- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pari4ki
na va spo kolko pari vi davat djobni za denq molq vi kajete 6toto na men mi davat samo 1 lv i ne mi stigat zatova iskam da razbera vie kak ste
На мен ми дават по 2-3 лв. на ден,понякога и повече или ми дават направо за цялата седмица около 10 лв.![]()
По 5 на ден
15-20 лева за седмица![]()
mi na mene okolo 8 leva.2 za sutrinta,3 za cigari i 3 za ve4erta![]()
Първоначално написано от kaka_lara
и при мен е така,ама обикновено са само 15 лв.,ако има някакви извънредни разходистигат до към 20 лв.
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Дават ми по 2 кинта на ден, но когато имам извънредни разходи може и повече.![]()
staraq se da ne iskam pari ot na6ite, ili ako im iskam, da im gi vr16tam. nqkoi p1t kato nqmam rabota i im iskam za zakuska v u-6te, mi davat po 1-2lv, no ne vseki den...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
men mi ostavqt po 2 i 30 , 2 i 50 , 2 i 80 . nikoga ne pada pod 2 lvПървоначално написано от mileninita
razli4no,no nikoga po malko ot 3lv i posle o6te i za ve4erta ako izlizam.
I was lost and I'm still lost...
Наистина това са супер малко пари.Незнам........ваще може да нямат възможност да ти дават повече или..........незнам.Предцени..... .защото някои родители имат възможнжст , но просто несе усещат......аз премерно съм с минимум 10 кинта на седмица само за ядене да си копувам, но пък си спомням как като бях помалък наще ме пратиха с 1 лев джобни на едноседмично зелено училищеПървоначално написано от mileninita
![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
3 лева сутрин за закуска и после според зависи...за диско или ,ако ще излизам някъде...
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Ми аз имам уговорка с наще...Получавам точно по 20 лева 2 пъти месечно...как ще се оправям си е моя работа
5 кинта на ден или 30-35 за цялата седмица.. зависи от настроението на наще ама те са си печени![]()
lostinMINIMAL
Май родителите ти получават доста високи заплати.Първоначално написано от Jamalska
2 кинта на ден - до никъде не стигат и за тва гледам и да не ги харча, събирам и така поне след месец, два гледам че съм събрал към 30 - 40лв
Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Първоначално написано от The Interceptor
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Зависи .. по принцип 2-3 лв са ми напълно достатъчни
дават ми 40 лв за целия месец които са ми предостатъчни че даже ми остават по 10-15 лв![]()
"Целувка за лека нощ"
Само за училище 5 лева ми дават след това, ако излизам на някъде ми дават още.
Предостатъчни са ти:Първоначално написано от midnight...
защото си момиче
защото не извеждаш момичета по ресторанти
защото не храниш автомобил
защото не ядеш като прасе
и най-вероятно защото не се храниш в ресторанти или по-скъпи от 'нормалното' заведения
Та само едно качествено няждане в ресторант или пицария бар или пък една вечер на бар са ти ~30-на лв.
Има и още и още, но като цяло ми се струва че може да се обобщи, че в по-голямата си част момчетата харчат повече пари от момичетата.
Не, че не познавам и момичета, които харчат баснословни суми дневно..
Apuk az ot malka imam problem 4e ne moga da iskam pari ot maika mi...neznam za6to.Ina4e mi dava po 2 ili 3 na den ponqkoga puk mi dava za sedmicata 10 ili 15 moje da se slu4i i 20 da mi dade vinagi razli4no a ponqkoga zabravq da mi dade i togava stava kofti![]()
Мачок, не всяка жена иска да я "извеждат" по ресторанти. Някои не са претенциозни. А едно наяждане в пицария е 6-7 лева, като пицата е огромна.
Не знам дали харчат по-малко от нас, но определено пилеят повече, то не са дрънкулки и глупости, които не носят или някви ненужни простотии. За дрехите съм съгласен, но само ако се носят след като се купят.Първоначално написано от machoka