[b]Абе вие в тоя форум някои сте крайно неадекватни. Човекът ви пита КАК ТОЧНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ТОВА МОМИЧЕ,а не къде да я
води и как да я сваля!
Толкова ли не може да разберете въпроса бе?
Приятелю,познат проблем. Харесаш си някое непознато момиче от училище и като няма кой и как да ви запознае се чудиш кво да правиш. Точен съвет няма,тъй като при всеки си е индивидуално. Но все пак - опитай се да намериш някой познат който да ви запознае,а ако няма такъв издебни някаква ситуация,в която да можеш да я заговориш,да я попиташ нещо в коридора,дори,но ей така случайно за да не се получи нахално от твоя страна или да се притесниш. Действително ен става просто така да идеш и да и се изцепиш "Здравей,хайде да се запознаем" или "Хайде а ходим на кафе". Ще се получи комично и почти със сигурност ще те отреже. Няма кво да ги слушаш тея "разбирковци" от форума. Повечето са деца,с детско мислене,а някои се правят на специалисти и дават съвети като от филм или книга.
Иначе напълно те разбирам за тва непознато момиче от даскалото ти. Подобна ситуация ми се е случвала и на мен. Тука в тоя форум дават неадекватни съвети повечето,защото не могат да мислят. Или говорят/пишат наизуст.
Очуден съм,че досега никой не ти е предложил "Да се държиш естествено" - любимата реплика в тоя форум Всеки втори това пише. А дали има смисъл,това е друг въпрос