Xudi,liubi,no surceto si pazi,4e moje bi shte doide den da go podarish na men

Ne sam vinovna 4e te obi4am,vinoven si ti 4e me pleni s o4arovatelnite si o4i

Liubi tozi koito te obi4a,a ne tozi koito te privli4a

Dve rani,dve dushi,dva svqta as i ti,vse sled spomenite ti4am,boje oshte te obi4am

04ite ti me gledat,surceto mi topti,edin vapros me mu4i OBI4ASH LI ME TI

Ako iskash da imash vruski v ada,iz4ukai se s dqvola,i neka tozi dqvol da sam as

As sum malko pervezno 4ove4e,preoble4eno kato tvoq gsm v momenta si igraesh s intimnite mi 4asti i sudeiki po usmivkata na liceto ti ,mnogo ti xaresva

0t vsi4ko se otkazvam,ot jivota si dori,i ako obi4am nqkogo to znai 4e tova si samo ti

Snoshti te tursix na vsqkade,iskax da te usetq do moeto toplo golo tqlo,da se tarkalqme zaedno v legloto kadeto beshe ti

Da vdignem 4ashite s vino da bude ve4na mladosta i nikoga da ne ogasva liubovta

Da q otvorish bez da q zaboli,da q oblijesh nejno vkarvaiki ezika si v tqsnata dupka dokato gor4ivata te4nost se izlee v gurloto

Moje li da te pregurna?No pregrutkata vodi do celuvkata,celuvkata vodi do obi4,a obi4ta do.......ta moje li da te pregurna

60%iskam da sum s teb!70%mi lipsvash!80%iskam da spq s teb!90%te obi4am!100%se bazikam

Ako gadjeto ti te zareje zaradi druga,pojelai mu dve neshta ?Toi da q obi4a,kakto ti nego,I tq da go zareje kakto toi teb

Poiskax ot boga voda,dade mi izvor.Poiskax ot boga darvo,dade mi gora.Poiskax ot boga cvete dade mi gradina.Poiskax mu SEXAPILN0 dupe dade mi tvoq nomer

0bi4am as edno mom4e obi4am go ot vse surce za nego as na vsi4ko sam gotova dori na 4ashata s otrova

Boli kogato se porejesh,boli i kruv te4e,no oshte po boli kogato nqkoi gadje ti izneveri

......Ako iskash pregrutka natisni 1,ako iskash celuvka 2,ako iskash sex zvuni mi

Razdqlata nezna4i krai na vsi4ko,tq e prosto nqkakva umora.4ovek badi i as 4ovek shte buda,pone v razdqlata da budem xora