1.Ако съм тъжна ще развеселиш ли дните ми?Ако плача ще избършеш ли сълзите ми?Ако съм до теб, ще погледнеш ли в очите ми?Ако те погледна ще се слеят ли душите ни?Ако ти кажа целуни ме ще го сториш ли?!ако те помоля остани ще го изпълниш ли?!Ако ти кажа обичам те ще отвърнеш ли?!

2.Напразно се вглеждам в небето.Все вали вали.Колко сълзи изплака небето сякаш колкото мен го боли.

3.в душата ми е мрачно и студено, пусто като в стар килер! Болка се лутае в мене. болка по любим човек.И сякаш буря развилняла се в сърцето ми, прекърши всички нови върхове и винаги започнвах от където свършвах. И без да зная на къде, но както става винаги в живота-обичаш ли ще те боли.и без да искаш ти са пак самотен след рухването на безброй мечти.Така всичко се повтаря-любов, омраза и лъжи.В душата нова рана и дълго дълго ще боли!!!

4.не се повтарят стари времена и първата любов не се завръща.Макар и вечна любовта тя никога не е една и съща.

5.Ако обичаш богатите-не ме обичай, защотот има и по-богати от мен! Ако обичаш красивите-не ме обичай защото има и по-красиви от мен. Но ако обичаш тези които те обичат обичай мен защотоникой не те обича повече от мен!!!

6.понякога тези който ни обичат, поглеждат небето с тъжни очи. И в залеза виждат ни и спомен наричат ни, и ставаме сълзи в любими очи!!!

7.Ти чакаш нали аз пиша чети. Любовта е кат купейка звънне дрънне и офейка!!!

8.премахавай всичко що ти пречи-мрази обичай и живей.Бъди човек, а не човече- гори и никога не тлей.Бъди гадняр със сърце от мраз.Едничка власт в света познаваш - властта на собственото АЗ!!!

9.Ний срещахме се всеки ден почти и отминавахме се неми.Това ли бяха нашите мечти?Това ли бяха чувствата големи?Нали решихме нашата любов да бъде нещо малко по-различно? Животът ли излезе по-суров, или ние сбъркахме ужасн?!

10.Едно момиче те обича, но ти не си разбрал това, погледнеш ли го в очите ще разбереш че е така. Едномомиче щом си легне те призовава в нощната тъмаи тихичко ти шепне, загледано в нощтната тъмнина.И тази вечер, както всяка друга, тя до прозореца седи, но вместо усмивка, сълза се стича в очите и блести!!!

11.Отивам си защотот те обичам, защотот знам с мен не си щастлив. Не съм за теб мечтаното момиче, а ти все пак си толкова красив. Отивам си защото те обичам.Живота си с друга сподели, но не бъди и с нея бзразличена всичката любов и подари....

12.Влбих се в твоето влюбване, във вината ти, във виното, което много ти утива-на ярката тъмнина в очите и косите ти и в сърцето ти.Ще ти отива да си го пиеш сама в хубава чаша от скъп кристал, нежен-сякаш изтъкан от сулзите ти...

13. Щя имаш много раздели.ИЛИ поне малко. Не се връщай назад.Представям си те сама.С чаша червено вино, попиващо тъгата по устните ти. Не го пий! То е само част от декора-на оназикартина, която някой, някой ден ще има смелостта да ти покаже, а няма да я заключив колекцията си от ценни вещи. А ти няма да се умориш да обичаш нея, ръцете му всичкоонова след мига, след пожара, изгорелите мечти, пресъхналите сълзи....Пази ги...

за сега тва повече не моа че ми писна дано да вършат работа