- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pari4ki
пфф..по 2-3 на ден по принцип, и не ми стигат, защото пуша...ако не пушех, щяха да са ми много даже.ама сега работя и на ден ми се връзват по около 4-5-6 лева, та не се оплаквам...скоро пак ще дойде мизерията...тряя да намаля цигарите![]()
Първоначално написано от Анонимко
НЕ всички са научени да харчат! Пък и не вс имат възможност да харчат! И какво -който не може да си тегли куршума ли ?!
2 т. от правилника. Бан на профил
az neybi4am da mi davat pari za sedmica ili mesec 6toto 6e gi prysna burje ;] po 3-4 kint mi davat i mi stigat![]()
ами различно-попринцип преди ми даваха по 2 лева минимум,а сега понякога по 5,понякога 2 или пък ми оставят повечко за цялата седмица!и винаги ми дават повече като ще ходя на дискотека ама тва е само в сряда,петък и събота!а и напоследък все се случва някой(примерно леля ми като се видим или брат ми)да ми дават пари "да си спестявам"(аз винаги си ги харча за глупости)или нещо такова. аве не мога да се оплача-добре финансират,а и все пак колкото толкова то и 100 кинта на ден да ми даваха те знаят че аз мога да ги изхарча така че...
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
10 лева седмично.Ако нещо искам допълнително над този лимит си го купувам от стипендията.Освен това си плащам сметките на мобилния.
това са глупости-момичетата си купуват козметика-гримове,за коса,за лице и прочие.Освен това имат разходи за превръзки или тампони,купуват си повече дрехи и бижута.А съвремените момичета делят сметката.Ние с гаджето да речем се редуваме,а ако отидем на пица или ресторант-всеки плаща своето.В Свищов от където съм можеш за 5 лева да се нахраниш.но при мен това е в графа извънредни разходи и си ги плащам от стипендията,която е 50 лева на месец!Първоначално написано от machoka
po 10 leva na sedmica.ponqkoga 15
Дават ми колкото ми потрябват,аз си имам мои и винаги съм готова да си жертвам![]()
Гледам да не нахалствам много-много.За дасало си вземам само по 1-2 лева,да си купя някой джоб или хамбургера ако излизам някоя вечер ми дават към 5 лева,но когато нямат възможност,изобщо не им искам.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
i az imam sestra....i na neq trqbva...Първоначално написано от miNiTo
na men mi davat 1-2 lv na den a pyk ako izlizam nqkyde mi davat po o6te 2-3-4 lv.....
ama ne mi stigat do nikyde![]()
mi davat mi kolkoto im poiskam ama po princip 1-2 leva.ina4e ako 6te si kupuvam dre6ki pove4e est![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
kakvo raboti6Първоначално написано от sometimes_
Когато поискам винаги ми дават.По точно колко на ден не мога да кажа
еим на мен по принцип ми дават по 2 лева но зависи къде отивам и с кого съм обаче немога дасе опача от нищо
се пак имам по голяма сестра която иска доста повече пари от " левче" се пак и аз като започна да работя ще разбера колко е "хубаво" по цял ден да се трепиш а най-накрая някой да ти харчи парите..тай че на мен лебче ми стига даже и имам касичка и от там си земам някой път ако наще забравят да ми уставят не се оплаквам от нищо![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
i az sam takaПървоначално написано от piFka_LP
samo 4e imam brat ..
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
и при мен е такаПървоначално написано от p4elata_brumze
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
На мен по 5-6 ми дават на ден, а имам един приятел(на 15) който разполага с около 1500-1600 на седмица![]()
krem4et0,
стипендията ти ми е само бензина за 10-на дена градско.. и то без да считаме трафика![]()
Просто не ти се налага да харчиш за кой знае какво освен необходимото - храна, грим и подобни![]()