.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

При уриниране!???

На 16 год..секс не съм правил...та въпроса ми е следния..от време на време забелязвам че при уриниране урината има леко като бял цвят...забелязвам го вече когато свършвам с уринирането точно накрая се забелязва такова съвсем като светло бяло течение....нещо такова

Супер фен
    Град
    Sofia
    Дали случайно си забелязал дали самата урина е мътна? От колко време се случва това? Не е задължително да е заболяване, но може да е признак и на такова. Възможно е подобен проблем да се дължи и на определени храни които си консумирал, както например когато се яде червено цвекло - урината се оцветява в червено.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

"мътна" е най-точната дума...забелязах го преди месец-два...., но не е такава всеки ден...рядко го забелязвам , но реших да попитам

Супер фен
    Град
    Sofia
    Мисля, че проблема ти при положение, че не водиш полов живот е по-скоро диетарен. Но разбираш, че без съответен преглед по интернет трудно може да се реши проблема. Както вече споменах други възможни причини могат да са : чернодробен проблем, бъбречен проблем.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Повече от фен
    Град
    orange county
    lekar
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Консултирай се с лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си