- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мрънкала такива
Ех, хора, какво става с тази вашата любов, дето толкова вяврвате в нея?![]()
Всички вярвате толкова на сляпо, че всичко си е перфектно като по филмите, че няма отрязвания, няма такива екстри, само супер щастлив живот. Други са полуреалисти и знаете, че е трудно, но никога не правите разликата между трудно и невъзможно. Има си и почти реалисти, които разбират, когато нещо просто не става и се предават, но после мрънкат "Ми защо сме само пирятели, разбрах, няма да сме гаджета, обаче искам да сме нещо по-специално." (те на тези 2-те неща "синоними" им викат). Ама хората, които просто си продължават с живота, почти изчезнаха (не казах "изчезваме", защото никога не съм бидел сред тях). Някои пък минават през всичките тези етапи, обаче никой не разбира едно...
ПРЕЦАКАНИ СТЕ/СМЕ!
Най-важното- мислете си, че когато нещо се прецака, сте загубили битката, но не войната и продължаате да мизерствате, мислейки, че с мрънкане и с натрапване (макар и подбудени от по-добри мотиви, това си правите) ще се оправят някак нещата. Ми, не, не става. И стига сте се оплаквали, някои хора (като мене) след жалък опит за зарибявка са загубили всякакви заченки на респект в другия човек и тя/той сега ми се прави на ударен/а и ще кибичим с него/нея знаителна част от живота си прецакани.
Извод: стига сте мрънкали (както и Вие, наши мили подвизаващ се Администраторе).
Извод 2: бийте си ч*кии и яжте банички, ке земе да ви мине (момичетата да заместят ч*киите с боза).
хубу са, т'ва като го кажиш, смяташ ли колко хора ще те послушат :д
всеки си го знае т'ва, ама то тука форума хората сигурно си го имат за оплаквания, тъй че няма к'во да се хабиш тука в деня на празника на България ^^
лягай си - лекинка и сладки сънища ^^
и на мен ми се спи вече :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Когато и ти стигнеш до тоя хал,да '' мрънкаш '',никък няма да си съгласен с написаното![]()
О-о-о, аз колко съм мрънкал, ама не го натяквам на цял форум, ми си рева на едно дърво до морето.![]()
Аз обичам да мрънкаааааам ^^
*то кой не обича* :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ее донякъде си прав, ама нали форума е да споделяме проблемите си и да си помагаме![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ама то какво помагане, то "Хора, прецакан съм" и Щруделчето и Wosh нападат със спамове и ти се депресираш повече.![]()
Извод:Не слушайте съфорумниците си (освен мен) и наистина не мрънкайте.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дояде ми се щрудел.
То тебе някой и да не иска да те слуша, му се налага.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Оправяне на някой неща няма ....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Аз мрънках, писна ми и вече не мрънкам. Отказах се от почти всичко вече и просто си правя кефа...
Ама на мене още ми ядат щрудели. Някой да ми поднесе един? o_O
Послепис: всякакви щрудели и щруделки стават.
От вашите слади никове само огладнявам.![]()
Ти си ми най-близкото сладко нещо, бисквитките ми ги изядоха нашите (най-сетне нашите да направят нещо за добро).
Така е. <3 ^_^Първоначално написано от LoveRetroMusic
4XCOKИ
Щрудел! Ела да ти схрускам!
Послепис: щруделите хрускат ли? o_0
яж си яхнията там![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ти да не ревнуваш за Щрудела?![]()
starwatcher, имаш странна стратегия да сваляш момичета![]()
![]()
Бтв това е моментът да попитам ShtrudeL дали случайно няма да пусне някоя и друга тема днес, че ми се спами допълнително.![]()
Не знам не съм яла. ОоПървоначално написано от starwatcher
Плашиш ме. О.о
4XCOKИ
Първоначално написано от TheBlueAvalanche
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Заплашиха ме на ЛС да не спамя и сега трябва да се подмазвам културно. Пусни ти,аз ще спамя щом искаш. ^^Първоначално написано от TheBlueAvalanche
4XCOKИ