.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Priqtelka li mi e izob6to?

Edna priqtelka(ve4e nz dali vsu6nost mi e takava),dulgo vreme be6e podigravana ot mom4etata,za6toto ne be6e ot nai-hubavite momi4eta(ako moga taka da kaja)i i pomognah.Zapisah 4as pri kozmetika mi i sled tova q zavedoh na frizior.Napraviha q kato kukla.A tq kak mi se otblagodari:Az si padah po edno mom4e ot drugite paralelki i edin den toi mi predloji(no tui kato be6e malko mejdu4asie toi mi kaza da mu dam otgovor sled 4asovete i az se suglasih)Kogato tova momi4e(za koeto spomenah ve4e)mi kaza 4e tq go bila haresvala mnogo predi men i ako si stana gadje s nego 6tqla da susipe vruzkata ni!Nz kakvo da napravq nz za kakvo govori i kakvo bi kazala!Mojete li da mi pomognete?
    Nikoi ne umira devstven!Jivota preebava vsi4ki!

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Абе нещо детски истории ми се виждат .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Кой клас си скъпа та още си предлагате МИЗЕРИЯ!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не ти е приятелка,защото ако беше такава щеше да те остави да си щастлива с момчето с което се харесвате,а не да те заплашва че ще провали връзкаат ви.Едно такова същество не може да ти се пище за приятелка

Фен
    Град
    Sofia
    Това наистина си е детска история, но щом искаш съвет, ще ти дам. Ако наистина харесваш това момче, не се колебай. Все пак, какквото и да му каже, той е предложил на теб, т.е. иска да е с теб. Мисля, че трябва да му споменеш и на него за проблема ви с "приятелката" ти и просто да очаква, че ще предприеме нещо в скоро време. Не мисля, че има смисъл да го мислиш. Просто си направи изводите за това момиче и най-вече - радвай се на връзката си
    Миг невнимание - цял живот умрял...

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Определено,категорично твърдо не ти е приятелка щом ти постава такива ултиматомчета...и btw верно са детска радост - шарени бонбонки

Neblagodarnica Razbiram-neka ti kaje,4e si pada po vaprosnoto mom4e,no ne i da te zapla6va,4e 6te vi sasipe vrazkata,ako tragne6 s nego

Цитирай Първоначално написано от M@Dn3Ss
    ahamz i na mene

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    basi typata neblagodarna..... kuchka
    ne stiga che si i pomognala mi sega i s pretencii ne i obrashtai vnimanie, zareji q i trqgni s tva momche, kato go predupredish za problema s tazi "priqtelka"
    taka ako tq se opita da napravi neshto, toi veche shte si ima 1 na um
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    ahamz i na mene

i vse pak...kakvo moje da napravi..ni6to

Guest
    Никой неможе ад ти помогне камоли аз щото ще получа сърцетуп от смях.

Зимай го тоя па да не ти пука.
    Закво да прецаквате момчето заради ваши си работи.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    а пък гошко ми счупи куклата....моля ти се
    м/у приятелка и ПРИЯТЕЛКА има огрооомна разлика
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    basi typata neblagodarna..... kuchka
    ne stiga che si i pomognala mi sega i s pretencii ne i obrashtai vnimanie, zareji q i trqgni s tva momche, kato go predupredish za problema s tazi "priqtelka"
    taka ako tq se opita da napravi neshto, toi veche shte si ima 1 na um
    syglasna sym
    Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
    Лао Дзъ

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Абе мацка да не ти пука от тази неблагодарница, за мен тя не ти е никаква приятелка ! Прави си каквото искаш и си гледай кефа, тръгни с този пич щом се харесвате и му кажи за тази въпросната, че ще иска да ви скара, защото го харесва и да не я слуша какви ги баламосва! Айде успех
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    ahamz i na mene
    Не само на вас...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

О,ще не я заебеш и да не ти пука за нея!Баси курвата дет е тая...почвай и ти да заплашваш бе!Кажи и че ще стане пак същата загубенячка и грозна ако тръгне с него!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    MainA CitY
    Цитирай Първоначално написано от Sweet*Lady
    Това наистина си е детска история, но щом искаш съвет, ще ти дам. Ако наистина харесваш това момче, не се колебай. Все пак, какквото и да му каже, той е предложил на теб, т.е. иска да е с теб. Мисля, че трябва да му споменеш и на него за проблема ви с "приятелката" ти и просто да очаква, че ще предприеме нещо в скоро време. Не мисля, че има смисъл да го мислиш. Просто си направи изводите за това момиче и най-вече - радвай се на връзката си
    Napulno sum suglasna....Purvo tva izop6to ne ti e priqtelka ..Shtom si haresva6 tva mom4e,prosto budi s nego..sednete i pogovorete,kaji mu za "namereniqta" na tvoqta "priqtelka" i se opitaite dvamata da prevuzmognete tozi problem...Tva e edinstveniq izhod spored men!Uspeh !!!!

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Един като каже , че е детска историята , защо мамка му всеки един след него ще го повтори !? Та ... По темата - никва приятелка не ти е , нали знаеш , че ти се пише такава до мига в , който има нужда !?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си