.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мимка
    Guest

По-дълга коса

Ще бъда кратка: искам по-дълга коса, кажете плс някакви препарати или методи за по-бързия и растеж! Благодаря

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    XININOVA VODA Ima v aptekite i ne e mn skupa az sum namiral za 0.80 lv.

Uspex

Мимка
    Guest
    Ноо има ефект така ли

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    DA, OPREDELENO IMA EFEKT ne se pritesnqvai, kosata ti 6te po4ne da raste dosta po-burzo!!! Na4inut na upotreba e (za po-dobur efekt) sled kato se izkupe6, dokato kosata ti e o6te VLAJNA (ne mokra) da q izpolzva6, prez den e nai-dobre spored men.

Фен
    Град
    леглото
    наистина хининовата вода е решението ,а и освен това прави косата някакси по-лесна за оформяне..поне при мене де аз я ползвам само след като си измия косата и след като леко я подсуша,което ще рече 2-3 пъти седмично горе долу
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

kak tochno se polzva ? cqlata kosa li se namokrq ili samo korenite ? s pamuk ili neshto takova . i az se zainteresovah
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

I az iskam ,taka 4e iaz 6te probvam-sega ina4e mi e normalna daljina-okolo ramenete

Фен
    Град
    леглото
    Цитирай Първоначално написано от Lov3_is^OnLy_In^My_EyeS
    kak tochno se polzva ? cqlata kosa li se namokrq ili samo korenite ? s pamuk ili neshto takova . i az se zainteresovah
    ами сипвам си малко в ръката и гледам да не го разлея мноого и си го пльоквам на косата горе долу по целия косъм и така ..без памук се справям
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

zainteresuva me tova!mislq i az da probvam
    na4i imalo go f aptekite tei li?i gore dolu kam kakfa cena?

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Фен
    Град
    леглото
    ами има го да ..аз отидох и не знаех вобще кво е тва..ама само казах хининова вода и жената ми даде едно шишенце..струваше около 60-70ст

Ох, много странно! Аз като използвах хининова вода специално питах в аптеката и ми казаха, че се слага всяка вечер на суха коса! Така и правех... И има ефект, да.

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    za parite mi da kakto kaza emotions okolo 60-70-80 stotinki a i ob6to vzeto mai nqma kakvo da dobavq tq vi kaza kolko prai e i kak se izpolzva

a za kolko pati ti stiga . vidima li e razlikata ? primerno ako na mesec ti raste s po edin santimetyr bez hininova voda s kolko gore dolu shte raste s neq ? sled kolko vreme ima vidim efekt ? sorry 4e mn pitam
    но винаги е лека тя!

Фен
    Град
    леглото
    ми не си меря косата със сантиметър но като ме видат разни хора ми казват че е попорасла..а иначе за колко време стига зависи колко често слагаш

a ot tazi voda omaznqva li se kosata 4e moita ima navika na 1-2 dena da se omaznqva v korenite
    но винаги е лека тя!

Фен
    Град
    леглото
    еми при мене няма такова нещо..

Фен
    Град
    Sliven
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=24976

vij tuk trqbva da ima tova koeto tarsi6!

ina4e za hininovata voda naistina ima efetkt...tq e edna rozovi4ka da znaete samo za info.az sega sym s neq i s seboral forte + si slagama aspirin v 6ampoana da vidim kvo 6te stane! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си