Здравейте! Ще се опитам на кратко да разкажа историята си и да помоля за съвет... Значи влюбен съм в едно момиче от доста време! Значи опитах се да я сваля, но първия път не стана щото тя си помисли, че съм някакъв идиот(това беше защото нямах опит с момичетата и се представих като идиот пред нея заради тъпото притеснение) Мина известно време и реших да пробвам отново... Този път като ли че имаше някакъв напредък... Но по непредвидени обстоятелства, независещи от нито един от двамата не се виждахме много време. След като се видяхме пак, разбрах, че вече си има гадже! И така аз си останах прецакания - с времето се бях влюбил до болка! Останахме си приятели до някаква степен... Но тук идва гадното - всички приятели ми казват, че тя ме харесвала, а си хванала гадже заради моето отсъствие... И дори продължавала да ме харесва - личало си от начина по който ме гледала, усмихвала и държала с мен. Вярно усмихва ми се някак си много приятно, държи се с мен много мило, но само до там... ВСЕ ПАК СИ ИМА ГАДЖЕ!!! Но мойте приятели си държът на тяхното - харесвала ме и толкоз!!! Сега не знам какво да мисля, какво да правя, не ми излиза от главата... Ако може някой да даде някаква идея ще съм страшно благодарен!!!