- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kak 6te reagirate......
kak 6te reagirate ako razberete 4e priqtelqt vi pu6i i prodava treva,za6toto moq priqtel mi spodeli 4e i pu6i i prodava no az mu kazax 4e za men nqma zna4enie i naistina e taka to4no sega vaob6te nqma zna4enie za6toto go obi4am bezkraino mnogo a i toi men su6to,dokazval mi go e.poprincip vinagi sam se otkazvala ot mom4eta koito se zanimavat s takiva ne6to,no sega naistina ne me interesuva za6toto se obi4ame mnogo i nqmam namerenie da se razdelqme.kogato mu kazax 4e za men nqma zna4enie,toi se razplaka,za pruv put vidqx mom4e da mla4e i toi mi kaza 4e se 4uvstva golqm 6tastlivec 4e e s men,a sega kajete vie kak bixte postupili ako razberete 4e priqtelqt vi pu6u i prodava treva
i vpro4em toi mi se zakle 4e pove4e nqma da go pravi i mu vqrvam,no 6te vidim
xaide pi6ete ako iskate
4ao i celuvki na vsi4ki
![]()
E nqmam si i na ideq kak bih postupil ......ama mislq 4e nqma da mi se slu4i![]()
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
e i az pu6a cigari ,probvala sam i treva,ne 4e se gordeq ama da kajaabe kvo qko si e ama vse pak
ina4e cigari si pu6a i toi su6to,ama mnogo go obi4am i nemislq da gozarqzvam zaradi gluposti
![]()
prosto ti ne poznava6 takova momi4eПървоначално написано от hforce
![]()
A sega po temata - priqtelqt mi pu6i i prodava treva v na4aloto mi be6e stranno no ve4e sviknah, tova izob6to ne me pritesnqva, ne mislq 4e i ti trqbva da se pritesnqvate - 6tom se obi4ate trevata nqma zna4enie. A za tova deto ti e kazal 4e 6te prestane - mn mn ne mi se vqrva puk i ne mislq 4e trqbva da go nasilva6 da go pravi, 6toto toi nqma da spre, prosto 6te go pravi zad gurba ti i pak ti kazvam = 6TOM SE OBI4ATE DRUGOTO NQMA ZNA4ENIE
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
кажи му да спре да продава, защото ако не продава, шанса да го хванат или да го набият е минимален.
аз едва ли бих била толкова толерантна![]()
просто ти се възхищавам
ili trevata ili men ne mislq da si ima mrabota s trevoman4etaПървоначално написано от mnogo_sladi4ka
![]()
![]()
emi poprincip mrazq xorata koito pravqt takiva ne6to no neznam kakvo mi stava i az nemoga da se poznaq -izglejda naistina mnogo go obi4am za da ne obru6tam vnimanie na takova ne6to,neznam nemislq da go ostavq a i toi mi kaza 4e neiska da me zagubi,az nego su6to,imam mu doverie i vqrvam 4e 6et spre.blagodarq vi mngo za mneniqta koito izkazvatenaistina ste mnogo mili,golemi sladuri ste vsi4ki
celuv4ici na vsi4ki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Be ti go obichash tolkova ...che tva za trevata daji niama da go usetish...
ave ima i golqmo zna4enie po kolko pu6i ina4e ne mislq 4e ima problem
хах момичета не започват с трева направо с анфет почват поне повечето които употребяват наркотици са така апук може да почнеш да пушиш с приятеля си няма нищо лошо но се пак живота си е твои прави кото искаш пук да се разреве пред тебе мале сигорно е бил бая напукан пук значи ако ти е казал че няма да продава или пуши ако искаш да оривериш тва гледаи го в очите ако са леко мугляви или кървясали значи е пушиш ако са расширени супер много анфет или екстази апук ако са супер стеснени пак може да е анфет или екстази ама в по големи количества
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
Ми кофти работа.
Говори с него.![]()
Успех.![]()
И моят приятел пуши и продава.. по-точно продаваше. Аз знам че не мога да го откажа от тревата, просто му помогнах да я намали. А за продаването му поставих ултиматум ”Човек, не се занимавай с тия работи иначе се махам, защото не искам после да ти идвам на свиждане в затвора. Не си го причинявай”
Малко ли пъти куки са го пребивали, обискирали и кво ли не.. Има достойно дълго досие. И слава богу той избра мен, просто сега няма пари![]()
Тъкмо няма пари за трева2 в 1 - невероятно добра комбинация!
mi moqt priqtel pu6i treva no mi go kaza o6te kogato trugnahme i za men tova nqma zna4enie a ina4e ne prodava
Ami 6te mu mislq kato stane kazvam taka zashtoto sym sigurna 4e nqma da stane po4ti de zashtoto v jivota sigurni ne6ta nqma no as gledam da ne se zabyrkvam s hora (narkoman4eta) i sym predazliva otnosno tova s koi se zahva6tam![]()
![]()
![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
A be ti o4i ima6 li?! Kak moje do sega da ne si pone zapodozrqla. Na tvoe mqsto 6tqx da zabeleja, puk i ne bix trugmala s takuv. Po- dobre go ostavi
Еми кво щях да прая ко бях на тове място - щях много да си обичкам момчето и щях да му изпушвам тревичката. За добро или за зло, обаче, аз съм момче и може да се каже, че съм на мястото на твоя приятел. Няма нищо по-яко за мен от това да се напафкам с гаджето!
Drugs must be a food for the soul, not for the ego!
Браво, браво.Първоначално написано от a-ShrooMKaLover
Ей такива умни като теб най-много ме радват. И аз бях такъв преди няколко години(3 за да сме по-точни
). Тогава се мислех за ебати великото копеле - нали и аз бях от стадото с тревата... все се измъквах, ама най-накрая - дойде и моят ред, нали? Това че можеш да минаваш между капките 10-тина пъти, не значи че на 11-тият ще успееш. Мене лично ме хванаха 6 патрула, което трябва да ти говори какъв опит съм имал. Забележат ли те че се правиш на кораво копеле - започват все по и по жестоко да се опитват или да те привлекат на тяхна страна или да те премахнат от пътя си. Добре че мене ме премахнаха, а не се присъединих към тях...
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Ne mislq che e problem tova che pushi ili che prodava zashtoto v dneshno vreme trevata e kato cigaritepak i kato se obichate.......
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ше си купа трева от него![]()
Че аз не се правя на егаси коравото копеле ве. Аз съм съвестен гражданин на тази държава. Не преча на никого и нищо лошо не правя. Не гледам да се набутвам в големи далавери, рпосто се радвам на живота, защото знам, че сега ми се е паднало. По-късно - работа, семейство, ангажименти. Инъче определено не си струва да ставаш голямо копеле в тоя бизнес. Е от един момент нататък си струва, но за да стигнеш до там трябва да си наистина изверг, какъвто малко хора могат да бъдат.Първоначално написано от CucAgMuH
А инъче по темата - честно да ти кажа радвай се, че е пафкач, а не алкохолик. Тревата не е опасна дрога - тя не разваля хората, нито пък ги изкарва от правия път. Тя е просто раастение и не е вреда - истинските проблеми наобществото са не наркотиците, ами алчността, омразата, жаждата за власт и мисленето само за себе си. Тревата пропагандира мир и любов между хората, а законният алкохол - агрсия и непукизъм. А това, че продава не е хубаво наистина!
emi i az kazah na moita priqtelka otdavna 4e pusha i prodavam treva ama tq samo kaza - xxaxa . i tova besheПървоначално написано от mnogo_sladi4ka
)
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
честно казано не знамзависи колко си го обичкам.Всъщност ти си решаваш,а и ти го познаваш повече..![]()
![]()