- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo mislite za zapoznanstvaa po internet
Po princip ne sum osobenno golqm privurjenik na tozi vid zapoznanstva, no vse pak tva se dosta se praktikuva i bih iskal da pitam za va6eto otno6enie kum tazi tema???
mi kvo nqma lo6o, zabavno e, flirt4eta tva ti onova ti![]()
![]()
![]()
ae az sam malko protiv 6toto vsqkakfi se sre6tat i neta...
pyk i vseki moje da izlaje na kolko e kakfo predstavlqva~!
Ne se pritesnqbam kogato mi govorqt zad gyrba,vajnoto e kogato se obyrna da mluknat!
В нета е малко нереално ама може и да стане нещо...![]()
препоръчвам на тези , които се запознават с някой в интернет и му нямат снимката ... ХОРА НЕ СЕ СРЕЩАЙТЕ НА ЖИВОостанал съм много разочарован...
Иначе няма нищо лошо , ако се харесвате разменили сте си снимки и и си лафите за инетересни неща. Няма лошо купон да става![]()
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
Аз съм за, само да внимаваш с кой се срещаш![]()
Животът е прекрасен
Аз винаги внимавам с кой се запознавам и мога да кажа, че само съм спечелиал и нищо ен съм загубила от тях. Но наистина не се знае кой е отсреща и колко са верни тия работи дет ти ги разправя.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ами мисля че ако поддържаш контакт в интернет с даден човек е нормарно след известно време да се срещнете,но за мен е пълна глупост да си чатиш с някой 1-2 часа и после да се срещнете а той да се окаже някаква откачалка,абе знам ли,аз до сега не съм ходила на срещи от нета,но смея да твърдя че имам няколко много добри приятелчета,с който контактувам само в нета и то от няколко месеца и единственото което ми пречи да се срещна с тях е голямото разстояние помежду ни
Нито съм ЗА нито ПРОТИВ срещите от интернет
Mi za priqtelcheta, mogat da se namerqt, za gadje syshto, obache e mnogo riskovano. I az sym nito za, nito protiv. Vsichko e vyzmojno na toz svqt vse pak.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
големият ми брат така се запозна със сегашната си съпруга ..... повече няма да коментирам
YOU FALL ?! NO MATTER, TRY AGAIN !!!
Много якоПървоначално написано от NeBeSeN_88
![]()
М/у другото имам доста приятели които познавам в чата и с тях ми е много по лесно да си споделям проблемитеНо както казах , за да се видите трябва да сте си чатили достатъчно време и да имате представа за какъв човек става на въпрос. Както каза някой по наогре не 2 часа си чатиш и аре да се срещнем
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
amMm.. 4esno kazano az sam Za za6toto kvo lo6o ima da se zapoznae6 s nqkoi taka pe4eli6 priqteli pak ako ne ti haresa prosto prekratqva6 vsqkakv kontakt s tozi 4ovek i tova e nemislq 4e bi ti navredil s ne6to za6toto sre6ta s nepoznat se opredelq v nekoe kafe a v kafe ni6to nemoje da stane!!1![]()
Pak ot druga trana az kakto i moqta nai dobra priqtelka to4no po neta si namerihme priqtelite ii sega priqtela na moqta priqtelka mi e kato brat vijdame se 4esto a s moq dalga istoriq no da vi kaja ne sajalqvame nikak
![]()
amMm az sam na tva mnenie!1
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Аз дори накарах момче да се влюби в мен с един флирт...Първоначално написано от e4o
ами не ги обичам много тез запознанства защото аз съм крайно разочарована от разминаването на представите ми и действителноста а и не ме оставят намира после!![]()
добре де, защо задължително трябва като си чатите с някой да го сваляте/да се зарибявате/да флиртувате?! Толкова е някакси.. безсмислено. Ако ти е за веднъж,два пъти да се забавляваш - да, понякога става голямо шоу, но на някой това им е система!
Аз винаги съм използвала чата, за да общувам с приятели и ако ще завързвам някое ново запознанство със сигурност няма да започна с асл/плс и няма да е с цел среща/връзка/евентуално гадже
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
Ами запознанствата по интеренет не значи, че само тря се свалят всички ами аз имам много приятели които си намерих от нет-а само, че вече ми е мноооого убитичко да влизам в UniBG и за това влизам само в БгIRC пък и там влизат всичките ми приятелки и приятели и ми е по-яко няма ги обичайните зарибявки !![]()
Въпреки, че преди мислех, че от зарибявки в нет-а не може да излезе никаква по-сериозна връзка обаче от както една приятелка на майка ми се омъжи за един с който се запозна в чата ....![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Laja i izmama,tova mislq za tqh.Drygiqt 4ovek moje da si te laje kolkoto si iska za vsi4ko-kak izglejda,kade y4i...it.n..Mnogo kofti![]()
Ako si kontaktuval dostatu4no s nqkoi 4ovek mislq 4e 6te e zabavno da se vidite o4i v o4i, puk i moq priqtelka hode6e 2 godini s 4ovek, s koito se zapoznaha v 4ata taka 4e... lo6o nqma![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
interesno vypros4e ..... ae moa ti kaja samo 4e s tiq interenet zapoznanstva sym se zabavlqval mn ... pa i nekoi ot nai golenmite mi priqteli sa ot tam
по принцип мисля това за пълна тъпня... и винаги съм мислела че не можеш да намериш свястен приятел така, затова и използвам повече чатовете за връзка с хора които познавам...
но откакто се запознах от нета с едно момче и той ми стана доста добър приятел с който все още си подържаме връзка...
ами кво да ви кажа всичко е възможно
дори и невъзможното е възможно в границите на невъзможното![]()
Животът си е твой, изживей го така както ти харесва, за да бъдеш щастлив!
Da oba4e...trqa vnimava6 s kogo izliza6
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
da de no ako flirt4etata ti stanat na4in na jivot i ob6tuvane e stra6no glupavo...ina4e otvreme navreme nqma lo6o-vdiga samo4uvstvieto tiПървоначално написано от bilka
Животът си е твой, изживей го така както ти харесва, за да бъдеш щастлив!
оооо аз съм също за тези вразки няма лошо!!стига да има снимка ако няма не се срещайте 98% ще бъдете разочаровани случвало ми се е поне 3 пъти,т.е не точно на мене но на най-добрата ми приятелка която 4 пати се срещаше с момчета така без снимки и 4-те пати бях с нея и беше простооо ужас какво да ви говоря он вапреки това съм за!!
![]()
![]()
![]()
аз пък 3 пъти съм се срещал с момиче от чата и трите пъти е било хубавичко( извадил съм късмет май )