.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

На вас не ви трябва!!

Хахахах като чета всичките простоти тук виждам колко са тъпи хората!!На вас не ви трябва тая простотика "TeenProblem" какви проблеми бе?!АКо си наистина СВАЛЯЧ за какъвто се смяташ няма да ти трябва този форум защото всичко идва от вътре!Тва се отнася за всички "дупета" на които им трябва само едно докосване и падат ама пред женките са голями мъжкари не на мен тия!!!!!

НАИ МНОГО МРАЗЯ n00bs

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пълно е с пози и лицемери!

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Хех първо ми кажи дефиниция на жаргонната иначе дума noob, а после я използвай. А то ако чак толкова те интересува, въпреки че не съм длъжен да ти отговарям, си губя времето в тоя сайт щото е пълно с разни печени хора(явно ти правиш изключение). Така, че мога да ти кажа само: be gone!

ПП Кат е само за некви "дупета", що си се регнал.
    ППП Темата ти не е за тука!

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Re: На вас не ви трябва!!

Цитирай Първоначално написано от Maricha
    Хахахах като чета всичките простоти тук виждам колко са тъпи хората!!На вас не ви трябва тая простотика "TeenProblem" какви проблеми бе?!АКо си наистина СВАЛЯЧ за какъвто се смяташ няма да ти трябва този форум защото всичко идва от вътре!Тва се отнася за всички "дупета" на които им трябва само едно докосване и падат ама пред женките са голями мъжкари не на мен тия!!!!!

НАИ МНОГО МРАЗЯ n00bs
    hahahahaah taka shte kajesh kato te osvirkahme si4ki !!! q se stegni malko kfo e tfa samu4uvstvie bez pokritie .

Супер фен
    Град
    до тебе...
    mi kat ne ti haresva teenproblem ko prai6 tuka a ? da ni opluva6 foruma samo
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest
    ти па си големия сваляч
    скрий се ве

Guest

Re: На вас не ви трябва!!

Цитирай Първоначално написано от Maricha

НАИ МНОГО МРАЗЯ n00bs
    Много си смешен...на 14 години и вече си мъжкар

Щом като не ти харесва какво правиш тук?
    Считам темата за приключена.
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си