- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко е дълбока вагината?
Колко е дълбока вагината? Чувал съм, че била около 8-10 см. Вярно ли е? Благодаря!
mi da vqrno epriblizitelno 10 cm ama vsqka jena e razli4na vse pak
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
колкото и да е няма страшно винаги се успокоявай с това че има и по дълбоки неща на света![]()
![]()
![]()
![]()
"Ако човек няма за какво да умре, то той няма за какво да живее" M. L. King J.
Lindsay Lohan Forever!
Suglasna sum \Първоначално написано от ro6li4ka
/
Към 10-15 сантиметра е дълга по рпинцип.
И как я премери![]()
![]()
Вагината е разтеглива. Наглася се според квото там ти траа (мъж, вибратор)![]()
Е разбира се не е бездънна![]()
I LOVE MY SEX
7-8 метра нягаде ..
Айде-е-е и вагините ли почнахте да си мерите вече?Това да не са пишки, бе?
![]()
8-10 cm по учебника!![]()
]e me pobarkate s tezi merki))
Don't Hate The Player, Hate The Game!
Е кат е само 8 см как тогава в мойта влизат чурки по 20 санта?Доста повече се разтяга.
Има нещо вярно...![]()
Въпросът беше колко е дълбока, а не колко се разтяга. Това е мека тъкан все пак... Да не говорим, че е индивидуално при всяка жена.
Всъщност, най-важна е първата 1/3 от нея!![]()
абе момичета, не забравяйте че това е все пак мускул
Don't Hate The Player, Hate The Game!
Mi da ..Taka e!! Eto kato trenira6 s giri4ki i tam vsi4ko vuv fitnes salona muskulite ti stavat po - golemi , taka e i pri vaginata - kolkoto pove4e sex pravi6 tolkova pove4e se raz6irqvaПървоначално написано от Patsowt
![]()
това да не е ластик бе
щом 18см к** влиза аз дори съм усещал с главичката...като го вкарам целия някъде допира... не знам какво е
sredno e okolo 13 santimetra...no razbira se pri vsqko momi4e e razli4no..a tva s butaneto ne go pravete, boli...edin taka si otnese 6amara vednaj...plus tva zakvo sa ti pove4e santimetri, kato 13 sa predelno dostatu4no i za dvamata
8-10 sm
Абе пък аз съм чувал, че в края на вагината, а и на някои пози имало опасност пенисът да удари там някфи яйцеклетни неща и жената да изпита болка, подобна на тази на мъжа... А и съм забелязал нещо подобно... кат ръгам мойта и по едно време ако я боцна по-силно или при някои пози, я боли ужасяващо много по-навътре... Ко е тфа ?![]()
tolkoz nqkude![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
абе, не отказвам да ми отпуснат още десетина отгоре, защото, като се превъзбудя, едва се удържам. а, че боли - открих го с първата си партньорка, а и после съм сгафвал. какво да правя, като ме удари феромона в главата..Първоначално написано от victori
![]()
Може да и опира в стомахаПървоначално написано от ivo_traktorista
.
Някои хора пак са бягали от час по анатомия!![]()
Или са много малки, за да са учили вече...![]()