- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- sled 7 klas
aide sq az sam 7 klas i iskam da vi popitam za izpita koito mi ptedstoi
kogato vie ste kandidatstvali koq tema vi se padna i kaks e spravihte abe vaob6te vsi4ko interesno koeto znaete okolo izpita
Az kogato beh mi se padna Edna Bylgarka!nishto ne naprih![]()
Inache to tva samo vikat che nemojesh da prepisvash v moita staq imashe 3-ma kade prepisvaha de****A!!!!!
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
"Една българка във време на изпитания" върху първа и втора глава (или нещо такова) ми се падна на мен и се справих доста добре по мое мнение - 5.375 имах.![]()
Изпита не е нищо осбено, но повечето 7мокласници много се впрягат и стресират. Трябва да си спокойна, да си знаеш всичко и без съмнение ще се справиш! Също така времето (3 часа) е изключително много и напълно достатъчно за написването на едно прилично съчинение + 30-60мин. за размисъл.![]()
и на мен ми се падна "Една българка във време на изпитания" ... кофти беше,защото не се бях готвила особено,понеже не знаех,че през 2 години само това ще се паданоооо темата не беше трудна и се справих
аммм кофтито беше,че нямах в себе си темите,за да си преписвам,защото имаше такава възможност при нас(квесторките бяха.. неам думи
)..
като цяло изпитите след 7ми клас не са толкова гадни,колкото всеки си мисли.. ако си подготвен и уверен в себе си всичко ще е на 6![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
mene puk tazi godina mi predstoi izpit i znam 4e ne e ni6to osobeno vremeto e dvoito pove4e ot tova ,koeto davat na u4i6li6te zapisane na sa4unenie i znam 4e 6te se spravq dobre nai-vajnoto e da ne se panikiosa6 i da zabrai6 ni6to i da ne moje6 da napravi6 nito iskam da pojelaq uspeh na vsi4ki,koito tazi godina 6te imat izpiti![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ami i na men mn hora mi kazvat 4e nqma stra6no i izpita ne e mn truden no az stra6no mn se pritesnqvam ne iskam da se izloja i iskam stra6no mn da vlqza v gimnaziqta koqto sam si izbrala
imam 4uvstvoto 4e ni6to nqma da zapomnq ot teq temi i 6te se izloja
A vie kak si nau4ihte temite vaob6te u4ihte li gi ili samo gi4etqhte nz az mn se pritesnqvam
В зависимост от това къде ще кандидатсваш, трябва да наблегнеш какво да учиш. Например в ПМГ се утроява оценката по математика, а в ЕГ - обратното. И ако искаш да получиш една хубава оценка ти предлагам следното: учиш по една тема от всяко произведение на изуст. Все ще ти се падне някоя подобно, а ако не друго, то поне ще използваш аргументацията. Нищо особено, просто квесторите много те стресират с анулиране на работи и други такива. Успех! А, и на мен ми се падна "Магическата сила на красивото" или нещо такова от Ангелинка. На мен миналата година ми бяха изпитите.