Am to4no tova koeto ti ne iska6 da napravi6 e nai-dobriq na4in za zapoznanstvo.Ama razbirase ima i drugi an4ini.Moeto predlojenie eurvo kaji na nqkoi tvoi veren pr i mukaji da otide pri neq i dokato ti q gleda6 s leka i 4arovna usmivka, toi da i kaje 4e ti si si q haresal ot dosta vreme.Posle sled 4asut koito e minal sled tova koeto pr ti i e predal, ti se zase4i nqkade po koridora s neq (proslediq, no bez nikoi da zabeleji) i posle i podhvurli qnkoi drug kompliment, kato naprimer:mn sme hubavi dnes, kakto vinagi;strahotna pri4eska;mn si sexi;i t.n.;.
Posle vij reakciqta i i ako tq e tazi koqto o4akva6(da ti otvurne na 4uvstvata)otidi pri neq i i kaji : zdr.az ot dosta vreme ste haresvam i re6ih 4e e nujno da se zapoznaem.Kaji i kolko dobre izglejda i q pokani na sre6ta.Samo vnimavai da ne stava6 nahalen.preceni kak e reagirala na tova 4e si oti6al da se zapoznae6 sneq.Ako trqbva ne q kani na sre6ta vednaga.Iz4akai nqkolko dni, vijdaite se v daskalo i sled tova q pokani da se vidite na same ili ne6to takova.A za da te haresa, razbirase ako izlizate nqkade na zavedenie 4erpi q, pravi i komplimenti, pogali q, i..............ne q celuvai na purvata sre6ta.Naistina nedei 66te i napravi6 lo6o vpe4atlenie.Posle kogato se pribirate q izprati.celuni i rakata(li4no men tova bi me izkefilo mn)a posle i kaji 4e tova e bilo strahotn ave4er.Popitai q koga 6te izlezete otnovo.I ako tq ti otg.4e 6te se vidite opredeli sre6ta za vuzmojno nai-skoro6tniq den.Ako ti kaje 4e nezn.i akji 4e kato se vidite v daskalo 6et se ugovorite.Tam opr.sre6ta i taka.Na vtorata sre6ta se opitai da q celune6 i kogatoq izpra6ta6 i kaji ne6ta podobni an ne6tata ot preddi 6nata vi sre6ta.
Taka t q6te se vlubi v teb i vqrvai mi 6te stanete ne tazdelni
amii moje da si chatite da si pishete smsi da si govorite po telefona kato za nachalo sus sqkakvi takiva komunikacionni sredstva..taka shte se zapoznaete shte zapochnesh leka poleka da q svalqsh i ako ne se durpa q pokani na sreshta..uspeh btw pri men taka se poluchiha neshtata sus segashnoto mi gadje..a i s predishni..toi me vijda haresva me i zapochva da mi se vkluchva po chata da mi se svalq i ako mi haresva otvrushtam sled izvestno vreme se zapoznavame..izlizame i takamz
i az bqx taka samo 4e sam na mqstoto na momi4eto,zna4i toi kaza na edno momi4e ot negoviq klas 4e me xaresva i tq doide i mi kaza oba4e az parvona4alno ne se saglasix i v posledstvie razbrax 4e go xaresvam i kazax na 1 mom4e ot klasa 4e i az go xaresvam i taka i izleznaxme i tragnaxme