- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитен Факт
Знаете ли че преди много години на тинейджърите им е било забранено да мастурбират. Ако момче е било хванато да масурбира са го обрязвали много болезнено, а при момиче са отстранявали клитора. Разбира се за всичко е била "виновна" хипотезата, че мастурбирането е грях. Когато го прочетох направо се възмотих, вие какво ще кажете?
As He Came Into The Window
It Was The Sound Of A Crescendo
He Came Into Her Apartment
He Left The Bloodstains On The Carpet
She Ran Underneath The Table
He Could See She Was Unable
So She Ran Into The Bedroom
She Was Struck Down, It Was Her Doom
Ужас - това ще кажа...
в миналото много неща са били забранявани и строго наказвани.. тъй че и това много не ме шашка..![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Мда, тва и аз съм го чела...
Как ще се махне клитора ли?...Хахаха ами издълбавали са го сигурно...ахахха![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Знам, че е грях и точно заради това са измислени куп глупости, като ослепяване и т.н. Но за първи път чувам отстраняване на клитор...?
Касапската, как са го махали. И не се учудвайте, простотията човешка я има открай време, просто се насочва в различни посоки.
Да представи си може. Адски болезнено е. Не знам как точно става но мисля че като цяло срамните устни са били изрязвани. Не съм сигурен точно как е ставало. Лека нощ.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Tiq ne sa bili dobre predi .......
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
Все още в някои африкански страни се практикува обрязването на жените. Още като са малки им изрязват клитора и малките срамни устни. Целта е естествено да не могат да изпитват удоволствие и да не изневеряват на мъжете си.
Варварщината трудно се изкоренява...![]()
waa ebati jivotnite sa bili tiq![]()
Aaaaaaa![]()
ne bqh go 4uvala tova, naprao trupki me pobiha kato 4uh "otstranqvane na klitora![]()
, zaradi masturbirane....
Teq sa bili mnogo zle![]()
Древните гърци са смятали че мъжа като се изхвърли изхварля част от мозъка си. Мисля че заключението беше на Аристотел.
Dosega moq muj da e ostanal bez mozukПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
Има нещо вярно!Първоначално написано от WILD__BOY
Като се има предвид, че в този момент мъжът мисли с долната си глава...
![]()
Първоначално написано от sineoka_kukla
то и аз така трябваше да съм пострадал.
До колкото си спомням във Африка някое от племенета (не се сещам името в момента) са обрязвали жените за да не изпитват удоволствие и съответно да не изневеряват на мъжете си,но взеха че ги откриха и... \/
![]()
![]()
"Обрязват" жените за да не изпитват удовлоствие и да не изневеряват...
Тогава защо не правят същото с мъжете? Това не е ли полова дискриминация?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
izvrateni hora se namirat v toa forum.imam 1 vupros kak se otstranqva klitor i izob6to znae6 li kakvo e ?
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
това и аз съм го 4ел, в средновековна Англия и Испания е било така, Ужасно е , нали??Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
а дори в ден днешен в Судан ВСИ4КИ моми4ета подлежат на обрязване на КЛИТОРА, за да не можели като/ако порастнат да изпитват сексуално удоволствие, 4е това било грях( най- 4есто посредством ножица или нож), от което половината умират в следствие на кръвозагуба или на последвала инфекция,
баси УЖАСА![]()
ебати простотията
tozi aristotel qvno si e nqmal mozykПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
хаха, представш ли си колко сме затапели по тази логика?))
Don't Hate The Player, Hate The Game!
Първоначално написано от California
DA polova diskriminaciq e, no edin muj i da e obrqzan i da ne e vse 6te si izpitva udovolstvie ot sexa. Kak spored teb moje da se napravi taka 4e edin muj da ne moje da izpitva udovolstvie osven kato mu bude otrqzan![]()
![]()
![]()
Ох,тва не го знаех...поредната глупост![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии