- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо го обичате / я обичате ??? :)
Zashtoto toi e moq smisal da jiveq.. bez nego az prosto sm nishto .. iskam vechno da e s men..dori i da ne sme zaedno..zashtoto toi edinstven me razbira i i umee da me razveseli.. hubavo e kogato obichash.. dori i da ne si obichan![]()
Защото е перфектен в всяко едно отношение. Освен тва има яко пари.![]()
obi4am go za6toto e gotin, strahoten e v legloto, ima golqm..., ima kola i me vodi po kafenetata...s edna duma - super e!!!
да ви кажа не знам![]()
говоря така,защото сега си нямам приятел,а обичам още бившето си гадже...
защо го обичам.. амиии няма реална причина,заради която да го обичам,такаче и аз за Бога се чудя защо го обичам...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Obi4am go,za6toto kato go vidq,ili smao kato 4uq imeto mu i vednaga imam usmivka na liceto..neznam za6to e taka,no prosto da 4uq ne6tu svurzano snego i vednaga se usmihvam...prosto me pravi 6tastlvia![]()
амии обичам го,защото когато съм близо до него се чувствам жива,защото той е най-прекрасното създание,което съм срещала,обичам го заради усмивка му ,заради всички щастливи мигове,които ми е подарил,обичам го,защото това просто е ТОЙ!!!
f@nt@zi@
mi durji se milo s men mn si go obi4kam be nz
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Защото ме прави щастливаЗащото дори и като се караме и спорим(за глупости понякога),това има сладък вкус,тъй като това е имаенно той а не някой друг
![]()
ni nz nqmam obqsnenie za6to o6te go obi4am vupreki cqlata bolka,koqto mi pri4ini i koqto produljava da mi pri4inqva az produljavam da go obi4am.da 4akam da se vurne,a moje bi za6toto ve4e znam 4e nqam da go imam i tova me podtikva da go iskam o6te pove4e![]()
zashtoto toi pritejava vsi4ki ka4estva koito sam iskala da pritejava 4oveka kogoto 6te obi4am![]()
защо го обичам ли...
еми това е сложен въпрос. много сложен даже.
обичам го защото е нежен
обичам го защото ми се отдава във всяко едно отношение
обичам го защото знае как да ме развесели, как да ме накара да забравя за всички лоши неща. обичам го защото е ангелче. обичам го защото никога не ми е скучно с него. обичам го защото готви по добре от мен (това в кръга на майтапа)
обичам го защото правим най-красивия секс който някога със някого съм правила. обичам го защото ми дава свобода
обичам го защото когато ме погледне в очите му виждамлюбов и желание само и единствено към мен. обичам всичко в него. начина по който спи. начина по който диша. начина по който вечер като се пребере от работа колкото и да е уморен винаги прави нещо като го помоля. обичам го защото успява да ми търбиприумиците....
абе общо взето са тези неща. обичам го и заради много други но ако почна да ги изброявам няма да ми стигне цял живот да пиша
обичкам те слънце
този въпрос и аз и той ми го е задавал съответно.
казвам незнам.стана случайно.
но като се замисля ние от мн вр де познаваме никога не ме е нагрубил дори и когато сме били само приятели а напротиви аз незнам дали го обичам но без него знам че не мога и той без мен
той ме обичамн повече
![]()
но на въпроса защо?
ами защото е най милия,добрия,удисва ми, прави вс за мен ама всичко.![]()
![]()
Обичам го,защото си е моето момче и защото е невероятен човек,който с една дума може да те разплаче и разсмее до болка![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Mi sa kat se zamislq.....ne znam..ama se 4uvstvam sigorna s nego..ne se pritesnqvam vsi4ko mojeh da mu spodelq..i sega e taka makar da sme samo priqteli... i az produljavam da si go obi4kam...
ТОЙ е нежен,търпи УЖАСНИЯ ми характер,със страхотно чувство за хумор,различен,любвеобилен ,интелигентен,остроумен,ис рен,романтичен,оригинален, отнася се с разбиране към доста неща,повечето време ме прави щастлива,благодарение на него се научих да правя доста компромиси,да мисля за човека до мен не като даденост,а като част от мен,защото това е ТОЙ!Има страхотна усмивка,невероятен нежен поглед,страхотни ръце,тяло,устните му са като коприна и сладки като захарен памук,страхотна кожа...Еми...това е ТОЙ!