Търся си приятелка!![]()
\
/ :P
еми айде де, търси я, кво висиш пред компа..!?
алелуя.
Хаххахаха. Скрий се бе. Има си сайтове за тая работа ако толкова неможеш си хванеш на живо.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
хаха човек да не са избазика с вас...маняци, ко висиш пред компа? хах ..ти си зарибения не аз..
Баси спрете с такива теми![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Айде едно Ключе и тука
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
lock!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Priqtelka ili momi4e za seks,poprinzip mom4etata kato kajat "priqtelka" si mislqt za nekoe maze!Nz sorry,no ne moga da ti pomogna!![]()
![]()
xaxaxaxa
Ма ти и се опитваш дажеПървоначално написано от SeXy_Girl:)
?
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Приемам !хахаха пич ... препоръчвам ти моя личен лекар, Д-р Костадинова, пък и във Варна лудницата е на прилично ниво ...
обичам дениту ми{}
хаха да е висока поне 1.70 черна коса , сини очи)) омг това е сайта за запознанства ...
( дано само гаджето ми не го прочете тва )
След това, което каза не смятам да ти пущам намеци, а смятам директно да те наредя... Пичка ти лелина.. Мухльо, ти мислиш ли че щом се държиш така с гаджето си, някое нормално момиче от форума би ти пуснало ? Като гледат всички "майтапите ти" с гаджето и гъзареенето ти, СМЯТАШ ли че си забаван ? А ? Пожелавам ти до края на живота си само гейове да ти се лепят ...
обичам дениту ми{}
Frank_Lampard ти май не прочете ко сам написал по нагоре а ве спекъл...
1во не ме наричай така, по простата причина, че не ме познаваш, а и не можеш да ме опознаеш, чрез плоския си ум. 2ро смятам, че тази тема не си я написал за базик, а после като си видял колко е тъпа, си решил да кажеш, че е
Вярно е, не съм видял какво си написал преди това, защото не смятах за нужно да чета всички мнения, защоото повечето са малоумни, а и тази тема беше върха на черешката ...
обичам дениту ми{}
ей ей,какви си тея обиди?не се карайте заради тази тъпа тема.скоро ще я заключат!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
pa nameri siПървоначално написано от ScooTeR
![]()
Блазе на тез, които знаят,
че двама ще са през нощта!
Те "лека нощ" не си желаят,
но винаги е лека тя!