.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Повече от фен
    Град
    В една приказка :)

Защо го обичате / я обичате ??? :)

Възможно е да има вече такава тема и се извинявам , за което,но много бих искала да знам отговора на един въпрос Защо го/я обичате ? Кое е това нещо,което ти кара да летите,да се смеете,да сте изпълнени,когато сте до приятеля ви/приятелката ви..[/i][/b]

защото иначе живота няма смисъл ( поне за мен )

Град
    SoFia
    Za6to go obi4am?hmm ami obi4am go zaradi samiqt nego obi4am go za6toto e nai-miliqt 4ovek na sveta i nai-svestniqt(e pone za men de) obi4am go za6toto tova e toi.......... malko glupavi4ak otgovor nooo ne mislq 4e s dymi moje da se opi6at 4uvstvata ti kum daden 4ovek
    винаги напред и нагоре!

za6to go obi4am...?ami obi4am go zaradi usmivkata mu,obi4am go za6toto toj e edin interesen 4ovek,obi4am go za6toto vinagi moje da te nakara da se 4uvstva6 dobre i kogato sylzite se sti4at po liceto ti toj ne te ute6ava s banalnoto"vs 6te byde nared-vs 6te se opravi"ami se usmihva i ti kazva ne6to milo i nejno, koeto raztaq syrceto ti!obi4am go ..prosto za6toto tova e toj
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced, when you left me
    A rose in the rain
    So I swore, to the razor
    That never enchained
    Would your dark nails of faith
    Be pushed through my veins again

Obi4am go za6toto s nego se 4uvstvam 6tastliva, obi4ana, pulnocenna, kara me da se usmihvam, da pla4a, da se qdosvam i da prelivam ot 6tastie, obi4am go za6toto toi e 4ast ot mene

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Guest
    Obi4am go za6toto e TOI za6toto e spetzialen za men.
    Obi4am go dori sega kogato me zarqza,dori sega kogato se promeni i vupreki 4e me narani jestoko az produljavam da go obi4am..moje glupavo tova da zvu4i no za men toi e vsi4ko i 6te si ostnae vsi4ko..

Повече от фен

ima

ima mnogo prichini,no te nemogat da se izrazqt s dumi.
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    A az dori ne znam dali obicham .. no ako sluchaino e ostanalo takova chuvstvo to e zaradi navika i zaradi nadejdata che moga da izpitvam chuvstva makar i samo kym 1 momche..

Re: Защо го обичате / я обичате ??? :)

Цитирай Първоначално написано от bibonka
    Възможно е да има вече такава тема и се извинявам , за което,но много бих искала да знам отговора на един въпрос Защо го/я обичате ? Кое е това нещо,което ти кара да летите,да се смеете,да сте изпълнени,когато сте до приятеля ви/приятелката ви..[/i][/b]
    защо не ?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Защото когато любовта те връхлети ,тя не задава въпроси,не пита защо го обичаш,не пита напук на какво го обичаш...Това е чувство което просто нахлува в сърцето ти и те завладява изцяло.Аз лично обичам моя приятл просто защото ме кара да се чувствам точно така-обичана

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Аз мога да ти отговоря с мозъка си, но се обича със сърцето ... а то не може да говори, така че каквото и да кажа ще е само догадка, а не самата истина...
    Предполагам, че я обичам, защото тя притежава всичко това което харесвам/обожавам/ у момичетата/като човешки качества и външен вид/
    обичам дениту ми {}

Не мога да ти кажа защо я оби4ам,но знам 4е е така!Въпреки 4е тя ме нарани и ме заряза Тя е #1 за мен,защото ме кара да се 4увствам специален!

BUT I DO KNOW ONE THING THOUGH,BITCHES,THEY COME THEY GO!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    ми защо.. защото е невероятен,защото ме кара да изтръпвам дори само когато ме докосне.защото е той!-единствения и неповторим !кара ме да се чувствам различна,в нито едно момче не намирам това което притежава той!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Nqmam predstava zashto go "obicham" Zashto vapreki bolkata koqto mi prichi i prodaljava da mi prichinqva, vse oshte go jelaq i go chakam...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

emi obi4am go zashtoto e toi zashtoto si e moi :P . haresva mi kak se dyrji haresva mi kato se usmihva haresva mi nejniq aromat na tqloto mu haresva mi kato cqlo

Обичам го... дам, обичам го за това което е... отлично осъзнавам всяка една черта която не харесвам в него, познавам го страшно добре и знам точно какво ме дразни в характера му и в държанието му, но мамка му дори когато ме ядосва пак го обичам... защо ли... въпрос непонятен...защото това си е той... и винаги ще бъде
    Животът си е твой, изживей го така както ти харесва, за да бъдеш щастлив!

Град
    nqkyde pokrai moreto

:)

Elle pro4etoh ti edno ot pyrvite otgovor4eta i ... hehe... ot kyde si ... :P 6eguvam se ... ae obi4am si q za6toto si q tq ... ne mi se pravi na ne6to koeto ne e ... e tva e glavnata pri4ina de ...

obi4am go,za6toto me kara da se 4uvstvam edinstvena.za6toto,kogato sum s nego jivota e po-lesen i zabravqm vsi4ko lo6o
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    Obi4am go za6toto s nego se 4uvstvam 6tastliva, obi4ana, pulnocenna, kara me da se usmihvam, da pla4a, da se qdosvam i da prelivam ot 6tastie, obi4am go za6toto toi e 4ast ot mene
    Много точно казано и аз бих казала същото

Za lubovta nqma obqsnenie. Da znae6

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Защо го обичам ли ? - Мога да напиша цял роман на тази тема Но главната причина е начинът, по който ме кара да се чувствам..и умението му да ме развеселява само с поглед ..Абеее.. толкова много причини има

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    obi4am go....za6toto tova e TOI
    kara me da se 4uvstvam razli4na,obi4ana...da sym prosto edinstvena

hmm...emi 6otu toi si e toi ...istinski
    a ne se namira 4esto 4ovek koito da obi4a6!
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

E сега ще напиша причините поради,които го обичам!
    1.Мога да бъда самият(самата) себе си, когато съм с теб.
    2.Караш ме да се чувствам така,както никога не съм се чувствала преди.
    3.Мога да ти кажа абсолютно всичко и ти да не се шокираш.
    4.Мислейки за теб,се изпълвам с прекрасно чувство.
    5.Твоята любов ми дава усещането, че най-хубавото тепърва предстои.
    6.Ти никога не се отказваш от мен.
    7.Обичам те,защото ме караш да показвам най-доброто от себе си.
    8.Всеки път,когато те погледна, сърцето ми прескача.
    9.Винаги ми казваш това, което се нуждая да чуя.
    10.Ти си този(тази), който(която) държи ключа към сърцето ми.
    11.Ти ми показа какво е да обичаш истински.
    12.Любовта е това, което ти значиш за мен-ВСИЧКО.
    \/

Obi4am go po mnogo pri4ini.Obi4am go 6toto me kara da se smeq,6toto e sladur,6toto me uvajava,6toto ne bi me predal,6toto ....................abe prosto si go obi4am!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си