.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Каризма

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Говорете си каквото искате, но Каризма си остава единственият дует, чиито песни винаги са стигали до върха на класациите
    Аз ги харесвам, харесвам песните им, харесвам стила им.Вярно, първите им песни-особено "Колко ми Липсваш" са по-добри, но това не означава, че сега пеят зле.Колкото до лигавенето-бе кво ви пука, нали не ви се лигавят на вас
    Днес слушах най-новата им песен, която утре ще бъде представена официално на наградите на БГ Радио-страхотна е
    Изобщо Каризма си ме кефят \/

Супер фен
    samo da svetna na avtorkata na temata ..... nai-dobriq duet v bg za momenta si e duet roton tui 4e ..... karizma ve4e zalqzoha koi gi slu6a ve4e .....

korn___ mn hora oshe gi slushat.edna ot tqh sam az.no vse pak vseki si ima mnenie i vseki slusha razlichna muzika.po gore bqha kazali che provokirat i sa razlichni i az napalno podkrepqm tova mnenie.i plus tova te napraviha 2 parcheta za domashnoto nasilie i za bezrazborniq sex i narkoticite a tova e naistina golqm problem v balgariq a i ne samo v neq.mn rqdko sa izpalnitelite koito pravqt takiva pesni za takiva problemi.abe te sa si vse oshte na varha!!makar che v nachaloto naistina mi haresvaha poveche i sega si gi slusham
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Град
    в приказките.. :)
    Имат няколко готинки парчта, обаче определено не са ми любимци. :P
    Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
    Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    в първия момент прочетох "Казарма"

karizma = klizma
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

men vuob6te ne me kefqt.

[size=10][b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми