Живей сега, усмихвай се, радвай се на това, което имаш днес, бори се за онова, което искаш да имаш утре, защото колелото на живота не се върти назад и времето не спира на вчера!

Бъди като небето-усмихвай се след всяка буря! Бъди като тревата-исправяй се като те прегазят! Буди като звездите-близка и далечна, даряваща любов и светлина!

Любовта означава да имам небето и да искам само една звезда, да имам морето ида искам просто капка вода, са имам целия свят и да искам само един човек-теб!

Ако обичаш някого, напиши името му в кръг, а не в сърце, защото сърцата биват разбивани, но кръговете се въртят вечно.

Няма нищо по-тъмно от ноща. Няма нищо по-цветно от дъгата. Няма нищо по-силно от любовта. Няма нищо по-сладко от теб.

Обичам те толкова, колко струва сълзата на един славей! Ако ти се струва малко, знай че когато славеят плаче-умира. Така и аз умирам когато не си до мен.

Аз живея, защото живееш и ти, аз съм човек, защото човека до мен си ти, моето щастие с твоето име наричам, защото ти съществуваш и аз те обичам.

Ако ти кажа че те обичам ще бъде малко за теб. Ако ти кажа че ще умра за теб, ще бъде много за мен. Защото аз трябва да живея за да те обичам!

Всяка зима си има снежинки, всяка пролет цветя, всяко сърце мечта, а моята мечта си ти!

Замълчах преди да задам въпроса. Отдръпнах се преди да те докосна. Загубих те преди да те спечеля. Отидох си преди да те намеря. Обикнах те преди да те видя!
[/size]