Цитирай Първоначално написано от Maria_89
Какво мислите за тях?Според мен са един много добър дует Песента им "Минаваш през мен" много ме кефи
Мда, при наличието на цветущия ти подпис сме сигурни, че няма как да пропуснеш да се покефиш и на Каризма...дано с времето ти дойде акъла и се оправиш(не ми се вярва, но все пак.....хората трябва да са оптимистично настроени )!

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
Тея се развалиха тотално!Спомням си как преди сички бяхме луднали по онези готините им песнички-"Ще избягам ли от теб","Колко ми липсваш" и най вече по "Рискувам да те имам"...Само това пеехме по улиците.Но сега със всяка изминала година стават все по-зле.Не мога ди ги понасям вече.
Аре не се прай, всички знаем, че по улиците си припяваш "Доко, Доко".
Не ми отговаряй.....за да ти спестя поста ще ти кажа, че си ми нек'ва антипатична, тъпа и ограничена позьорка и за т'ва като видя твое мнение просто не мога да се сдържа...ше прощаваш!
Между другото "със" се използва само, ако след него има дума започваща със С или З. Демек употребата на "със" в горепосочените ти слова е напълно излишна!

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
Toчно така!И визията им се промени, което не ми харесва.Миро си беше много по сладък с руса къса коса, ся като го видя и ми се повръща
Нали, то е най-важното как изглежда певеца, а не как пее...ух на кака сладките душички!

Цитирай Първоначално написано от gia_bs
В интерес на истината не ми доадат мнгого но не мога да не призная че са едни от малкто истински звезди на родната сцена! Изпипани, скандални, винаги нови и провокиращи, такива каквито трябва да са едни звезди! Ето за това мога да им кажа Браво!
Истински звезди? Истински звезди на БГ сцената? Уфф, момиче стегни се малко и не плямпай простотии...