Знам, че не може само от мнението на приятелите да съдя за това дали ме харесва!!! Но все пак приятелите ми не си го измислят това(за държанието и към мен) И аз имам определени съмнения! Още откакто се запознахме имах чувството, че тя има нещо към мен, НО както ви казах - аз се представих като абсолютен идиот и това е само защото не исках да се изложа (което стана точно така).
А за това, че ако ме харесвала би скъсала гаджето си и дошла при мен!!! Първо си мисля, че не би го направила защото гаджето и изглежда, че е много по-забавен от мен (или по-точно го показва. Чесно казано, си мисля, че може да съм по-добър в много неща от него, само където не можах да го покажа) и дори и да не го харесва колкото мен, с него и е по-забавно, щото си мисли, че съм некъв "притеснителен"... И второ не знам дали тя знае за мойте чувства, защото нали дълго време ме нямаше и оттогава мина определено време и не знам тя какво си мисли - може би си мисли, че аз сигурно съм "охладнял" за това време!
За това дали с гаджето са на сериозно?... - аз си мисля, че имат сериозна връзка донякъде, но според другите, които са ги наблюдавали отстрани връзката им не била сериозна!
Вие ми казвате да говоря с нея - ами ако тя или гаджето и възприемат това като някаква интрига - че искам да ги раздели??! Не искам да излезе така, че аз да ги разделям! Не съм такъв човек! Не мога да го направя това, макар че искам! А и плюс това, знам какво ще стане ако се пробвам да говоря с нея за това - ще говоря несвързано, ще омажа всичко и ще стане по-зле...

Ей такива неща ми се въртят из главата и не ми дават мира! Вие какво ще кажете...

Съжелявам за дългите постове, ама просто тука единствено мога да си излея мъката!