- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- IZKAJETE SI MNENIETO
Bihte li hodili s nqkogo samo zashtoto pu6i i vyobshte bihte li zarqzali dobyr priqtel,samo zashtoto ste si namerili gotina kompaniika za pafkane...I molq vi bydete otkroveni
Az lichno ne bih z\ashtoto znam kolko kofti shte se chuvstva,a i az syshto...Prosto e typa samata ideq
ne ne.. !! kompaniqta za pafkane si edno.. priqtelq si e drugo! tova e!! nqma da zareja nito ednoto, nito drugoto!
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
Da de ama ako ti se sluchi da izbirash mejdu dvete kvo pravish?Първоначално написано от stereophonix
ami ednoto nyama ni6to ob6to s drugoto...ti nyama da pu6i6 24 4asa na den ya... a pak i ako si dostoen da se nare4e6 negov priyatel- nito za pavkane 6te go ostavi6, nito zaradi gadje ili kakvotoi da bilo drugopriyatelite ( istinskite ) nikoga NIKOGA ne se zacepvat !!! ama mai za t'va mnoo tryaa da u4ite
![]()
we'll die alone like a stone ^^
vuprosa nesho mi se struva glupawi4uk... izvinqwai za towa moe izkazvane oba4e otgoworut e powe4e ot o4ewaden... istinskia priatel ne bi mogul da te zaebe tolkowa lesno kakto i ti nego kamo li zaradi nqkoi koito pushel i ne ti e nikakuv
za nishty na sveta ne bih ostavila istinski fr zaradi nekvi , s koito hodq da pusha...![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Zaradi edno pafkane ne si struva da zareje6 priatel. O6te pove4e, 4e az ni6to ne pu6a.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Sluchaq pri men e sledniq che edna ot risuvaneto uj mi se pi6e za super dobra priqtelka i vinagi mi vika obicham te a i az q chuvstvam blizka,no kogato si zatrygvame tq ne me chaka a otiva s drugi dve da pafka...Az i go kazah i tq vika "Ne govori gluposti,nali maika ti te vzima"...I az neznam dokoklo mi e istinska friend
Ako mi e istinski priqtel v nikakyv sluchai ne bih go zarqzala...a i az ne pusha...![]()
Nikoi,nikoga ne prinadleji na nikogo!!!
Никога!Абсолютно никога!Истинските приятели са рядкост, наистина...И да изоставиш някой такъв, само защото другата компания е по-готина?!?, не!В никакъв случай.Но бих се движил и с двете компании - с пушачите (ако са готини ест) и с моя приятел.Все ще намеря начин да си разпределям времето.Например един ден ще съм с тях, другия ще съм с него.Но да си имаш най-добър приятел наистина е много хубаво и, смея да кажа, аз вече си имам даже трима, които са незаменими, нищо, че са малко....сдухани, но са ми верни и никога не биха ме предали.Ако изоставя тях, изоставям себе си и всичко добро, което съм извършил и, което е в мен.
Обаче аз имам и контравъпрос - ами ако най-добрия приятел е пушач и е от яката компания![]()
![]()
![]()
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Зависи от хипер много неща-колко държа на този приятел,дали той пуши,дали аз пуша и тн.Само дето аз не пуша затва не ми трябва да ходя с тая компанийка..а и без тва и компанията и почти сичките ми приятели пушат,но взаимно не се понасят и затва си цепя времето на две...в никакъв случай няма да оставя приятел,ако наистина ми е истински приятел..може би щях да го викна в компанията,пък той ако иска да пуши и ако той наистина държи на мен,мисля че би дошъл..А и аз няма да съм през целия ден с готината компания,така че има си време за всичко и всички..![]()
Супер, мупер, дупер ултра, мега ТЪП въпросОтговорът е ясен
![]()
И тогава къде е смисълът на тематаProsto e typa samata ideq![]()
![]()
![]()
I az pitam syshtoto no nikoi ot foruma ne me razbira....=/Първоначално написано от morsmordre
opredeleno ne, za6toto po4ti vsi4ki moi priqteli pu6at![]()
Nai-dobrite mi priqteli sa pi6a4i,no az ISKAM da se otdelq ot tqh za6toto trqbva da spra cigariteDali trqbva da se otdelq ot kompaniqta i priqtelite mi koito pu6at zaradi sobstvenoto si zdrave
![]()
В зоопарка:
- Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
- Спокойно сине, все още сме на касата.
NE![]()
![]()
![]()
Ve4e vsichko se oprai![]()
4акай малко, 4е не разбрах нещо.Първоначално написано от CRaZy_IKT
ИСТИНСКИ приятели не се намират под път и над път. не бих се скарал с някой само заради това, 4е е по4нал или 4е е спрял да пуши.
Ако някой иска от мен да спра да пуша(или пък да по4на да правя нещо което не искам), това ве4е е прекалено и озна4ава 4е не ми е истински приятел.
и изобщо, това кой с какво се забавлява си е ли4на работа, напушването заедно е хубаво нещо, но не е задължително някой да пуши за да сме приятели.
Tochno v tozi moment shte proverish shto za priqteli sa!!!Първоначално написано от ^DqVoL^ [-_^
Ako te izostavqt za tova che si sprql da pu6i6-te znachi ne sa ti istinski priqteli...No ako nqkoi ot tqh te posledva nezavisimo ot tvoito reshenie to znachi toi e istinski priqtel
ARE USPEH
То4но сега му е времето да разбереш колко воля имаш.Първоначално написано от ^DqVoL^ [-_^
Не е нужно да изоставяш приятелите си, просто опиташ да не пушиш, когато пред теб хората пушат, не е лесно, и няма как да е лесно( никотина създава по- силно психи4еско пристрастяване дори от кокаина)
но е постижимо.
4овек пали цигара не за друго, а защото решава, 4е няма какво друго да прави. намери си друга зарибявка( рисуване, писане на текстове, хармоника, тарамбука, ако ще- плетене на 4орапи, просто нещо, което да държи ръцете ти заети, за да не могат да държат цигара.
п.с. ако пушиш по пове4е 0т 10 цигари на ден, недей да пробваш да ги спираш отведнъж, 4е ще ти прималява само като гледаш как някой пуши по телевизора..
Не!! Никога не бих зарязала приятел, заради такива работи...
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Ми... бих го накарал да остане с мене...
вече ако не се съгласи много леко ще му намекна ,че искам да останаако и тва не стане тръгвам с него
![]()