискам![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
Депутатска Щерка, изкарвай си парите в евтините дискотеки лапайики на някой сиренясал чичко и не се обаждай. Писна ми от такива 'дами' като теб. Дама означава не жена, която харчи ужасно много пари за една вечер, държейики се като надменна курва, а практична и разумна, не- лека жена, каквато ти явно не си, няма и да бъдеш. Лай сега...курва смотана. Каквото и да кажеш по мой адресХоди си по скъпите дискотеки и се разкрачвай на всеки срещнат...всеки си има път в живота. Приятно битуване на боклука
![]()
Еми на мене ми дават пари когато си поискам и когато ми потрябват. даржа си определена сума в себе си да си имам за всеки случай дали ще ги изхарча е др. вапрос![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
awe nqkoi kazvat 4e 1-2 lv sa im dostatu4ni .. na men ne sa az ne moga da se naqm za svqt s 2 lv ne 4e qm mnogo no vse pak... davat mi po 3-4 lv kolkoto si iskam de no az vinagi si imam pari4ki ot baba i dqdo![]()
Научи се да пишеш ...Първоначално написано от Депутатска Щерка
![]()
![]()
![]()
Mnogo moderno vze da stava 4algarski mrysni kurveta da se pravqt, 4e slu6at 'house' ili 'retro'. Dano nqkoi istinski house fan te dokopa i ti skysa kurvenskiq svinkter ot ebane. Takiva kato teb vinagi si namirat maistora...dano stane skoroПървоначално написано от Депутатска Щерка
![]()
![]()
![]()
да да копеле говори ми mръсотии![]()
Харесва ти, нали.Защо ли подходът към евтините курви е един и същ... толкова сте скучни, евтини и предсказуеми
Бягай по дискотеките да заработваш
![]()
Нашите ми дават по колкото поискам, но аз работя и почти не им искам, само в крайни случаи.![]()
П.С:Депутатска Щерка, какво те кара да мислиш,че едно ъммм как го каза "неосъзнато 16 годишно тийнче" не може да изкарва пари? Извинявай, ама работя от 2 години(на 16 съм(почти 17)) и изкарвам достатъчно, за да си позволя каквото искам. И беше много глупава постъпка от твоя страна да се хвалиш по колко пари харчиш за "нощен живот". Ако беше толкова "улегнала и стъпила на краката си ЖЕНА" нямаше да пръскаш пари на вятъра, а да ги харчиш разумно. Май аз, неосъзнатата 16-годишна, разпределям парите си много по добре от теб, жената, работеща на майната си...Пък ако ще президентска щерка да си, пак си оставаш НЕОСЪЗНАТА шматка...
I`m trying to make your dreams come true...
basi tuka 4ovek komplexi moje si iskara...![]()
na6te mi davat po 1-2 lv na den i ako ve4e 6et si kupuvam n6 mi davat doplanitelno,ama rqdko
pak i imam i sestra i na neq trebva
ama gledam da ne im iskam mnoo 6ot mi e nqkak neudobno....
ama ko da napraq ne sme bogata6ko semsistvo...
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
от 0 до 100лв някъде от наще... иначе си и заработвам...
Gott wei
ako vaob6te se setat da mi dadst mi ostavqt po 5
Ми баба ми е сложила една кутийка с пари4ки... аз си минавам зимам си по 2 по 3 по 4 по 5... преценям си.. ама някой ден кутийката я няма... или е празна.. и тогава като и поискам ми дава само 2лв![]()
..о0биЧам тЕе..какТо В пЪрвИя деН..нА цЕлиЯ свЯт щЕ раЗКаЖа..о0биЧам тЕе..ЗакЛеВам се...о0биЧам тЕе...щЕ тИ д0каЖа..
=D> =D> =D>Първоначално написано от sometimes_
20лв. на месец. Почти никога не искам пари.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
to tfa izliza po malko ot lev4e na den beПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
Не всички родители са богати, какво е това отношение?