- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любопитен Факт
Всичко може да се махне оперативно, пък и ние не говорим за прецизна операция, а за един вид "наказание". Истучникът е напълно сигурен. Със сигурност не съм си го измислял или взел от несигурен источник. Тука говорим за определени очастаци от света, например мастурбирането е едва ли не поущрявано в някои арабски държави, чудесий сякакви!
As He Came Into The Window
It Was The Sound Of A Crescendo
He Came Into Her Apartment
He Left The Bloodstains On The Carpet
She Ran Underneath The Table
He Could See She Was Unable
So She Ran Into The Bedroom
She Was Struck Down, It Was Her Doom
Еми като му се отреже пишката бре...Първоначално написано от the_green_man
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Първоначално написано от California
Ti na tva na nqkoi muj da mu otrejat onaq rabotta li vika6 "obrqzvane"![]()
![]()
![]()
Преди малко се консултирах с баща ми(той е лекар) и каза, че в настоящето чрез оперативна намеса е възможно да се отстрани клитор. Странно е, как в миналото това е било прилагано?
favor_91 е на принципа на шопа "ей такова нещо няма"
Имало е и има, детето ми.
И как са го правили, питат някои хора. Ако бяхте чели по-внимателно, щяхте да видите отговора. С нож. Безкомпромисно и, според вас, варварско. Така е била устроена цивилизацията и всички ние продължаваме да живеем в същата цивилизация. Просто варварството е в друга форма.
А тука някой попита дали това е полова дискриминация. Да! Аве, хора, вие малоумни ли сте, вие жените не бяхте считани за равноправни хора допреди век! Какво остава да си говорим за Античност или Средновековие!
Оффф... не му викам обрязване, бе!Първоначално написано от the_green_man
Като ти отрежат пишката кво ще усещаш? Нали тва е идеята да не се усеща нищо...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
като ти отрежат пишката няма да може да правиш деца.. а точно в това е проблема.. да се правят деца без да има усещане от сексуалния акт.. мисла че при мъжете тфа не може да се премахне..Първоначално написано от California
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Е за тва си прав, спор няма...
гадно, подло, варварско... бррр, бе... зле са били
омг ;|
My life overturned
Unfair the despare
All these scars keep ripping open
Peel me from the skin
Tear me from the rind
Does it make you happy now?
dosta vyzmutitelno si e...