.

Виж резултатите на анкетата: Bihte li zarqzali istinski priqtel zaradi gotinata kompaniq koqto pu6i?

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da

0 0%
  • Baq shte si pomislq

12 19,05%
  • Ne

47 74,60%
  • Ne ama bih syjalqval/a sled tva

4 6,35%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...

IZKAJETE SI MNENIETO

Bihte li hodili s nqkogo samo zashtoto pu6i i vyobshte bihte li zarqzali dobyr priqtel,samo zashtoto ste si namerili gotina kompaniika za pafkane...I molq vi bydete otkroveni

Голям фен
    Град
    Az lichno ne bih z\ashtoto znam kolko kofti shte se chuvstva,a i az syshto...Prosto e typa samata ideq

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    ne ne.. !! kompaniqta za pafkane si edno.. priqtelq si e drugo! tova e!! nqma da zareja nito ednoto, nito drugoto!
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от stereophonix
    ne ne.. !! kompaniqta za pafkane si edno.. priqtelq si e drugo! tova e!! nqma da zareja nito ednoto, nito drugoto!
    Da de ama ako ti se sluchi da izbirash mejdu dvete kvo pravish?

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami ednoto nyama ni6to ob6to s drugoto...ti nyama da pu6i6 24 4asa na den ya... a pak i ako si dostoen da se nare4e6 negov priyatel- nito za pavkane 6te go ostavi6, nito zaradi gadje ili kakvotoi da bilo drugo priyatelite ( istinskite ) nikoga NIKOGA ne se zacepvat !!! ama mai za t'va mnoo tryaa da u4ite
    we'll die alone like a stone ^^

Голям фен
    Град
    sofia
    vuprosa nesho mi se struva glupawi4uk... izvinqwai za towa moe izkazvane oba4e otgoworut e powe4e ot o4ewaden... istinskia priatel ne bi mogul da te zaebe tolkowa lesno kakto i ti nego kamo li zaradi nqkoi koito pushel i ne ti e nikakuv

za nishty na sveta ne bih ostavila istinski fr zaradi nekvi , s koito hodq da pusha...
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Zaradi edno pafkane ne si struva da zareje6 priatel. O6te pove4e, 4e az ni6to ne pu6a.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Za pu6ene na treva li stava duma,4e ne6to nemoga da razbera...Ina4e v nikakuv slu4ai i poradi nikakvi pri4ini ne bix zarqzala istinskite si priqteli!!!

Голям фен
    Град
    Sluchaq pri men e sledniq che edna ot risuvaneto uj mi se pi6e za super dobra priqtelka i vinagi mi vika obicham te a i az q chuvstvam blizka,no kogato si zatrygvame tq ne me chaka a otiva s drugi dve da pafka...Az i go kazah i tq vika "Ne govori gluposti,nali maika ti te vzima"...I az neznam dokoklo mi e istinska friend

Ako mi e istinski priqtel v nikakyv sluchai ne bih go zarqzala...a i az ne pusha...
    Nikoi,nikoga ne prinadleji na nikogo!!!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Никога!Абсолютно никога!Истинските приятели са рядкост, наистина...И да изоставиш някой такъв, само защото другата компания е по-готина?!?, не!В никакъв случай.Но бих се движил и с двете компании - с пушачите (ако са готини ест) и с моя приятел.Все ще намеря начин да си разпределям времето.Например един ден ще съм с тях, другия ще съм с него.Но да си имаш най-добър приятел наистина е много хубаво и, смея да кажа, аз вече си имам даже трима, които са незаменими, нищо, че са малко....сдухани, но са ми верни и никога не биха ме предали.Ако изоставя тях, изоставям себе си и всичко добро, което съм извършил и, което е в мен.
    Обаче аз имам и контравъпрос - ами ако най-добрия приятел е пушач и е от яката компания
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Зависи от хипер много неща-колко държа на този приятел,дали той пуши,дали аз пуша и тн.Само дето аз не пуша затва не ми трябва да ходя с тая компанийка..а и без тва и компанията и почти сичките ми приятели пушат,но взаимно не се понасят и затва си цепя времето на две...в никакъв случай няма да оставя приятел,ако наистина ми е истински приятел..може би щях да го викна в компанията,пък той ако иска да пуши и ако той наистина държи на мен,мисля че би дошъл..А и аз няма да съм през целия ден с готината компания,така че има си време за всичко и всички..

