- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- POMOGNETE MI SPE6NO E !
Uff zna4i spal sam s mn pati s momi4e no do sq nikoq ot tqx ne e bila devstvena... A segashnoto mi gadje e devstveno i iskame da go napravim no az do sega ne sam otvarql momi4e i neznam kak da go napravq parvo s prati ili napravo s x.q da deistvam ??
Обърни внимание на това колко такива теми има из форума...защо трябва едно и също нещо да се пише по 1000 пъти?
С отварачка за консерви пробвай!
На колко си, на 15 ли? Щото ако беше достатъчно дорасъл да правиш секс нямаше да питаш по форуми как се спи с девствено момиче!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Mda na 15 sam tva kvo zna4enie ima shte pomognete li ili ne tarsix takiva temi tuk ima 129281972 stranici shte mi otneme 1 mesec da gi namerq shte pomognete li ili ne ?
Ся щи кажа с кво , пробвай първо с отварачка за консетви , ако не стане пробвай с отварачка за бира , а ако и тва не помогне ше се наложи със зъби![]()
![]()
![]()
Да,има такива теми,прочети поне 1 и ще ти стане ясно,тъпо е да се повтарят постоянно еднакви неща.
Бъди много внимателен,нежен,постарай се да е много отпусната и възбудена,за да я боли по-малко.Мисли за нея повече,отколкото за собственото си удоволствие
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
значи...почваш първо с пръсти , ако не стани с отварачка за консерви ако и това не стани...с хуяако и с това не стани,,,,си смотаняк !
Ако и с това не стане, мацката е дефектна :0Първоначално написано от ScooTeR
По темата: ГЛедай да е отпусната, да не се притеснява.
Ne moje li napravo s xuq we ?
ти любов ли ши правиш или ши я чукаш?!
стига си мислил само за кожената тояга къде да я завреш на топло, помисли първо за момичето си.Първоначално написано от sadadajsdhajsdhjasdhasd
алелуя.
Май май не си още за секс...Първоначално написано от sadadajsdhajsdhjasdhasd
Поне вземи прочети малко да се образоваш не да ръгаш там на "топло"![]()
Mda mersi vse pak.... malko ne mi stana mn qsno ama mislq nai napred s otvarq4kata da opitam :P
не ве, първо с бормашинатаПървоначално написано от asdsdakshdadhajdhasjdhasd
![]()
алелуя.
ръгай с нещо здраво и твърдо
Разглобия от секс! Да не ти пука, че е деФстФена!
abe otvarqi ama po-vnimatelno i taka po nejno
ama kato e otvorish ne zabravqi da e zatvorish che she stane techenie
A има и друга идея, даваш ни я на нас, ние знаем какво да правим, ще ти я върнем не само отворена а и разработена, даже може и на нещо тебе да научи...
все пак нали зов за помщ пусна![]()
Don't Hate The Player, Hate The Game!