- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каризма
Говорете си каквото искате, но Каризма си остава единственият дует, чиито песни винаги са стигали до върха на класациите![]()
Аз ги харесвам, харесвам песните им, харесвам стила им.Вярно, първите им песни-особено "Колко ми Липсваш" са по-добри, но това не означава, че сега пеят зле.Колкото до лигавенето-бе кво ви пука, нали не ви се лигавят на вас![]()
Днес слушах най-новата им песен, която утре ще бъде представена официално на наградите на БГ Радио-страхотна е![]()
Изобщо Каризма си ме кефят \/
samo da svetna na avtorkata na temata ..... nai-dobriq duet v bg za momenta si e duet roton tui 4e ..... karizma ve4e zalqzoha koi gi slu6a ve4e .....
korn___ mn hora oshe gi slushat.edna ot tqh sam az.no vse pak vseki si ima mnenie i vseki slusha razlichna muzika.po gore bqha kazali che provokirat i sa razlichni i az napalno podkrepqm tova mnenie.i plus tova te napraviha 2 parcheta za domashnoto nasilie i za bezrazborniq sex i narkoticite a tova e naistina golqm problem v balgariq a i ne samo v neq.mn rqdko sa izpalnitelite koito pravqt takiva pesni za takiva problemi.abe te sa si vse oshte na varha!!makar che v nachaloto naistina mi haresvaha poveche i sega si gi slusham![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Имат няколко готинки парчта, обаче определено не са ми любимци. :P
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
karizma = klizma
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.