Cyberdyne_101
    Guest
    Супер, мупер, дупер ултра, мега ТЪП въпрос Отговорът е ясен
    Prosto e typa samata ideq
    И тогава къде е смисълът на темата

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от morsmordre
    [color=green][b]Обаче аз имам и контравъпрос - ами ако най-добрия приятел е пушач и е от яката компания
    I az pitam syshtoto no nikoi ot foruma ne me razbira....=/

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    opredeleno ne, za6toto po4ti vsi4ki moi priqteli pu6at
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    Винаги на ръба!
    Nai-dobrite mi priqteli sa pi6a4i,no az ISKAM da se otdelq ot tqh za6toto trqbva da spra cigarite Dali trqbva da se otdelq ot kompaniqta i priqtelite mi koito pu6at zaradi sobstvenoto si zdrave
    В зоопарка:
    - Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
    - Спокойно сине, все още сме на касата.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    NE

Голям фен
    Град
    Ve4e vsichko se oprai

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Цитирай Първоначално написано от stereophonix
    Da de ama ako ti se sluchi da izbirash mejdu dvete kvo pravish?
    4акай малко, 4е не разбрах нещо.
    ИСТИНСКИ приятели не се намират под път и над път. не бих се скарал с някой само заради това, 4е е по4нал или 4е е спрял да пуши.

Ако някой иска от мен да спра да пуша(или пък да по4на да правя нещо което не искам), това ве4е е прекалено и озна4ава 4е не ми е истински приятел.

и изобщо, това кой с какво се забавлява си е ли4на работа, напушването заедно е хубаво нещо, но не е задължително някой да пуши за да сме приятели.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ^DqVoL^ [-_^
    ]Nai-dobrite mi priqteli sa pi6a4i,no az ISKAM da se otdelq ot tqh za6toto trqbva da spra cigarite Dali trqbva da se otdelq ot kompaniqta i priqtelite mi koito pu6at zaradi sobstvenoto si zdrave
    Tochno v tozi moment shte proverish shto za priqteli sa!!! Ako te izostavqt za tova che si sprql da pu6i6-te znachi ne sa ti istinski priqteli...No ako nqkoi ot tqh te posledva nezavisimo ot tvoito reshenie to znachi toi e istinski priqtel ARE USPEH

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^DqVoL^ [-_^
    ]Nai-dobrite mi priqteli sa pi6a4i,no az ISKAM da se otdelq ot tqh za6toto trqbva da spra cigarite Dali trqbva da se otdelq ot kompaniqta i priqtelite mi koito pu6at zaradi sobstvenoto si zdrave
    То4но сега му е времето да разбереш колко воля имаш.
    Не е нужно да изоставяш приятелите си, просто опиташ да не пушиш, когато пред теб хората пушат, не е лесно, и няма как да е лесно( никотина създава по- силно психи4еско пристрастяване дори от кокаина)
    но е постижимо.
    4овек пали цигара не за друго, а защото решава, 4е няма какво друго да прави. намери си друга зарибявка( рисуване, писане на текстове, хармоника, тарамбука, ако ще- плетене на 4орапи, просто нещо, което да държи ръцете ти заети, за да не могат да държат цигара.
    п.с. ако пушиш по пове4е 0т 10 цигари на ден, недей да пробваш да ги спираш отведнъж, 4е ще ти прималява само като гледаш как някой пуши по телевизора..

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Не!! Никога не бих зарязала приятел, заради такива работи...
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Фен
    Град
    ch.city
    Ми... бих го накарал да остане с мене...
    вече ако не се съгласи много леко ще му намекна ,че искам да остана ако и тва не стане тръгвам с него

Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    Ve4e vsichko se oprai
    така ли?и какво стана?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си