.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94

Тема: pari4ki

fake
    Guest
    пфф..по 2-3 на ден по принцип, и не ми стигат, защото пуша...ако не пушех, щяха да са ми много даже.ама сега работя и на ден ми се връзват по около 4-5-6 лева, та не се оплаквам...скоро пак ще дойде мизерията...тряя да намаля цигарите

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    20лв. на месец. Почти никога не искам пари.
    to tfa izliza po malko ot lev4e na den be

НЕ всички са научени да харчат! Пък и не вс имат възможност да харчат! И какво -който не може да си тегли куршума ли ?!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    az neybi4am da mi davat pari za sedmica ili mesec 6toto 6e gi prysna burje ;] po 3-4 kint mi davat i mi stigat

Голям фен
    ами различно-попринцип преди ми даваха по 2 лева минимум,а сега понякога по 5,понякога 2 или пък ми оставят повечко за цялата седмица!и винаги ми дават повече като ще ходя на дискотека ама тва е само в сряда,петък и събота!а и напоследък все се случва някой(примерно леля ми като се видим или брат ми)да ми дават пари "да си спестявам"(аз винаги си ги харча за глупости )или нещо такова. аве не мога да се оплача-добре финансират,а и все пак колкото толкова то и 100 кинта на ден да ми даваха те знаят че аз мога да ги изхарча така че...
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    10 лева седмично.Ако нещо искам допълнително над този лимит си го купувам от стипендията.Освен това си плащам сметките на мобилния.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    дават ми 40 лв за целия месец които са ми предостатъчни че даже ми остават по 10-15 лв
    Предостатъчни са ти:

защото си момиче
    защото не извеждаш момичета по ресторанти
    защото не храниш автомобил
    защото не ядеш като прасе
    и най-вероятно защото не се храниш в ресторанти или по-скъпи от 'нормалното' заведения

Та само едно качествено няждане в ресторант или пицария бар или пък една вечер на бар са ти ~30-на лв.

Има и още и още, но като цяло ми се струва че може да се обобщи, че в по-голямата си част момчетата харчат повече пари от момичетата.

Не, че не познавам и момичета, които харчат баснословни суми дневно..
    това са глупости-момичетата си купуват козметика-гримове,за коса,за лице и прочие.Освен това имат разходи за превръзки или тампони,купуват си повече дрехи и бижута.А съвремените момичета делят сметката.Ние с гаджето да речем се редуваме,а ако отидем на пица или ресторант-всеки плаща своето.В Свищов от където съм можеш за 5 лева да се нахраниш.но при мен това е в графа извънредни разходи и си ги плащам от стипендията,която е 50 лева на месец!

po 10 leva na sedmica.ponqkoga 15

Голям фен
    Дават ми колкото ми потрябват,аз си имам мои и винаги съм готова да си жертвам

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Гледам да не нахалствам много-много.За дасало си вземам само по 1-2 лева,да си купя някой джоб или хамбургер а ако излизам някоя вечер ми дават към 5 лева,но когато нямат възможност,изобщо не им искам.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Фен
    Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от miNiTo
    basi tuka 4ovek komplexi moje si iskara...
    na6te mi davat po 1-2 lv na den i ako ve4e 6et si kupuvam n6 mi davat doplanitelno,ama rqdko
    pak i imam i sestra i na neq trebva
    ama gledam da ne im iskam mnoo 6ot mi e nqkak neudobno....
    ama ko da napraq ne sme bogata6ko semsistvo...
    i az imam sestra....i na neq trqbva...
    na men mi davat 1-2 lv na den a pyk ako izlizam nqkyde mi davat po o6te 2-3-4 lv.....
    ama ne mi stigat do nikyde

mi davat mi kolkoto im poiskam ama po princip 1-2 leva.ina4e ako 6te si kupuvam dre6ki pove4e est
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Нашите ми дават по колкото поискам, но аз работя и почти не им искам, само в крайни случаи.
    П.С:Депутатска Щерка, какво те кара да мислиш,че едно ъммм как го каза "неосъзнато 16 годишно тийнче" не може да изкарва пари? Извинявай, ама работя от 2 години(на 16 съм(почти 17)) и изкарвам достатъчно, за да си позволя каквото искам. И беше много глупава постъпка от твоя страна да се хвалиш по колко пари харчиш за "нощен живот". Ако беше толкова "улегнала и стъпила на краката си ЖЕНА" нямаше да пръскаш пари на вятъра, а да ги харчиш разумно. Май аз, неосъзнатата 16-годишна, разпределям парите си много по добре от теб, жената, работеща на майната си...Пък ако ще президентска щерка да си, пак си оставаш НЕОСЪЗНАТА шматка...
    kakvo raboti6

Град
    plovdiv
    Когато поискам винаги ми дават.По точно колко на ден не мога да кажа

Супер фен
    Град
    до тебе...
    еим на мен по принцип ми дават по 2 лева но зависи къде отивам и с кого съм обаче немога дасе опача от нищо
    се пак имам по голяма сестра която иска доста повече пари от " левче" се пак и аз като започна да работя ще разбера колко е "хубаво" по цял ден да се трепиш а най-накрая някой да ти харчи парите..тай че на мен лебче ми стига даже и имам касичка и от там си земам някой път ако наще забравят да ми уставят не се оплаквам от нищо
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    еим на мен по принцип ми дават по 2 лева но зависи къде отивам и с кого съм обаче немога дасе опача от нищо
    се пак имам по голяма сестра която иска доста повече пари от " левче" се пак и аз като започна да работя ще разбера колко е "хубаво" по цял ден да се трепиш а най-накрая някой да ти харчи парите..тай че на мен лебче ми стига даже и имам касичка и от там си земам някой път ако наще забравят да ми уставят не се оплаквам от нищо
    i az sam taka samo 4e imam brat ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Мега фен Аватара на koalka
    Ами дават ми по 2-3 лева на ден,а понякога и по 5.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Дават ми по 2 кинта на ден, но когато имам извънредни разходи може и повече.
    и при мен е така
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

Guest
    На мен по 5-6 ми дават на ден, а имам един приятел(на 15) който разполага с около 1500-1600 на седмица

Мега фен Аватара на machoka
    krem4et0,

стипендията ти ми е само бензина за 10-на дена градско.. и то без да считаме трафика

Просто не ти се налага да харчиш за кой знае какво освен необходимото - храна, грим и подобни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си