- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Откажете цигарите
Казваго бивш пушач които от 6-7 години пушеше по 2 кутий цигари дневно и оделно на ден около 10 грама трева, някои и друг екс. амфети сичко каквото ми попадне обаче една сутрин се сабуьдам с мисалта да си чупя главата от рано още и както си павкам аз се замислям изведнъж рязко еи така от никаде закакво пуша и защо се друсам и казах край отказах всичките наркотици даже и цигарите
Nqkoi pyt moje bi...
Evalata....i az pushih 5-6 godini i ot 3 sedmici ne pusha ..... Snoshti vzeh amfet (beshe mi za purvi pat) i nqma da se povtori 10000000000% 6toto mi e tolko zle dnes 4e nqmam dumi .....ot sutrinta sigurno sam draifal ve4e nad 15 pati....Nito moga da qm nito dori voda da piq....Kakto piq edna 4asha voda i sled nqma i 5 minuti ve4e sam q vurnal........Neshto sam se uvredil zdravo....Dano ne e neshto seriozno .....
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
Az nesym pril takiva gluposti i nema i da praaa![]()
a i bravo na vas shtom ste gi otkazali zaslujavate aplodismenti =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ne be bratchetomi she ti mine ama da znaesh che amfetite na nai mrasnite i dolni narkotici ako she zemash po dobre da e nqkoi bonbon ili hashishПървоначално написано от KOKOKKK
pred men daje ima edna ubiistvena smesena s hashish i gandja mnogo e qka i ogromna sigurno cql slon she zakove ama ne nqma da q pafna az otkazah sichko uspeh i na teb
Nqkoi pyt moje bi...
ako amfetaminite sa tolkova gadni za kvo gi ima o6te na pazara?
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
Ami az pu6a ot 6 godini i ne padam pod kutiq, no nqmam namerenie da gi otkazvam, moje bi i nemoga 6toto nqmam silna volq neznam ne sum opitvala da gi spra
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
Откажете цигарите! с тия цени е грехота да ги купувате,
1 хляб-50 ст, 1 кутия цигари- 5 хляба!!!
тревата и гъбите ми идват без пари.
досега не съм видял ексове да растат по поляните.
в Родопите продават 1 КИЛО тютюн за 5 лева![]()
6to gi ima li??? Ami ima gi 6ot dosta xora si izkarvat pari4kite po tozi NEZAKONEN na4in prodavaiki narkotici. 6IBANI KOPELETA...Първоначално написано от MorTi6a
Евалата, че си ги отказал. =D>=D>
Хаха, амфетите ги има много на пазара в България по няколко при4ини:Първоначално написано от the_green_man
1. България е Световен Производител на (мет)Амфетамини,
така е още от бай-тошово време(само 4е тогава направо са ги изнасяли, а сега и на вътрешния пазар пласират колкото могат)
Едно време са се произвеждали в големи заводи, после заводите ги закриха, и уволнените химици бяха наети от бившите 4енгета и настоящи МУТРИ.
2. Амфетите сега са на мода в Целия Бял Свят, от САЩ през Англия и България, та 4ак до Русия, Япония и дори Тайланд.
3. Амфетите са доста зарибителни.. пове4е от кокаина, а са МНОГО по- евтини.
и за разлика от хероина не пре4ат на 4овека да работи и да изкарва пари$ки, за да си купува още амфети..
а то и варенето на ДОМАШНА РАКИЯ ВЕ4Е Е НЕЗАКОННО< това 4е нещо било незаконно не го прави добро или лошо само по себе си,просто като е незаконно , ка4еството е по-ниско, а интереса е по-голям, за цената зависи, законно или не, винаги струва толкова, колкото хората са готови да плащат, цигарите са законни и поскъпват постоянно, тревата е незаконна и също поскъпва постоянно, а хероина и амфетите поевтиняват..