.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Фен
    Град
    Sofia

дали е нормално това...

Здравейте на всички! Обръщам се към вас с един сериозен въпрос. Става дума за сестра ми. Тя е на 15 години и преди няколко дни е спала с приятеля си за 1ви път. След което започна да кърви, но й се наложи да си сложи превръзка. Нищо ненормално ще кажете, но проблема е в това, че кървенето вече продължава 3 ден и се усилва, а цикълът й трябвало да дойде след около 10 дена... Та въпросът ми е следния: дали е нормално? Знаете ли за подобен случай и какво да прави? Аз се опитвам да я убедя, ако продължи още ден - два кървенето,да отиде на лекар, но тя упорства... Ииии, още нещо... преди време се е самозадоволявала и пак й дошло доста по-рано... Надявам се, че някой ще може да помогне!
    Миг невнимание - цял живот умрял...

Guest
    Ако цикълит и е нередовен и и идва по различно време е възможно да и е дошло, тя има ли някакви оплаквания?

malka
    Guest
    ami kogato i az go pravix za purvi put trqbva6e da mi doide sled 5-6 dena no na drugata sutrin mi doide i si mi produlji 5 dena vtoriq put su6to be6e taka! taka 4e ne se pritesnqvaite

Guest
    На мен пък ми закъсня малко, но при всяко момиче е различно, все пак...така че, Sweet*Lady, не се тревожи. Момчето било ли е внимателно с нея?

Фен
    Град
    Sofia
    Амиии... не знам до каква степен е бил внимателен, но предполагам, че се е държал ОК, защото ходят от доста време и се обичат и тн...
    Относно цикъла й, мисля, че е нормален, т.е. идва й на около 25-29 дни... Именно заради това реших, че е странно...
    Мерси много за отговорите и се надвам да получа нови

Супер фен
    Град
    Sofia
    Не си казала какво е кървенето, прилича ли на менструално или по-скоро е различно?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

I na mene mi doide po rano sled purviq put, mislq 4e sestra ti ne trqbva da se pritesnqva, no ako iska da e po-sigurna neka otide na lekar

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Фен
    Град
    Sofia
    Ами не е като менструалното кървене... Но отговорите ви ме успокоиха поне малко, така че сега май остава само да чакаме и да видим какво ще стане Благодаря ви за мненията и ще съм ви благодарна, ако мислите, че има какво друго да се каже по въпроса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си