- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Дали тя ме харесва ?!
Харесвам едно момиче,но не знам дали тя ме харесва.Все още не сме се запознали.Имам инфпрмация за нея,но не знам какво да правя.На 15март има рожден ден.Съвет!
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Виж дали някой твой приятел/приятелка не я познава.
Дали те харесва...времето и начина й на държане ще покажат.![]()
Успех.![]()
Ами от нашия клас 2 момичета помагаха с информацията...обаче казах на една друга,че я харесвам (Допреди това мислеха,че един приятел я харесва,защото така има казах) и не знам дали е казала на момичето,дето харесвам....не знам дали съм влюбен,но май е така.Послеима казах,че се бъзикам,но може и да са й казали.А рожденият й ден наближава!Тя е от друг квартал (далечко е),няма си гадже,но някакъв я харесва.Тия момичета,дето не са от нашия клас и им казаха,са ме били обиждали,но това не е от значение за мен.Имам и още едно бреме - Изпитите след 7 клас.Не ходя на учоци,но някои ми казват,че затова няма да успея.А и съм по-слаб от нормалното - 1.60м-35кг!Какво да правя?ХЕЛП!
Ххх ... запознавай се с нея колкото се може по-бързо , щото времето си тече !![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
А как точно да се запознаем?Отидох в Кабината и й го казах,една приятелка ще й каже да го гледа.Аре чао
Еми някак си не ми се вярва да те харесва щом не се познавате. Може да си и симпатичен и да ти се кефи как изглеждаш, ама чак пък толкова. Иначе мисля, че трябва да се запознаете.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Ми може ако сте се засичали някъде да си я привлякъл с нещо,ама след като не се познавате не може да очакваш да изгаря от любов по теб.Опитай се да се запознаеш с нея чрез общи познати,или пък просто иди при нея,запознайте се,опитай се да я опознаеш,да разбереш дали е красива не само по физиологични данни,но и дали притежава вътрешна красота![]()
Ми заознаването е просто. Отиди при нея и кажи един-два комплимента и така после я питай "Може ли да се запознаем". Важно е да не се вдървиш, защото първото впечатление е важноУспех!
Ае тва е ебавка,кви са тея 35 кила в 7 клас![]()
.Някой ви ебава,а вие са връзвате...ако пък не е лигавня тогава тоя е болен от някой болест като рахит,а в такъв случай и 100 рожденни дни няма да помогнат.
Не се бъзикам,наистина съм 35.Аре кажете какво да правя с нея,днес имахме физическо с нейния клас,но не се запознахме...
Еми единственото, което можеш да направиш, е просто да се запознаеш с нея!!! Не мисля, че е страшно... А дали те харесва - ми по-вероятно е да не те харесва... Ако не те познава, няма как да те харесва май... (естествено нищо не е изключено - може да те е забелязала и тн)
Що се отнася до това дали са й казали, че я харесваш, или не - ми не се интересувай. Вече сте големи хора, за да се срамуваш от чувствата си. А това, че си казал, че се шеуваш, е също доста глупаво...
Просто отиди и се запознай с нея, мисля, че си изпуснал доста добър шанс, докато сте имали физическо...
Миг невнимание - цял живот умрял...
ми може и в чата да я намериш и да си уредите среща щом не можеш директно да се запознаеш с нея.Аз веднъж направих така и имаше огромен успех срещата ни с този когото харесвах и търсех начин да се запознаем.![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`