.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: za belezite

Guest

za belezite

ako ima nqkoi na koito sa mu pravili nqkva operaciq pls moje li da mi kaje za kolko meseca belega stava bql (ama stava vupros samo za beleg ot operaciq) shtot na mene mi praiha qnuari i oshte e cherven i se chudq dali do lqtoto shte se opravi

Супер фен
    Град
    до тебе...
    kude ti e belega ?
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest
    ami na kolqnoto

Супер фен
    Град
    до тебе...
    mi na men kato sa mi pravili operaciq pone 6 meseca mislq 4e trqbva da mini 4e da se zali4i i da ne si li4i mn no nz pri vseki e razli4no
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest
    Emi men mi praviha predi godina i 3 meseca na desniq laket belega v momenta e leko rozov kat tova Smiley no az principno sam si mnogo bql i lqtoto ne hodih mnogo na plaja.
    Spokoino nqma nishto losho v belezite.
    Dokolkoto znam samo momi4etata gi e gnus ot takiva neshta (chudno zashto) no za teb nqma da e problem.

Guest
    Мии и аз си имам от 1 година и 3-4 месеца белег и кат гледам няма признаци да избелее скоро.Ама след няколко години да се надяваме,че няма да си личи.Поне аз не го нажа с нищо.Моя е на корема.Ама така или иначе не си личи...

Guest

Re: za belezite

zdraveite haresa mi tozi forum vidqh kakvo ste napisali da naistina e mnogo gadno da ima6 beleg ama sam 4uvala 4e imalo nqkakvi mazila za zali4avane ako nqkoi e 4uval za tqx neka mi pi6e pls za6toto tozi gaden beleg ot apadesit taka me nervi 4e ne moga da go gledam pomognete pls

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    6to 6e si maxa6 belega be...az nz sburkana li sum ne sum li ama namiram tiq ne6ta za mn sexy i interesni mn me kefi da mi razkazvat toia kak e stanal abe interesni sa tva se pak sa edin vid spomeni...az imam nenormalno mn belezi ama vuob6te ne se pritesnqvam a ti za 1 beleg na kolqnoto se korka6
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Guest
    zdr lola vse pak mersi 4e mi otgovarq6 pi6i mi kak si polu4ilatvoite pls za6toto i na men mi e interesno 4akam pls

Guest
    pi6ete mi de please obe6tavam i az 6te vi pi6a a ti lola mi razkaji za tvoite beezi 4e mnogo me zaintriguva

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Dokolkoto znam samo momi4etata gi e gnus ot takiva neshta (chudno zashto) no za teb nqma da e problem.
    nz 6to misli6 taka...

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Ако искате да махате белези най-добре става с лазер.Нямам си идея колко ще струва,ама няма да е мн ефтино.
    Пуснете в google за махане на белези и излиза много инфо.Можете да се консултирате и с някоя аптекарка,има препарати за махане на белези.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Guest
    mersi za saveta
    no kade se predlagat takiva uslugi ako moje nqkoi da mi kaje 6te sam mnogo blagodarna

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Az su6to si imam dosta
    purviq mi e ot operaciq ot herniq,kogato nqmah o6te 3g.
    drugite sa,6toto kato mn malka bqh dosta kiopava i neprekusnato se iztursvah
    imam i 3ta kategoriq belezi tip profesionalno izkrivqvane - celipa sum si glavata s buhalki(hud.gimnastika ),operirali sa mi i 2te kolena - dqsnoto 2 puti za da vadqt voda ot kapa4kata,a lqvoto 1 put zaradi voda i 2ri put taq godina,6toto si skusah miniskusa )
    hahah daje i na6te se ebavat,4e sum ebasi razvalinata i sum bila kato veteran,ama i spored men nqma ni6to lo6o v belezite,nz za6to nqkoi hora 4ak tolkova se depresirat ot tqh..priema6 gi,svikva6 i tolkoz
    kolkoto do procedurite za premahvane - kakto ve4e kazaha s lazer.predlaga se v po4ti vs bolnici(kojni otdeleniq)i v po-dobrite kozmeti4ni studia(az bih predpo4ela bolnicite ),no naistina e baq para.
    za po-lekite i presni belezi 1 priqtel mi preporu4a Contratubex(tva po povod poslednata mi estestvena tattoo na kolqnoto ),kaza mi,4e kolkoto po-skoro6en e belegut,tolkova e po-golqm 6ansut da se zali4i s tova krem4e.ama se iziskva postoqnstvo i turpenie,a na men ne mi pre4at,tui 4e o6te 2riq mesec zabravih i sprqh da se maja
    aide tova e ot men,sa drugite da se pohvalqt s geroi4nite si znaci po tqloto
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest
    [zdraveite mersi 4e mi otgovori az sa6to imam drugi "eststveni tatuirovki" na lqvata ruka ot edin mesec na bradi4kata ot kakto sam bila na 2 godini - padnala saam ot lulkata i sam si razcepila bradi4kata na kolqnoto ot padane i na gurba ot izgarqne no e maluk za 6tastie zasega tova e pi6ete pak pls

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си