.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

otgovori ot umni hora !!!

pravihme seks s prezervativ i si4ko tochno no veche 10 dena ne mi idva(idva mi ot 5 godini) a si napravih test i e otricatelen .
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

Мега фен
    1. Може да не ти идва заради притеснението.
    2. Направи си още 1 тест.

Идва пролет, времето се стопля, застудява изведнъж. С една дума промените в околната среда, смяната на климата се отразаява на биоритмите на човек. Освен дневни, седмични, месечни има и годишни ритми, които понякога трудно забелязваме. Случая може да е точно такъв. Почти съм сигурен. Обикновено на пролет, така наречената пролетна умора оказва влияние, както и прехода от топла есен към студена зима. Пет дни не е много, изчакай още няколко дни, може дори 10 дни, след което ако не ти дойде отново си направи тест. Ако е отрицателен можеш да почакаш още. Ако е положителен - пишни отново да мислим какво ще правиш. Но съм сигурен, че няма да има проблеми :)

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Виж, като за начало се успокой, защото паниката много вреди в такива ситуации!
    Погледни реално на нещата, правила си го с презерватив, не е бил скъсан до колкото разбирам от поста ти...
    Вероятностаа е нищожна!
    Скоро боледувала ли си, пила ли си лекарства, диети пазила ли си, сменяла ли си климата?
    Може тези неща да имат нещо общо...
    Пък ако не значи е от притеснението...
    Ако искаш наистина си вземи още един тест!
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

mi az izvestno vreme bqh na te4na dieta lekar mi q predpisa i neznam moje li da e ot tova ?
    но винаги е лека тя!

Guest
    off ne moga da vi razbera.Kato tolkova se pritesnqvate da ne zabremeneete prosto ne pravete sex A 6tom e bilo s prezervativ i ne e imalo nikakvi problemi zna4i naprazno se trevoji6.Aide stiga s gluposti ot roda na "pravih sex s prezervativ.. vuzmojno li e da sum bremenna?" tupo e

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Lov3_is^OnLy_In^My_EyeS
    mi az izvestno vreme bqh na te4na dieta lekar mi q predpisa i neznam moje li da e ot tova ?
    Ами най-добре погледни тази тема...
    Просто в момента за това се сещам...

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32452
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

mersi na vs az mislq 4e e dobre da otida na genekolog da mi kaje ot kakvo e zashtoto i neshto me boli nisko dolu ot nqkolko dena no ne mi idva i neznam ot kakvo e moje i da e neshto ot prostivane ili nz . az imah cistit predi ne mnogo vreme i pih hap4eta no neznam dali se e opravilo vsi4ko
    но винаги е лека тя!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Може и от простуда да е...
    особено ако ходиш зимата с гол кръст...
    Но наистина отиди на лекар, защото той ще ти каже най-точно какъв е проблема!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ааа! Това са наистина лоши новини. Сега, ако и на моето момиче й закъснее? Хахах, мисля, че току-що си измислих повод да запивам.. колко казахте? 5-10 дена. Ще ми стигнат ^^

Фен
    Град
    Plovdiv
    spored men e ot pritesnenieto...

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    ох тва може да е от смяната на сезоните един път на една приятелка и се беше случило и ми наду главата и ми падна в очите затва не пълни главата на приятеля си с глупости докуто теста не е полижителен
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Мега фен
    Не мога да не изразя мнение, че "докуто" е адски недопустимо дори в речта.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    мале ти ко искаш от мене ве я кажи
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Мега фен
    Мислиш, че е лично? Най-малкото за пръв път те забелязвам в този форум. Не се ласкай, не е лично отношение. Просто критика.

Град
    belene
    mi miLa ako si go prawila za 1-vi pyt normalno e da ti zakasnqwa..no wse pak wurwi na lekar
    Don`T worrY be HapPy

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    tova e ot dietata i na men mi se slu4i -zakasnia s 20 dni.... no za da se uspokoi6 nai dobre otidi na lekar!

---

Ами ако не се е спукал презерватива не виждам какъв може да е проблема,но ако си паника като мен понякога тогава трябва да си направиш тест за бременност,за да си сигурна и за да се успокоиш.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    аз не мога да разбера само 1но.. защо след като е даден един отговор и то правилен сички отзаде пишат същото но с променени 1 2 думи.. хора смешни сте.. като искате да трупате ранг мятайте са в фън фън.. сядам да чета.. може би малко да се уграмотя и то сичките мнения еднакви.. просто не мога да си го обесня !
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]аз не мога да разбера само 1но.. защо след като е даден един отговор и то правилен сички отзаде пишат същото но с променени 1 2 думи.. хора смешни сте.. като искате да трупате ранг мятайте са в фън фън.. сядам да чета.. може би малко да се уграмотя и то сичките мнения еднакви.. просто не мога да си го обесня !
    podkrepqm te napulno! i na men mi pisna da gledam edno i su6to da se povtarq po 20-30 puti!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си