Здравейте ! Първо , искам да благодаря на baby_beautiful за това , че е пуснала такава тема . Аз съм фен на Талия от 7 години насам и извинете , но не мисля , че е лигава . Хубава жена - няма спор , песните й - въпрос на вкус , всеки си има различен вкус . Обаче "лигава" ??? Фактът , че е участвала в "Росалинда"(който и до днес продължава да е най - преуспелият латино сериал , а Талия - най - скъпоплатената актриса за сапунки, въпреки че не участва вече в сериали) и , че ролята й там е да играе на бедно момиче и така нататък не означава , че по принцип си е лигава . Аз не харесвам сериали , не ги гледам . Много се радвам , че Талия вече не играе в тях - тя си живее в САЩ и се грижи за бизнеса и музиката си . Това , което ме накара да гледам "Росалинда" бе единствено Талия и нейните песни . Моля хората , които я нарекоха лигава да докажат мнението си с примери . В кой клип я видяхте лигава ? Arrasando - където танцува страхотно ? В Amor A La Mexicana , който беше въртян по 10 пъти на ден по телевизиите през 2001 , в Tu Y Yo , където Талия перфектно се изявава и като рок певица . И още много ... Не Талия е лигава - Талия не е лигава нито в действията си , нито в гласа си - Талия никога не мрънка - тя има силен и плътен глас . Така че ако не харесвате песните й , то поне не я наричайте лигава и подобни (не искам да обидя никого , просто защитавам тезата си) . Ако някой се интересува поне малко от бих казал супер успешната й кариера , може да посети моят фен - сайт за нея - http://www.ThaliaSodi.data.bg/ , където ще намерите много снимки , видеа , био и всичко най - ново за нея , естествено и последни новини. Благодаря Ви !